Fiatalító arckezelés ránctalanítással, ultrahangos hatóanyag bevitellel, Ilcsi kozmetikumokkal

Bártfai Andrea - kozmetikus | Budapest, XIII. ker.
  • A bőrápolás minden évszakban és napszakban fontos. A professzionális eredmény eléréséhez viszont muszáj profit választani!
  • Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, ráncoldó és keratinoldó hatása van.
  • A kezelést ráadásul ILCSI termékekkel végzi, így biztos lehetsz benne, hogy bőröd csak a legjobbat kapja! Vedd meg most a fiatalító arckezelés kupont csak 2.950 Ft-ért!
Ár:2.950Ft8.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
64% kedvezmény
8.000 Ft
64%
5.050 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.07.22. - 2019.10.15

fiatalító arckezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Bőrfiatalító arckezelés csomag Ilcsi kozmetikumok segítségével.

A kezelés lépései:

bőr letisztítása, AHA biológiai 2 fázisú maszk felvitele a bőrre, masszírozás ránctalanító hyaluronsavas krémmel , ultrahangos hatóanyag bevitel, bőr krémezése

A kezelés időtartama kb. 40 perc

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.07.22. - 2019.10.15 között

  • Bármennyi kupont vehetsz saját célra és ajándékba egyaránt!
  • Érzékeny bőrre és kapszaicinre érzékenyeknek nem ajánlott!

Bejelentkezés:

Időpont egyeztetés céljából hívd Bártfai Andrea kozmetikust, a +36/20-447-4276-os telefonszámot!

Időpontot kizárólag érvényes kuponkód bediktálással tudsz egyeztetni!

Ha nem éred el a szolgáltatót, aki épp dolgozik, akkor SMS-ben szükséges elküldened, a kuponkódod, a neved és a kupon beváltási határidejét. Ezután a szolgáltató kapcsolatba lép veled, amint tud.

UPDATE:

2019. Július 8-14-ig a szolgáltató szabadságát tölti, és ezen idő között nem lehetséges időpontot foglalni, sem igénybe venni.

További információk

A kezelésről:

  • Az ultrahang mellett a galvanikus áramot, már több éve használják a kozmetikai célokra, bőrfeszesítésre és ránctalanításra.
  • Az áram stimulálja az arc izmait, amelyek így látványosan kisimulnak, a ráncok pedig elhalványulnak.
  • A kezelés megszabadít az elhalt hámsejtektől, friss és üde bőrt eredményezve.

A kezelést presztízs kozmetikumokkal végzik.

  • Az ILCSI termékek minden esetben magyar, minősített bio- gyógynövényekből, - gyümölcsökből és - zöldségekből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak.

Minden korosztálynak ajánlott aki szép és üde bőrre vágyik!

A szalon könnyen megközelíthető: mindössze 5 percre a Nyugatitól!

Lemondási feltételek

LEMONDÁST a megbeszélt időpont előtt LEGKÉSŐBB 24 órával jelezni szükséges  telefonon, vagy SMS-ben. Amennyiben nem jelzel, az alkalmat illetve a kupont sajnos elveszíted. Kérjük, erre legyél figyelemmel - saját érdekedben is - mert ha  nem jössz el, akkor az a munkafolyamatból kiesést jelent, amit más vendég örömmel betöltene. Megértésedet  és megrendelésedet köszönjük.

Késés esetén

Késés esetén a kezelés idejét lecsökkentjük, esetleg néhány kezelési folyamat elmaradhat, mert az időben érkező vendégeket nem áll módunkban megvárakoztatni. 15 perc feletti késés esetén a kezelés elveszik vagy kedvezményes felárral új időpont kérés lehetséges. A felárra a hely elfoglalását szükséges megfizetni, nem a teljes kezelés árát, amennyiben II. alkalmat is szeretnéd lefoglalni, amennyiben az időpontod lekésed. Kérjük, ennek tudatában legyél kedves megérkezni időpontodra.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Időpont egyeztetés szerint
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Kresz Géza u. 8.
Nyugati mellett

fiatalító arckezelés kuponunk leírása

Jöhet a nagy átalakulás?

Az arcbőr szinte mindig ki van téve a káros hatásoknak. Forró napsütés, fagyos szél, vagy pusztán az idő múlása, ezek mind hozzájárulnak a bőr megereszkedéséhez. Az Ilcsi termékek azonban segítenek abban, hogy természetesen a Föld Anya gondoskodjon a fiatalodásodról!

Bártfai Andrea kozmetikus kezei alatt lazíthatsz és újjászülethetsz!

A nagy fiatalító arckezelés csomag 5 lépésben varázsolja újra frissé és üdévé arcbőrödet, a minőségi Ilcsi kozmetikumok erejével. 

Milyen lépésekből áll a fiatalító arckezelés csomag? 

1. Bőr letisztítása
2. AHA biológiai 2 fázisú maszk felvitele a bőrre
3. Masszírozás ránctalanító hyaluronsavas krémmel 
4. Ultrahangos hatóanyag bevitel 
5. Bőr krémezése
 
Ha még nem voltál ilyen kezelésen, és egyszerűen csak szeretnél fiatalosan ragyogó bőrt, akkor ne várj tovább! Próbáld ki ezt a z 5 lépéses kezelést és láss csodát! Ez az 5 lépés garantáltan felfrissíti, energetizálja és kisimítja a ráncaidat.
 
Arctisztítás, bazaltköves szemmasszázs
 
Az ultrahang mellett a galvanikus áramot, már több éve használják a kozmetikai célokra, bőrfeszesítésre és ránctalanításra. A kezelés során az elektromos töltések váltakozó feszültséggel áramlanak. A pozitív és negatív töltésű részecskék képesek a bőr mélytisztítására és táplálására.
 
Az áram stimulálja az arc izmait, amelyek így látványosan kisimulnak, a ráncok pedig elhalványulnak. 
 
Ez a biológiai peeling minden bőrtípusnál, minden bőrpobléma kezelésénél azonnal látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét. A benne lévő alma, szőlő, naspolya és citromcirokolaj segítségével a bőr kívülről-belülről megtisztul, szinte ujjászületik. Kiválóan alkalmazható olajos és korpás szeboreás, érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, , májfoltos, zsír-, vízhiányos, idősödő és ráncos bőrre. Használatával hatékonyabbá tehetjük a cellulit-, striakezelést, a ránckezeléseket, pigementfolt

Az ILCSIről

ILCSI arckezelés

Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok ezért minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön.

Az Ilcsi kozmetikumok széles választékát azoknak ajánljuk, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben!

Fontos, hogy a kezelés után legalább 1 hétig ne napozzunk és ne szoláriumozzunk, mert a kezelés elveszítheti a hatását. További részletekről konzultálj a kozmetikussal a helyszínen vagy a megadott elérhetőségeken.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu