Fiatalító HIFU kezelés választható szemkörnyékre vagy homlokra és 3D szempillaépítés, Oktogonnál

  • Minden nőnek jár a fiatalos bőr és tündöklő szempilla, 
  • UltraLift HIFU kezelés szemkörnyék vagy homlok fiatalítással, valamint 3D szempillaépítéssel, az igazán magabiztos megjelenésért!
  • Már 1 HIFU kezelés is látványos és tartós eredményt ér el, a kezelés hosszan fejti ki hatását a bőr mélyebb rétegeiben.
  • Kedvezményes DD kuponunkat a VII. kerületben, a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára található Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban tudod beváltani!
Ár:13.990Ft38.000 Ft
Ár: 6.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 7.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
64% kedvezmény
38.000 Ft
64%
24.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.07.02. - 2020.08.31

HIFU ránctalanítás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

UltraLift HIFU ránctalanító kezelés az alábbi választható területekre:

  • szemkörnyék, VAGY
  • homlok
  • A HIFU modern eljárással, magas intenzitású fókuszált ultrahanggal végzett kezelés, akár 10 évet is fiatalodhat a kezelt bőrfelület.
  • A bőr mélyebb rétegeiben serkenti a bőr alapját képező anyagok újratermelődését, a bőr újraépülését.
  • A HIFU kezelést főleg 30 év feletti vendégeinknek ajánljuk, viszont megelőzés céljából már 25-30 éves korosztály is részt vehet.

Valamint 3D szempillaépítés.

  • 3D pillák 8-15 mm hosszúságban és többféle vastagságban állnak rendelkezésre, hogy a kívánt hatást érhesd el.
  • A pillák felhelyezhető hossza függ a saját pilláid állapotától és hosszúságától, ezért felhelyezés előtt konzultálnak veled.
  • Az új szempillák általában 60-90 percen belül elkészülnek.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.07.02. - 2020.08.31 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

HIFU kezelés:

  • A kezelés hatására a megereszkedett bőr fiatalosabb, feszesebb lesz.
  • A HIFU kezelés hatása még hónapokig zajlik a szervezetben, viszont akár 2 évre is biztosítja az elért eredmény tartósságát!
  • Az eredmény: egészséges, fiatal, feszes bőr természetes módon, mindenféle plasztikai beavatkozás nélkül.
  • Akár már egy kezelés után látványos eredménnyel!

3D szempillaépítés:

  • A 3D pillaépítés során egy saját pillára 3 épített műszempilla kerül.
  • Amennyiben kontaktlencsét viselsz, kérjük a pilla felhelyezés idejére távolítsd el azt.
  • A pillák tartóssága akár 7 hét is lehet, amely egyénenként eltérhet. Ritka esetben hormonális és más egészségügyi okok vagy változás miatt a felhelyezett pilla sűrűbb hullása tapasztalható (pl. terhesség ideje alatt).
  • A kupon szempilla töltésre nem használható fel, azonban nálunk a SZÉP Kártyáddal is szépülhetsz tetőtől-talpig, így a töltés árát már akár ezzel is fizetheted! (A Szabadidő zsebet tudod felhasználni nálunk!)
  • Bármilyen korosztálynak ajánlott hétköznapi viseletre, vagy akár jeles alkalmakra!

Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok:

Daganatos megbetegedés, pacemaker, magas vérnyomás, epilepszia, trombózis, cukorbetegség, pajzsmirigy problémák, hormonális zavarok, bőrbetegség, fényallergia, szív vagy érrendszeri betegség, vesebetegség, csontritkulás, egyéb súlyos betegségek, valamint terhesség és szoptatás ideje alatt a szolgáltatások nem vehetők igénybe.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 6.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 7.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP Szép kártya, bankkártya. Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

 

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! 

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával.Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Maximálisan elégedett vagyok, kb. 1 hónapon belül már látható változás volt az arcomon. Nem mondom, hogy teljesen fájdalommentes kezelés, de ahogy a bőröm újra igényli, biztos, hogy ezt a típusú kezelést fogom választani. "
Domonkos Andrea

Videó

HIFU ránctalanítás kuponunk leírása

Simíttasd ki bőrödet kíméletes módon, és rebegtesd pilláidat!

Minden hölgy megérdemli, hogy igazán nőnek érezze magát, ízig-vérig, még a kor előrehaladtával is. Ezt a célt szolgálják a csodatévő és szépítő kozmetikai kezelések!

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió csomagajánlata: UltraLift HIFU ránctalanítás választható területen: szemkörnyék vagy homlok, valamint 3D műszempilla építés.

Fiatalos szem és lehengerlő pillák

Ismerd meg az UltraLift HIFU-hatást! 

A HIFU a High Intensity Focused Ultrasound angol szóból képzett képszó, rövidítés, melynek jelentése: magas intenzitású fókuszált ultrahang energia

A kollagén-elasztin háló sajnos az idő múlásával roncsolódik, állaga romlik, így a bőr elveszíti fiatalosságát, rugalmasságát. A kezelés lényege tehát az, hogy magas intenzitású fókuszált ultrahangot irányítanak a kezelt bőrfelület mélyére, ahol az izomrostok és bőrszövetek stimulálásával a bőr kollagén-elasztin hálója elkezd majd idővel újratermelődni.

A kezelés során az ultrahangos kezelőfejből kibocsátott hanghullámok a fókuszpontokban a bőr megfelelő rétegében apró - úgynevezett - thermo-pontokat hoznak létre, a környező szövetek megsértése nélkül és ez indítja el a fontos folyamatokat.

Ennek köszönhető, hogy már egyetlen alkalom után is szemmel látható, látványos és garantált lesz az eredmény!

Az UltraLift készülék gyors és lenyűgöző hatást biztosít akár már egy kezelés után! Könnyen alkalmazható kezelési felületének köszönhetően magabiztosan és hatékonyan nyújthat luxus szintű ránctalanító kezelést!

Miért egyedülálló a HIFU ránctalanító kezelés technológiája?

  • a kockázatok és mellékhatások minimálisak,
  • a legmagasabb hőmérsékletet éri el, így a legerősebb kollagén kontrakciót idézi elő,
  • pontosan fókuszált, azaz minden más eljárásnál célzottabb kezelést biztosít
  • a bőr alatti zsírra, izomrétegre és a kollagén-termelésre egyaránt hat
  • beindítja a kollagén újramodellezését és az elasztin-termelést
  • már 1 kezeléssel is látványos eredményeket érhet el!

A szalonban szép, felújított kozmetikai szobában fiatalodhatsz, szakértő kozmetikus segítségével.

Csak rajtad áll, melyik területen szeretnél inkább fiatalosabb kinézetet: szemkörnyékre, mely a szarkalábakat tünteti el, vagy inkább homlokráncaid összehúzására terelnéd a "HIFU-hangsúlyt".

Lefegyverző pillantások 3D szempillákkal!

Mi is az a 3D szempilla?

A 3D pilla korunk egyik legdivatosabb szépészeti beavatkozása, amikor a műpillák a saját pilláinkra kerülnek fel. A pillák vastagsága, íveltsége és hosszúsága ma már számtalan fajtában létezik, ezért mondhatni, hogy egyénre szabottan mindenki megkaphatja az ellenállhatatlan pilláit. Természetesen a felhelyezhető pillák függnek attól, hogy milyenek a saját adottságaink.

Hogyan történik a 3D szempilla építése?

Te kényelmesen fekszel egy kezelőágyon, a kozmetikus lefedi az alsó pilláidat a kezelés előtt, hogy a két pillasorod ne ragadjon össze. Speciális, csakis erre a célra kifejlesztett, antiallergén ragasztóval megkezdi a pillák felhelyezését. Addig te kényelmesen, lecsukott szemmel relaxálhatsz és kipihenheted a napi fáradalmakat. Megközelítőleg 60-90 perc elteltével kész is a nőies, csábító Istennői tekinteted.

3D pillák 3-7 hétig biztosítják a gyönyörű tekintetet. Azonban tartóssága függ egyrészt az egyéni adottságaidtól is, illetve közvetlenül a pillák felhelyezése után legalább 24 óráig ne érje víz, sminklemosó vagy más kozmetikai szer a szemedet. Az olajos alapú kozmetikumok (sminklemosók, arckrémek) oldhatják a pilláidat, ezért kerüld ezeknek a közvetlenül pillákra való kerülését, például a micellás víz jó megoldás lehet! A klóros víz (uszodák, medencék vize), valamint a szaunázás is oldhatja a pillák ragasztóját. A gyakori intenzív sport is megrövidíti a pillák tartósságát, ezért, ha épp a fitness szakmában tevékenykedsz, vagy nem tudsz élni a konditerem nélkül, gyakrabban lesz szükséged a pillák töltésére. Nagyon ritka esetben hormonális változások és megváltozott egészségügyi állapot is okozhatja a 3D pillák sűrűbb hullását. Ilyen előfordulhat például a terhesség, menopauza ideje alatt.

Vásárolj kedvezményes kozmetikai kezeléseket tartalmazó DD kupont!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu