Fokhagymanyomó, fokhagymaprés, fokhagymatörő - rozsdamentes acélból

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:2.093Ft2.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
30% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
2.990 Ft
30%
897 Ft

Fokhagymanyomó legfontosabb tudnivalók

Többé nem kell erőlködnöd villával vagy kanállal a fokhagyma összenyomásáért! Tedd könnyedén és gyorsan a rozsdamentes fokhagymanyomóval!

Vess véget a fokhagyma aprítással együtt járó gyötrelmeknek!

A hagyományos préselő eszközök pedig távolról sem tökéletesek. Óriási erő kifejtésére van szükség a cél elérése érdekében, valamint az erre kialakított részbe sem mindig fér bele a fokhagyma. A tisztításával járó procedúráról, pedig ne is beszéljünk. 

Viszont!

Ennek a fokhagymanyomónak a hála ezek a problémák végleg megszűnnek, ugyanis az egész tested erejét beleviheted a préselésbe, és így sokkal nagyobb erőt fejthetsz ki. Pillanatok alatt és nehézségek nélkül apríthatod fel a fokhagymákat. 

Nemcsak a kezed, hanem az egész tested erejét használhatod az aprítás során. Csak dőlj rá kényelmesen és már fel is van aprítva! Valamint a tisztítása is pillanatok alatt megoldható. Csak helyezd a csap alá és kész is. Nem kell szétszerelni vagy hosszú perceken keresztül a belsejéből kivakarnod a beragadt darabokat. 

A fokhagymaprés rozsdamentes acélból tulajdonságai:

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Méret: 10.6 x 7.4 cm
  • Környezetbarát anyagokból készült
  • Pillanatok alatt megtisztítható, akár mosogatógépben is tisztítható

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Foghagymanyomó, fokhagymaprés, fokhagymatörő (rozsdamentes acélból) 

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)