Fogaid állapotfelmérése, szükség esetén panorámaröntgennel és egy egyszerű bölcsességfog húzással

5/5Smilefactory Fogászat | Budapest, XIII. ker.

Egy bölcsességfogad egyre több panaszt okoz? Ne várj a probléma kezelésével!

Most egy fogászati állapotfelmérés és szükség szerinti panorámaröntgen készítése után, ha indokolt, szakszerű és egyszerű bölcsességfog húzással véget vethetsz a problémának.

Vásárolj kupont, és meggyőződhetsz fogaid egészségi állapotáról, a panaszokat okozó bölcsességfogadtól pedig meg is szabadulhatsz a Smilefactory Fogászatnál (XIII. kerület)!

Ár:14.990Ft35.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
35.000 Ft
58%
20.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.01.17. - 2022.04.18

Bölcsességfog húzás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Fogászati csomag az alábbiakkal:

  • általános fogászati állapotfelmérés
  • szükség esetén 1 db panorámaröntgen
  • szükség esetén 1 db bölcsességfog egyszerű húzása

Ha komolyan veszed szád és fogaid állapotát, akkor időről-időre ellátogatsz fogászati állapotfelmérésre, és az esetleges problémákat fogász segítségével orvosolod. Ezzel a kuponnal orvosolhatod egy bölcsességfogad panaszait szakszerű foghúzással, melyet állapotfelmérés és szükség szerint panorámaröntgen előz meg.

Amennyiben nem oldható meg a bölcsességfog húzása egyszerűen az állapotfelmérés és a panoráma röntgenfelvétel alapján, a kupon 20.000,- Ft értékű más fogászati kezelésre beváltható egy következő megbeszélt időpontban.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.01.17. - 2022.04.18 között

  • A kupon felhasználható hétfő és szerda délutánonként előzetesen egyeztetett időpontban.
  • Előzetes időpont egyeztetéshez és bejelentkezéshez hívd a +36-30/565-6567 telefonszámot, és add meg kuponkódodat.
  • Kuponunkkal kizárólag új pácienseinknek szeretnénk kedvezni. Egy személy csak egy alkalommal, egyféle kezelésre, és egy kupont használhat fel.
  • Fontos!A beavatkozást, a sebfertőzés elkerülése érdekében, kizárólag csak kifogástalan szájhigiénia állapot esetén, vagy közvetlen előzetes depurálás és fogkőeltávolítás után lehetséges.
    Természetesen  ezeket az előzetesen szükséges kezeléseket is szívesen elvégezzük rendelőnkben felár ellenében.
  • Kinyomtatott kuponodat kérjük, vidd magaddal a kezelésre.
  • A kupon más kedvezménnyel nem összevonható, nem osztható fel külön kezelésekre, készpénzre nem váltható, csak ezen ajánlatra érvényes.

További információk

  • Az időben észrevett fogászati panasz hatékonyabban kezelhető, ezért ajánlott rendszeres ellenőrzésre járnod. És ne feledd: az egészséges fogsornál nincs szebb!
  • A  szakképzett orvosok Budapest XIII. kerületében várnak, ahol nyugodt körülmények között, modern berendezésekkel felszerelt rendelőben nyújtanak világszínvonalú fogászati és szájsebészeti szolgáltatásokat.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása és lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Cs: 09:00-13:00; P: 13:30-19:00
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Szent István krt. 4. félemelet 5a
(26-os kapucsengő)

Smilefactory Fogászat értékelése

★★★★★
★★★★★
"fiatalos kedves csapat"
Urbán Sára

Bölcsességfog húzás kuponunk leírása

Megkínoz a bölcsességfogad?

A bölcsességfogakkal legtöbbször csak a baj van. Legtöbbször rosszul nőnek, nem férnek el, vagy ha éppen gond nélkül kinőnek, nehezen hozzáférhetőek, így nehézkes a tisztán tartásuk, ami miatt hamar szuvasodni kezdhetnek. Ha sajnos te is így jártál az egyik bölcsességfogaddal, akkor ezzel a kuponnal elejét veheted a problémának, mielőtt a fogfájás lenne úrrá rajtad!

Nem a fogorvostól kell félned!

Kuponunkkal a Smilefactory Fogászaton nyugodt környezetben, kiváló fogorvos vizsgál majd, és a legnagyobb körültekintéssel végzi majd a dolgát. Így nem marad előle rejtve egyetlen fogászati probléma sem. Az állapotfelmérés után máris kiderül, hogy mosolyodon szükséges-e dolgoznia, vagy tökéletes, ahogy van.

Amennyiben látható valamilyen probléma, és újdonsült fogorvosod szükségesnek látja, panorámaröntgen is készül. Ez a fogsorod egészének állapotáról ad komplett képet, egyúttal meghatározza a kezelési tervet is. A panorámaröntgen szükséges ahhoz, hogy gyorsabban és egyszerűbben kiszúrhatók legyenek azok a problémák is, melyeket szabad szemmel szinte képtelenség lenne észre venni. Ezáltal kezdődő panaszok is időben elcsíphetők, még mielőtt valóban gondokat okoznának.

Amennyiben az állapotfelmérés és a panorámaröntgen alapján is probléma van a bölcsességfogaddal, és az egy egyszerű húzással orvosolható, újdonsült fogorvosod ezt is megteszi. Mindeközben ügyel arra, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozza neked a foghúzás közben.

Bölcsességfogaddal gondok adódtak? Vagy még nem okoz fájdalmat, de tartasz attól, hogy rossz irányba változhatnak a dolgok? Egy fogászati állapotfelmérésen elejét veheted a problémának, és szükség esetén panorámaröntgen is rendelkezésetekre áll, hogy meggyőződjetek a diagnózis pontosságáról. És ha húzásra kerül a sor, nem kell félned, fogorvosod maximálisan kíméletes lesz. Ha pedig mégsem a húzásra lenne szükséged, választhatsz mást is a fogászat kínálatából 20.000 Ft értékben egy következő megbeszélt időpontban!

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu