Fürdőszobai kapaszkodó

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:1.890Ft2.790 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
33% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
2.790 Ft
33%
900 Ft

Fürdőszobai kapaszkodó legfontosabb tudnivalók

Te is rettegsz attól, hogy a vizes csempén vagy a kádban, illetve zuhanyzóban megcsúszol? Vagy már meg is történt a baj?

A fürdőszobai balesetek elég gyakoriak, főleg az idősebb korosztály körében, akik esetében már nagyobb baj is lehet egy-egy esésnél. Elég egy óvatlan pillanat, és a baj már meg is történt.

A tuti Fürdőszobai kapaszkodóval azonban sokkal biztonságosabbá tesszük a reggeli/esti rutint!

Hasznos infók:

A termék tapadókorongokkal ellátott, így felhelyezése nem okoz problémát. Használata gyors és egyszerű, az áthelyezése is könnyen megoldható. A korongoknak köszönhetően nem hagy nyomot a felületen. A fogódzó kioldóval ellátott, így levétele is egyszerű. Minden használat előtt kérjük ellenőrizze a terméket, hogy megfelelően feltapad-e.

Tulajdonságok:

  • Hossza: 30,5 cm

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött