Feszesítsd alakod vagy arcod egy hatásos kezelésnek hála: Ultratone Futura Pro electrostimuláció

4,9/5Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont | Budapest, II. ker.
  • Az Ultratone Futura Pro electrostimuláció egy hatékony kezelés ami hatással van mind a kötőszövetekre, mind a zsírsejtekre, mind az izomzatra.
  • A kezelésnek köszönhetően fájdalommentesen, kényelmesen fogyhatsz és tüntetheted el a narancsbőrt is. 
  • A kezelés kiválóan alkalmazható arc ránckezelésére is, így te döntheted el, hogy fogyni vagy ránctalanodni szeretnél a Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpontban.
Ár:6.000Ft18.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
67% kedvezmény
18.000 Ft
67%
12.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.05.01. - 2023.08.01

Fogyasztó kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma 1 vagy 3 alkalmas Ultratone Futura Pro electrostimuláció.

  • Testkezelés: A személyre szabott kombinált program hatással van mind a kötőszövetekre, mind a zsírsejtekre, mind az izomzatra. A készülék ennek köszönhetően alkalmas karcsúsításra, alakformálásra, celullite kezelésre, azonnali méretcsökkentésre, szülés utáni regenerációra, izomtónus fokozásra - mélyizom torna, nyirokkeringést fokozó - méregtelenítés, immunitás erősítésére.
  • Arc Face lifting: Sok esetben az arc izmainak tornáztatása, liftingelése nyújt megfelelő eredmény. Hiszen mint a test, úgy az arc is a rendszeres izommunkától újra feszes, tónusos lehet. Az Ultratone készülékkel elérhető számunkra egy program, mely egy kellemes arc tornát tesz lehetővé. Ezáltal megemeli az arcot, fokozza az izomtónust, javul a vér -és nyirokkeringés.
  • A kezelésen eldöntheted, hogy a tested (has, fenék, combok) vagy arcodat kezeljék.
  • Váltó fehérnemű, pamut nadrágra, pólóra és zoknira szükség lesz. Test kezelés előtt 2-3 órával nem ajánlott az étkezés! Nagyon fontos viszont a víz fogyasztása 3 l naponta.

A szolgáltató ezen kedvezménnyel az új vendégek számára szeretne kedveskedni, ezért 1 fő egy kupont vásárolhat és egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 3 alkalom - 18.000 Ft helyett 6.000 Ft.
  • 1 alkalom - 5.900 Ft helyett 2.490 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.05.01. - 2023.08.01 között

Előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-20:00 között a +36-30/565-8257 telefonszámon. A kupont a relaxspa.eletmod@gmail.com e-mail címen tudod beváltani, vagy személyesen kinyomtatva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 08:00-20:00

További információk

Ellenjavallatok: szív pacemakerrel rendelkezőknek, epilepszia, kismamáknak, szívproblémák esetén, érrendszeri rendellenességek esetén, kiálló anyajegyek, csomók és visszértágulatos területek felett, nyílt seb felett, rák esetén, diagnosztizálatlan fájdalom esetén, ha allergiás reakciót vált ki az elektródákkal való érintkezés, bőrgyógyászati probléma estén, fém implantátumok esetén, Daganatos betegségben (ciszta is) szenvedők, Szívbetegség, Magas vérnyomás, Visszérgyulladás, Trombózis, Menstruáció, Terhesség és szoptatás

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
7 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-20:00, Szo-V: Zárva
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Fazekas utca 22.
★★★★★
★★★★★
"Kedves, segítőkész és szuperul dolgozik."
Határi Genovéva

Fogyasztó kezelés kuponunk leírása

Fogyni szeretnél? Ráncaidat tüntetnéd el? Rajtad el mire vágysz!

Hiszen a kezelés bármelyik problémádra kiváló megoldás lehet, így bátran látogass el a Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpontba, ahol 1 vagy 3 alkalommal is igénybe veheted az Ultratone Futura Pro electrostimuláció jótékony hatásait.

ULTRATONE FUTURA PRO

Az Ultratone Futura Pro kezelési elve a testtömeg indexszel (MBI-vel) kezdődik. Kiszámolja és megjeleníti a testtömeg indexed, és létrehoz egy kezelési tervet, ami külön Neked lett kitalálva. Kijelzi azt is, hány kezelés kell a kívánt alak eléréséhez. Figyelembe veszi a korod, súlyod, nemed, hogy a lehető leghatásosabb módszert dolgozza ki. A gép nyomon követi a fejlődésedet, a kezelések közben is képes átprogramozni a kiírt edzés tervet, hogy látványosabb legyen az eredmény.

A kezelés menete:

  • Felteszik rád a testelektródákat, és beállítják a Neked legmegfelelőbb fokozatot és intenzitást.
  • A kezelés alatt a gép folyamatosan adatokat küld a kijelzőre.
  • A kezelés végével az elektródákat leveszik rólad, és a gép elraktározza az információt rólad, hogy a következő kezeléssel még közelebb legyél a célodhoz.

MI AZ A FACE LIFTING KEZELÉS?

FaceLift arcmasszázs az arcbőr alatt futó izmok mélymasszázsáról szól, mellyel ezek az izmok ellazíthatók, finoman felválaszthatók a letapadások, és így az izmocskák képesek lesznek ismét feszesen tartani a bőrt. Emellett serkenti az arcbőr mikroereinek keringését, így a méregtelenítés, a bőr oxigénhez jutása és hidratációja is gyorsabb lesz, s ez mind külsőleg is megmutatkozik. A hatás azonnali, és nem fogod elhinni! Már egy alkalom után is látni fogod a változást a tükörben!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Tavaszi kezelés az üde arcbőrért: Zsíros bőr arctisztítása Anesi termékekkel, 3 helyszínen
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 12.450 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu