Fiatalítsd arcbőröd 6x20 perc Magicpolar arckezeléssel! Repülj vissza akár 10 évet az időben!

  • Fiatalítsd arcbőröd pár hét alatt akár 10 évvel!
  • Köszönj el a ráncoktól és állítsd vissza természetes úton bőröd kollagén termelését Magicpolar arckezeléssel!
  • VII. kerületben, a Király utcai villamos megállótól pár perc sétára található a Diamond Masszázs Stúdió és Szépségszalon.
Ár:8.990Ft120.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
93% kedvezmény
120.000 Ft
93%
111.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.08.27. - 2018.12.10

Magicpolar arckezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

20 perces Magicpolar-kezelés, 6 alkalommal, amelynek köszönhetően akár 10 évet fiatalodhat arcbőröd.

  • Nők és férfiak is igénybe vehetik a szolgáltatást.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.08.27. - 2018.12.10 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni elsődlegesen email-ben, amasszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges. A+36-20/220-7001-es számon csak korlátozottan értek el minket.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak!

A kupon beváltásnál, névre szóló bérletet biztosítunk. A bérletet egy fő használhatja. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. Kérjük, hogy a bérletet minden kezelésre hozd magaddal. Amennyiben a bérletet elveszted, vagy otthon hagyod a szolgáltatást nem áll módunkban elvégezni, vagy pót bérletet kiállítani. Megértésed köszönjük!

Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességi idején belül beváltanod, utána 2 hónapra szóló bérletet kapsz a maradék 5 alkalomra!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • A kezelés természetes úton állítja vissza a kollagén termelődést, feszesíti a bőrt, a 6 alkalmas kúra végére akár 10 évvel fiatalabb arc nézhet rád vissza a tükörben!
  • A kezelés kellemes és ellazító, nincs mellékhatása. Azonnal látható és rendkívüli eredményt fogsz észlelni. A ráncaid kisimulnak, az arcbőröd fiatalodik.
  • Neked nincs más dolgod, csak 1-2 hetente eljönni a kezelésre! A két kezelés között ideális esetben 7-14 napnak kell eltelnie!
  • Eunsung technológiát használunk, amely a piacon vezető, legmegbízhatóbb szépségipari technológia Magyarországon.
  • Csak olyan kezelést kínálunk a vendégeink számára, amit mi magunk is használunk és a saját bőrünkön kipróbáltunk!
  • Más intenzív gépi kezeléssel összevonni pl. mikrodermabrázió, mezoterápia nem ajánlott! Vagy a két kezelés között legalább 1 hét szünetet kell biztosítani az arcbőrnek.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy masszőröknek a szolgáltatás megkezdése előtt.

Ellenjavallatok:

Daganatos betegség, pacemaker, szívritmus zavar, terhesség ideje alatt a kezelés nem vehető igénybe.

A kezelés előtt és után legalább 48 óráig tilos a szolárium, szauna vagy más hősugárzással járó kezelés igénybe vétele!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legalább 48 órával! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Max. 10 perc késést tudunk elfogadni! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Szuper hely és hangulat.Minden tökéletes köszönöm ."
Andrea Carpeniseanu

Magicpolar arckezelés kuponunk leírása

Próbáld ki a szépségipar új csodafegyverét!

Ismerkedj meg a bőrfiatalító kezelések legújabb generációjával és figyelj, ahogy arcbőröd pár hét alatt teljesen új életre kell! Látogass el a Diamond Masszázs Stúdióba, hogy megtapasztald a szépségipar legfrissebb vívmányainak jótékony hatásait!

Ismerős számodra az a márka, hogy Samsung? Telefon, tv, laptop van otthon ilyen márkában, netán több termék is. Biztosan szereted ezt a márkát és azért választod, mert megbízhatónak és modernnek tartod. Nos, egy pár szóban az Eunsung technikáról, amely szintén egy dél-koreai cég, mint a Samsung és hála a több éves kutatás-fejlesztésnek, a legkorszerűbb szépségipari berendezéseket gyártja. Olyan termékeket állítanak elő, amelyek Magyarországon jelenleg a legmegbízhatóbb és legmodernebb készülékeket biztosítják.

A Diamond Masszázs Stúdió csak olyan gépekkel dolgozik, amelyeket a saját bőrükön is kipróbáltak és meggyőződtek a hatékonyságukról és a biztonságukról!

Mi megkerestük a legmegbízhatóbb forrást, kipróbáltuk és minket meggyőzött az Eunsung Magicpolar technológia!

Magicpolar kezelés a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban

Miből áll a Magicpolar kezelés?

Felteheted a kérdést, hogyan lehet ilyen rövid idő alatt ennyire intenzív bőrregenerációt végezni. A technológia a legmodernebb rádiófrekvencia, amely a bőrt kívül maximum 42 fokra melegíti fel, belül mégis akár 60-70 fokig növekszik a hőmérséklet. A kezelés nagyon kellemes, csak enyhe meleget érzünk a bőrünkön. A kezelés hatására a kollagén sejtek „ébresztő hősokkot” kapnak, ezzel elindul a sejtek újratermelődése.
Már egy kezeléssel is láthatjuk, hogy a bőrünk feszesedett, de mivel ez egy természetes folyamat, ezért a bőrnek kb. 3-4 hétre van szüksége, hogy megmutassa a valódi változást. A kezeléshez egy minimális mennyiségű arckrémet használunk, amely leginkább csak a kellemes érzést biztosítja kezelés közben, illetve segíti a jobb hő átvitelt. Itt maga a kezelés regenerálja a bőrt, nem a hatóanyag! Az ideális kezelési kúra minden nő számára 6-10 alkalomból áll. Heti rendszerességgel. A hatás tartósan megmarad, ajánlott félévente egy fenntartó kezelésre visszajönni.

Még egyszer összefoglalva: a Magicpolar arckezelés természetes úton fiatalít, csökkenti a ráncok mennyiségét és mélységét, feszesíti a bőrt, csökkenti a szem környéki duzzanatot, karikákat, regenerálja a sejteket és tartósan, hosszú ideig biztosítja az elért eredmény megtartását!

Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió
Hölgyeim, uraim várunk Titeket egy igazi fiatalító kúrára!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu