Gasztroenterológiai állapotfelmérés orvosi kiértékeléssel a XIII. kerületben.

Dr. Kósnai Diagnosztikai Központ | Budapest, XIII. ker.
  • Hasi fájdalmak gyötörnek és étvágytalansággal, netán emésztési zavarokkal küzdesz?
  • Ezekkel nem érdemes játszani, fordulj inkább szakemberhez, aki fényt derít a problémáid valós okaira!
  • Ebben segít neked a Dr. Kósnai Diagnosztikai Központ (XIII. ker.) gasztroenterológiai állapotfelmérése, amely javaslatokat és kiértékelést is tartalmaz. Vásárolj DD kupont mindössze 5.490 Ft-ért!
Ár:7.490Ft15.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
15.990 Ft
55%
8.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.10.14. - 2019.01.09

Gasztroenterológiai vizsgálat kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy alkalom gasztroenterológiai állapotfelmérés emailes orvosi javaslattal és kiértékeléssel vagy humánbiológussal történő konzultációval 1 fő részére.

A gasztroenterológiai állapotfelmérés a következőkből áll: 

  • gyomor, nyelőcső vizsgálata
  • vékonybél, vastagbél vizsgálata
  • máj méregtelenítő képességének vizsgálata
  • epehólyag vizsgálata
  • Candida-teszt, fehérje, zsír, szénhidrát bontási zavarok 
  • a választott csomag szerint, emailes orvosi javaslattal és kiértékeléssel vagy konzultációval (humánbiológusnál)

A vizsgálat nem jár fájdalommal,időtartama kb. 45 perc

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • Gasztroenterologiai állapotfelmérés humánbiológussal történő konzultációval - 15.990 Ft helyett 7.490 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.10.14. - 2019.01.09 között

  • Előzetes időpont egyeztetés a +36-30/356-2177 számon a kuponkódod megadásával.
  • Bármennyi kupon vásárolható mennyiségi korlátozás nélkül.
  • A kinyomtatott kupont vidd magaddal vagy diktáld be a kuponkódod az előzetes időpont egyeztetés alkalmával. 
  • Ellenjavallatok: pacemaker viselése, epilepszia esetén, terhesség első felében!

További információk

  • Ajánlott a vizsgálat azoknak, akik szeretnének tisztában lenni egészségügyi állapotukkal vagy valamilyen hasi, vastagbél, vékonybél problémákkal küzdenek!
  • A Dr. Voll-féle eljárással vizsgálnak meg, kiemelkedő pontossággal, teljes kiértékeléssel.
  • A vizsgálat képes kimutatni a szervezetben még lappangó gyulladásokat és degeneratív elváltozásokat.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, ne tarts fel másokat. Késést nem áll módunkban elfogadni!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 9:00-20:00-ig. Az egyes vizsgálatok rendelési ideje eltér, így ezzel kapcsolatosan kérje a recepciós segítségét.
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát u. 18. II. emelet
(7-es kapucsengő)

Gasztroenterológiai vizsgálat kuponunk leírása

Az egészség nem játék! Törődj vele!

Tudjuk, hogy a problémákról beszélni nem egyszerű, de a megoldáshoz mindig ez az első lépés. Saját egészségünk pedig végképp nem olyan téma, amiről bárkinek szívesen beszélünk, de ha már a mindennapjainkat elnehezíti az adott dolog, akkor ideje tenni valamit.

Nagyon is tisztában vagyunk azzal, hogy ez a téma nem túl kellemes, viszont mivel a gyomor, vékonybél, vastagbél betegségei korunk legtöbbek életét megkeserítő népbetegségeivé léptek elő az elmúlt évtizedekben, azt gondoljuk, hogy egy alapos kivizsgálást mindenképp megér az ügy.

dr. Kósnay Diagnosztikai Központ,

Miért érdemes minél hamarabb rászánni magad a gasztroenterológiai állapotfelmérésre?

Ez már csak azért is fontos, mert a panaszok hátterében álló betegség, valamint ezek okainak felderítése nemcsak a kellemetlenségek enyhítése miatt fontos, de a további károsodások megelőzése céljából is. Hiszen a kezeletlen állapot további betegségek forrása lehet. Legelőször is azt kell tisztázni, hogy egy-egy panaszunk hátterében mely szerv működésének zavara áll, majd ennek ismeretében már könnyebben állítható össze egy kezelési javaslat.

Kinek ajánlott a komplex gasztroenterológiai állapotfelmérés?

Ajánlott a vizsgálat azokban az esetekben, ha:

  • teljesen egészséges vagy, szeretnél azonban megbizonyosodni róla, hogy a szervezetedben biztosan nincsen jelen semmiféle gyomor- és bélrendszeri probléma,
  • ha hosszabb ideje enyhébb vagy súlyosabb, a gyomrot vagy a bélrendszert érintő panaszok állnak fenn nálad, és szeretnéd magad a legszakszerűbb módon kivizsgáltatni,
  • vastagbéltükrözésen kell részt venned, amely előtt több okból is előnyös egy komplex gasztroenterológiai állapotfelmérés elvégzése.

Miért előnyös a komplex gasztroenterológiai állapotfelmérés elvégzése?

A vastagbéltükrözés elvégzése 50 éves kor felett egészségesen is mindenki számára javasolt. A vizsgálatra azért van szükség, hogy a vastagbélrák megelőző állapotainak tekintett polipok időben történő eltávolításával megelőzhető legyen a vastagbélrák későbbi kialakulása. A vastagbéltükrözéses vizsgálatot megelőzően azért szükséges részt vennünk egy általános állapotfelmérésen is, mert egyes esetekben a megfelelő előzetes kezelések nélkül nem javasolt a kolonoszkópia azonnali elvégzése. Melyek lehetnek ezek az esetek?

  • Ilyen eset lehet például, ha kiderül rólad, hogy cukorbetegségben szenvedsz, ekkor előbb megfelelően be kell állítani a vércukorszinted és csak ezt követően fogunk sort keríteni a vastagbéltükrözéses vizsgálatra.
  • Ugyanez igaz a magas vérnyomásra is, ha túlságosan magasak a vérnyomás értékei, akkor előbb ezt kell kezelni, és csak ezt követően szabad elvégezni a kolonoszkópiás vizsgálatot.
  • Szintén szükség van egy előzetes állapotfelmérésre és a vizsgálat megtervezésére abban az esetben is, ha valamilyen gyógyszert szedsz. A véralvadásgátló és a vérlemezkék összecsapzódását gátló gyógyszerek, köztük az aszpirin szedését is fel kell függeszteni akkor, ha kolonoszkópiás vizsgálatot szeretnél végeztetni a közeljövőben.

Milyen vizsgálatokból áll a komplex gasztroenterológiai állapotfelmérés?

A gasztroenterológiai állapotfelmérés részeként először szakorvossal átbeszélitek az esetlegesen jelen lévő belgyógyászati- és bélrendszeri panaszait, korábbi kórelőzményeit, valamint a családjában korábban rendszeresen előforduló bélproblémákat (amennyiben voltak ilyenek). Ezután pedig következnek az alábbi vizsgálatok: 

  • gyomor, nyelőcső vizsgálata,
  • vékonybél, vastagbél vizsgálata,
  • máj méregtelenítő képességének vizsgálata,
  • epehólyag vizsgálata,
  • Candida-teszt, fehérje, zsír, szénhidrát bontási zavarok.

A Dr. Voll-féle eljárásról:

Dr. Reinhold Voll német orvos 1953-ban dolgozta ki azt a számítógépes programot, amely mintegy fél-egy óra alatt az elektro-akupunktúra segítségével feltérképezi az emberi szervezetet. Alapja a klasszikus kínai akupunktúra, mely szerint akkor vagyunk egészségesek, ha szervezetünk energetikailag egyensúlyban vanDr. Voll-féle eljárás elve, hogy az élő sejtek, következésképpen a szervek, szövetek működése során nem csak kémiai, hanem fizikai változások is zajlanak, melyek megfelelő vizsgálómódszerek segítségével láthatóvá tehetők. (Ilyen elven működik néhány igen elterjedt vizsgálómódszer, mint az EKG, EEG is, de pl. az idegtudomány területén számtalan, kevésbé ismert elektromos vizsgálómódszert alkalmaznak). Ilyen mérések végezhetők bizonyos elektromágneses elven működő készülékek segítségével, mint amilyen ez is. 

Az adott szövet/szerv elektromos ingerlése során keletkezett elektromos változások mérhetők, és információt adnak a szervek működéséről. Mivel a energetikai zavarok hamarabb megjelennek, mint a kémiai változások, ezért a működési rendellenességek hamarabb észrevehetők ilyen módon. A teszt a szervek működési zavarait vizsgálva fokozott vagy csökkent vezetőképességet állapíthat meg, mely előbbi gyulladást, utóbbi degeneratív eltérést jelezhet. 

A Voll-féle vizsgálati módszer során az egészséges szerv a rákapcsolt elektronos áramot azért képes szinten tartani, mert jó a vezető képessége. A beteg szerv esetében az áram csökkenő tendenciát mutat. Az elektro-akupunktúrának különösen nagy jelentősége van a rejtett gócok felkutatásában és gyógyításában.


A műszerrel nemcsak az emberi szervezet állapota mérhető, de az is tesztelhető, hogy a beteg számára milyen készítmények, szerek a megfelelőek. Melyek a szervezetnek legalkalmasabb vitaminok, táplálékkiegészítők. A páciens egy elektródát fog, mellyel az áramkört zárja, másik kezén pedig egy elektródával ingereljük (nyomjuk), miközben egy kis erősségű áramot vezet a rendszer a testre. A szervezet válaszát számítógépes program detektálja és elemzi. A kezelés nem jár fájdalommal! 

A Candidáról:

A Candida albicans számos más mikroorganizmussal együtt, szervezetünk normál flórájához tartozik, vagyis velünk együtt élő ártalmatlan élőlény. Amennyiben azonban túlszaporodik, zavart okozhat szervezetünk működésében. Ennek tünetei eleinte csak zavarják életminőségünket, súlyos esetben azonban betegséget okozhat!

A Candida-túlszaporulat szervezetünkben egyúttal információt is szolgáltat, a Candida túltengés tünetei lehetnek:

  • fáradékonyság, levertség, hullámzó kedélyállapot
  • gyengülő koncentrációs képesség, erősödő hajhullás
  • bőrkiütések, szívpanaszok, gyakori felfázás, hólyaghurut
  • szorulás vagy épp ellenkezőleg, krónikus hasmenés
  • erős édesség utáni vágy

Most mindenre fény derülhet! Megtudhatod, hogy mire kell odafigyelned, hogy megszüntesd most még bizonytalan eredetű panaszaidat. Vásárolj kupont most!

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu