Nyerd vissza feszes és fiatalos dekoltázsodat UltraLift HIFU kezeléssel, az Oktogonnál!

  • Szeretnéd visszakapni a feszes, ránctalan dekoltázsodat? Válaszd ezt a csúcstechnológiás ránctalanító kezelést!
  • Ránctalanítsd és feszesítsd ezt a fontos területet az Ultralift HIFU, modern és innovatív dekoltázs kezeléssel! 
  • Vásárolj kupont, és jelentkezz be a VII. kerületi, a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára található Diamond Szépségszalonba.
Ár:39.990Ft135.000 Ft
Ár: 19.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 20.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
71% kedvezmény
135.000 Ft
71%
95.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2024.01.16. - 2024.04.16

Hifu kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

UltraLift HIFU dekoltázs ránctalanító kezelés teljes dekoltázs területén, egy alkalommal.

  • Modern csúcstechnológiás eljárással, akár 10 évet is visszanyerhetsz a dekoltázsod területén!
  • A HIFU kezelés teljes regenerációt biztosít, így eltünteti a ráncokat, feszesíti a bőrt, ezáltal megemeli a megereszkedett bőrt és a kebleket.
  • A ránctalanításról magas intenzitású fókuszált ultrahang gondoskodik, már egy kezelés is látványos eredményt mutat!

A kezelés különösen ajánlott 35 év feletti nőknek, viszont a 25-35 korosztály is részt vehet megelőzés céljából.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.01.16. - 2024.04.16 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával.

A kupon érvényességi idején belül csak a kupont kell beváltani, és ezzel együtt időpontot egyeztetni. De az időpontot kaphatod a kupon lejárata utánra is

Ellenjavallat:

Rosaceás bőrön a kezelés nem vehető igénybe!

Súlyos betegség fennállása esetén, pacemaker, daganatos, cisztás vagy más a mellterületét érintő egészségügyi probléma esetén vagy terhesség, szoptatás ideje alatt a kezelés nem vehető igénybe!

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy kuponos vásárlás esetén egy szolgáltatás típusra (pl.: masszázs) egy kupont lehet felhasználni, minden további kupon 25% felár megfizetésével vehető igénybe.

További információk

  • Egy kezelés után is látványos a hatékonyság, de a HIFU még hónapokkal később is kifejti hatását, és akár 2 évre is biztosítja az elért eredmény tartósságát!
  • Modern eljárással, magas intenzitású fókuszált ultrahanggal végzett kezeléssel, akár 10 évet is visszanyerhetsz a kezelt területen.
  • Az UltraLift HIFU gép korunk egyik legmodernebb eszköze a plasztikai beavatkozás mentes fiatalításért. Az utóbbi idők egyik legkedveltebb eljárása, mivel hosszan fejti ki hatását a kezelt felületekre. A kezelés enyhe kellemetlen érzéssel járhat.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2023. január 9-től minden SZÉP-kártya szolgáltatásért a szálláshely zsebről fizethetnek, így a vendéglátás és a szabadidő zseb megszűnik. Az új rendeletnek köszönhetően a SZÉP kártya tulajdonosok már mindenféle megkötés nélkül használhatják fel a kártyájukon lévő összeget. A kártyával fizethető szolgáltatások köre nem változik. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 19.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 20.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP - Edenred Szép kártya, bankkártya

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül. 

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Szuper hely és hangulat.Minden tökéletes köszönöm ."
Andrea Carpeniseanu

Videó

Hifu kezelés kuponunk leírása

Fiatalos, feszes dekoltázs HIFU ránctalanítással!

A 21. században még jobb, még hatékonyabb fiatalító kezelések indultak világhódító útjukra, és már neked sem kell várnod, hogy igénybe vehesd ezeket. A DiamondDeal kuponjával most kettőt is kipróbálhatsz. Szuper jól hangzik, ugye? Olvass tovább!

A kupon ajándékba is kitűnő. Lepd meg vele egy fiatalodásra vágyó szerettedet!

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió ajánlata: UltraLift HIFU ránctalanítás dekoltázs területen és mellemelés, Magicpolar rádiófrekvenciás kezeléssel!

Feszes keblek

Ismerd meg az UltraLift HIFU dekoltázs ránctalanító kezelését!

A HIFU a High Intensity Focused Ultrasound angol szóból képzett képszó, rövidítés, melynek jelentése: magas intenzitású fókuszált ultrahang energia. 

A kollagén-elasztin háló sajnos az idő múlásával roncsolódik, állaga romlik, így a bőr elveszíti fiatalosságát, rugalmasságát. A kezelés lényege tehát az, hogy magas intenzitású fókuszált ultrahangot irányítanak a kezelt bőrfelület mélyére, ahol az izomrostok és bőrszövetek stimulálásával a bőr kollagén-elasztin hálója elkezd majd idővel újratermelődni

A kezelés során az ultrahangos kezelőfejből kibocsátott hanghullámok a fókuszpontokban a bőr megfelelő rétegében apró - úgynevezett - thermo-pontokat hoznak létre, a környező szövetek megsértése nélkül és ez indítja el a fontos folyamatokat!

Ennek köszönhető, hogy már egyetlen alkalom után is szemmel látható, látványos és garantált az eredmény!

Az UltraLift készülék éppen ezért az egyik legkedveltebb fiatalító eljárást biztosítja, plasztikai beavatkozás nélkül! Könnyen alkalmazható kezelési felületének köszönhetően magabiztosan és hatékonyan nyújt luxus szintű ránctalanító kezelést!

Mitől egyedülálló a HIFU technológia?

  • a kockázatok és mellékhatások minimálisak,
  • a legmagasabb hőmérsékletet éri el, így a legerősebb kollagén kontrakciót idézi elő,
  • pontosan fókuszált, azaz minden más eljárásnál célzottabb kezelést biztosít
  • a bőr alatti zsírra, izomrétegre és a kollagén-termelésre egyaránt hat
  • beindítja a kollagén újramodellezését és az elasztin-termelést
  • már 1 kezeléssel is látványos eredményeket ér el!

Vásárolj kedvezményes DD kupont, hogy dekoltázsod régi formájában tündökölhessen!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu