Fiatalodj akár 10 évet HIFU ránctalanítással arc, nyak, toka, dekoltázson + ajándékkal, Oktogonnál

  • Szerezd vissza bőröd fiatalkori feszességét két modern csúcskezeléssel!
  • Fiatalodj akár 10 évet egyetlen UltraLift HIFU ránctalanító kezeléssel és ajándék masszázzsal az arc, nyak, toka és dekoltázs területeken!
  • Vásárolj kupont, és irány a Király utcai villamos megállótól pár perc sétára található a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió.
Ár:64.990Ft250.000 Ft
Ár: 32.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 32.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
75% kedvezmény
250.000 Ft
75%
185.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2024.01.16. - 2024.04.16

hifu ránctalanító kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

UltraLift HIFU ránctalanító kezelés a teljes arc, nyak, toka és dekoltázs területeken, 1 fő részére. és ajándék arc- és dekoltázsmasszázzsal

A kezelés a következők szerint vehető igénybe:

  • Az összes terület kezelése egyben, 1 alkalommal: 4,5 óra kezelési idő, közte 30 perc szünettel.

Miért egyedülálló a HIFU arckezelés technológiája?

  • a kockázatok és mellékhatások minimálisak,
  • a legmagasabb hőmérsékletet éri el, így a legerősebb kollagén kontrakciót idézi elő,
  • pontosan fókuszált, azaz minden más eljárásnál célzottabb kezelést biztosít
  • a bőr alatti zsírra, izomrétegre és a kollagén-termelésre egyaránt hat
  • beindítja a kollagén újramodellezését és az elasztin-termelést
  • már 1 kezeléssel is látványos eredményeket ér el!

A HIFU technológia bizonyítottan:

  • Erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, azaz növeli a bőr alátámasztását, csökkenti a megereszkedettséget
  • Megemeli a szemöldökvonalat, kinyitja a szemet
  • Lelassítja a bőr természetes öregedési folyamatait
  • Eléri az kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, így megemeli az arcot
  • Eltünteti a felesleges zsírszövetet, azaz csökkenti a tokát, javítja az arckontúrt.

+AJÁNDÉK masszázs arc, toka és dekoltázs területre 

Fiatalodj gyorsan és könnyedén, orvosi beavatkozás nélkül modern, kozmetikai csúcskezeléssel, és élvezd a gyakorlott, frissítő masszázst arcodon és dekoltázsodon!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.01.16. - 2024.04.16 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy kuponos vásárlás esetén egy szolgáltatás típusra (pl.: masszázs) egy kupont lehet felhasználni, minden további kupon 25% felár megfizetésével vehető igénybe.

További információk

Amit a HIFU-ról tudnod érdemes:

  • Modern, csúcstechnológiás eljárással, magas intenzitású fókuszált ultrahanggal végzett kezeléssel, akár 10 évet is fiatalodhat az arcbőröd.
  • A bőr mélyebb rétegeiben serkenti a bőr alapját képező anyagok újratermelődését, a bőr újraépülését.
  • A kezelt területtől, a bőr vastagságától függően több mélységben történik az  ultrahangos kezelés, így garantálva a gyors és tartós eredményt.
  • A HIFU még hónapok múltán is kifejti jótékony hatását a bőrszövetben, és akár 2 évre is biztosítja az elért eredmény tartósságát!
  • Az eredmény egészséges, fiatal, feszes bőr természetes módon, mindenféle plasztikai beavatkozás nélkül.
  • Már egy kezelés után is látványos a hatékonyság! Ajánlott 30 év fölöttieknek.
  • A kezeléshez ajándékbajár egy arc- és dekoltázs masszázs, amely megnöveli a ránctalanító eljárás hatékonyságát!

Tájékoztatunk, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitöltened, mely egészséged megóvása érdekében történik. Ennek hiányában a szolgáltatást nem veheted igénybe, és a kupon felhasználtnak minősül.

https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok:

Rosaceás bőrön vagy súlyos betegség fennállása esetén, terhesség vagy szoptatás ideje alatt a kezelés nem vehető igénybe!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2023. január 9-től minden SZÉP-kártya szolgáltatásért a szálláshely zsebről fizethetnek, így a vendéglátás és a szabadidő zseb megszűnik. Az új rendeletnek köszönhetően a SZÉP kártya tulajdonosok már mindenféle megkötés nélkül használhatják fel a kártyájukon lévő összeget. A kártyával fizethető szolgáltatások köre nem változik. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 32.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 32.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP - EDENRED Szép kártya, bankkártya. Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Kedves, kiváló szakember végezte a kiválasztott arc-dekoltázs masszázst!"
dr. Szebeni Andrea

Videó

hifu ránctalanító kezelés kuponunk leírása

Tedd újra feszessé bőröd, műtéti eljárás nélkül!

Ha éppen az a vágyad, hogy műtéti eljárás, sebészi beavatkozás nélkül tagadhass le korodból pár évet, már ezt is megteheted. Hiszen a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió valódi kozmetikai csúcskezeléssel vár, a XXI. századi szépségipar egyik legnagyobb innovációjával, a HIFU Ultratherapy-val melynek segítségével egyetlen kezeléssel is akár 10 évet fiatalodhatsz, ajándékként pedig egy arc- és dekoltázs masszázst is kapsz!

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió ajánlata: UltraLift HIFU ránctalanítás teljes arc, nyak, toka és dekoltázs területen, ajándék arc- és dekoltázsmasszázs.

Fiatalabb feszesebb arc

Ismerd meg az UltraLift HIFU-hatást! 

A HIFU a High Intensity Focused Ultrasound angol szóból képzett képszó, rövidítés, melynek jelentése: magas intenzitású fókuszált ultrahang energia. A kollagén-elasztin háló sajnos az idő múlásával roncsolódik, állaga romlik, így a bőr elveszíti fiatalosságát, rugalmasságát. A kezelés lényege tehát az, hogy magas intenzitású fókuszált ultrahangot irányítanak a kezelt bőrfelület mélyére, ahol az izomrostok és bőrszövetek stimulálásával a bőr kollagén-elasztin hálója elkezd majd idővel újratermelődni. 

A kezelés során az ultrahangos kezelőfejből kibocsátott hanghullámok a fókuszpontokban a bőr megfelelő rétegében apró - úgynevezett - thermo-pontokat hoznak létre, a környező szövetek megsértése nélkül, ez pedig 5 fontos folyamatot indít el a bőrben.

Ennek köszönhető, hogy már egyetlen alkalom után is szemmel látható, látványos és garantált az eredmény!

Az UltraLift készülék gyors és látványos eredményt biztosít akár már egy kezelés után! Könnyen alkalmazható kezelési felületének köszönhetően magabiztosan és eredményesen nyújthat magas szintű ránctalanító kezelést!

 

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: arc- és dekoltázsmasszázs!

Ez a kupon nem csupán az ultrahang erejével fiatalít, hanem ajándékként még egy alapos arc- és dekoltázsmasszázsban is részesülsz! A masszázs hatására fokozódik a kezelt területen a vérkeringés, könnyebben végbemegy a természetes méregtelenítési folyamat, felpezsdül és üdébb lesz a bőr!

Nagy örömünkre szolgál, hogy érdekel a kezeléscsomag! Reméljük legalább akkora örömöt szerez majd neked, mint amilyen lelkesedéssel előkészítettük ezt az ajánlatot neked!

Vásárolj te is DD kupont, és fiatalodj két csúcstechnológiás kezeléssel, meggyőző eredménnyel kedvezményes áron!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu