Forgatható csapbetét

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:2.490Ft4.490 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
45% kedvezmény
Már csak -6 db maradt!
4.490 Ft
45%
2.000 Ft

Forgatható csapbetét legfontosabb tudnivalók

Szeretnél spórolni a vízszámládon? Csökkenteni akarod a vízfogyasztásod, hogy ezzel is óvd a környezetet?

A mindennapok során rengeteg vizet használunk. Mert ugyebár víz kell a mosogatáshoz, a higiéniához is elengedhetetlen: fogmosás, zuhanyzás, fürdés..és akkor még a kézmosásról és az ételek előkészítésénél felhasznált vízmennyiségről nem is beszéltünk. A Föld vízkészletével okosan kell bánnunk, ezért minden lehetséges alkalmat meg kell ragadnunk, hogy csökkentsük ökológiai lábnyomunkat.


Ha Te is szeretnél tenni azért, hogy ne csak a rezsid legyen kevesebb, de az általad elhasznált víz is, akkor ezt a Forgatható csapbetétet Neked találták ki!

Hasznos infók:

Az erős ABS anyagnak köszönhetően könnyen felcsatlakoztatható a csapra, és tisztítása sem okoz majd fejtörést. A forgatható fej segítségével a nehezebben elérhető helyeket is elérheted a vízsugárral, legyen az a mosogató sarka, vagy bármilyen edény. Így hamarabb végezhetsz a mosogatással és a mosogató tisztításával is. Háromféle módban is használhatod: kézmosáshoz és gyümölcsök, zöldségek megtisztításához nem kell olyan erős vízsugár, így ekkor elég a harmatozó vízcseppek üzemmód. Erősebb nyomású és vékonyabb vízsugarat is létrehozhatsz vele attól függően, hogy éppen mire van szükséged.

A Forgatható csapbetét tulajdonságai:

  • Anyag: ABS műanyag
  • Méret: csatlakozófej átmérője: 21 mm, hosszúság: 78 mm
  • Működési hőmérséklet: 2-80 ºC

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött