Gerinc regeneráló és tartásjavító mélyizom masszázs, AJÁNDÉK testtartás elemzéssel, a Kosztolányinál

Szabó Viktória | Budapest, XI. ker.

Te elégedett vagy testtartásoddal, gerinced egészségi állapotával?

  • 60 perces kezelésed során testtartás elemzésen és speciális tartásjavító masszázson vehetsz részt, gerincferdülés, gerincsérv, egyéb fájdalmak esetén.
  • A kedvezményes DD kupon beváltható Budapest XI. kerületében, Szabó Viktóriánál.
Ár:4.900Ft12.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
60% kedvezmény
12.000 Ft
60%
7.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.03.10. - 2020.06.10

Tartásjavító masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

60 perces gerinc regeneráló és tartásjavító, fehérneműben történő mélyizomzati masszázs, AJÁNDÉK testtartás elemzéssel, 1 fő részére.

A testben megjelenő feszültségek, fájdalmak, kellemetlen érzetek kezelése a mozgásrendszer manuális terápiájával, mely segíti visszaterelni a gerincoszlopot szimmetrikus helyzetébe, fájdalmat csillapít, és segíti a test energiahatékony működését.

Szükség esetén van lehetőség az egész testre kiterjedő kezelésre, ahol a karok lábak csípő medence és a bordák helyzete is javítható, ez az egész testtartására is hat, nem csak a gerincferdülésre.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.03.10. - 2020.06.10 között

  • 14 éves kortól mindenkinek ajánlott, hogyha a kizáró okok valamelyike NEM áll fenn.
  • A kezelés után a sportolás pár napig kerülendő.

Bejelentkezés

  • Beváltáshoz előzetes bejelentkezés szükséges a +36-70-609-7677 számon, kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.
  • 1 fő 1 db kupont használhat fel saját részre.
  • A kezelésre vidd magaddal kinyomtatott kuponodat, és esetleges orvosi leleteidet.

Ellenjavallatok

A kezelés nem alkalmazható fertőzések, láz, akut gyulladás és friss trauma esetén, továbbá remua, ízületi gyulladás, csontritkulás (osteoporosis) és csontvelőgyulladás (osteomyelitis) néhány formája fennállása esetén.

Megközelítés

Masszőröd a Kosztolányi Dezső tér közelében vár, a Bartók Béla úton ingyenes és fizetős parkolási lehetőséggel.

További információk

Bár a masszőr mindig szakszerűen végzi munkáját, az első kezelések, főleg idősebb, keveset mozgó vendégeknél, izomlázszerű érzést válthatnak ki. Járhat fájdalommal.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása/módosítás a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérünk, hogy figyelj oda a pontos érkezésre is!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 10:00-19:00
Szolgáltatás helye
1113 Budapest, Bartók Béla út 81.
Kosztolányi Dezső térhez közel

Tartásjavító masszázs kuponunk leírása

Szerezed vissza gerinced rugalmasságát, mozgékonyságát!

Mindenfajta elmozdulás, izomfeszülés, ízületi blokk megakadályozhatja gerincünk funkciójának ellátását, mely egészségünk egyik alapja. Egy ilyen elváltozás hatása megjelenhet a test távolabbi részén is, a gerincből kilépő idegek közvetítése által. A kellemetlen nyakmerevséget is biztosan tapasztaltad már, hogyha ülőmunkát végzel. Ezeket a tüneteket most visszaszoríthatod, egy mélyizomzati, azaz nem fájdalommentes masszázson való részvétellel.Javíts testtartásodon, szakszerű masszázzsal, testtartás elemzés alapján, Szabó Viktóriánál, kedvezményes DD kuponunkkal a XI. kerületben!

Gerinc regenerálás és testtartás javítás mélyizom masszázzsal, testtartás elemzéssel

Elsőként a szakember elemzi testtartásodat, majd ennek, és a már meglévő orvosi papírjaidnak megfelelően a gerinc mentén húzódó mélyizmok szakszerű ellazítása, és az esetleges gerincferdülés javítása történik, olaj nélkül, egy speciális kötőszövetnyújtó technikával, mely elsősorban hát és nyak panaszokra alkalmazható.

Mindenkinek ajánlott, aki csökkenteni szeretné krónikus fájdalmait, mely például gerincsérvből vagy gerincferdülésből adódik, vagy bármely más hát- és nyakpanaszok esetén. Emellett sportteljesítmény növelésére is alkalmazható, a helyes tartás kialakulásának köszönhetően. 14 éves kortól fiatalok, és természetesen idősebbek számára is ajánlott a kezelés, ha kényelmesebb és egyenesebb testtartást szeretnének. 

A kezelés során végzett mozdulatok lehetővé teszik a test regenerációs folyamatait aktivizálni a lágy kötőszövetek kezelésén, kiegyensúlyozásán keresztül. Ez lehetőséget teremt a különböző terápiás folyamatok felgyorsítására is. A módszer célja a könnyed, fájdalommentes mozgás visszanyerése, a harmonikus tartás kialakítása, valamint a test öngyógyító, regeneráló folyamatainak aktiválása.

Ha úgy érzed eljött az ideje, hogy testtartásod, gerinced állapotának javításával kapcsolatban a tettek mezejére lépj, kattints a "Megveszem" gombra.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu