Festőhenger dupla fejjel

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:4.190Ft5.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
31% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
5.990 Ft
31%
1.800 Ft

Festőhenger dupla fejjel legfontosabb tudnivalók

Felújításon, festésen gondolkozol?

Akkor ezt Neked ajánljuk. Spórolj időt és energiát ezzel a tuti termékkel! Speciális kialakításának köszönhetően szára nyitható és zárható, az ollóhoz hasonló módon, így még hatékonyabban tudsz festeni vele. Tökéletes belső sarkok, szűk helyek, szélek festésekor. Akár a két henger közé is veheted a festeni kívánt tárgyat, így mind a két oldalával végezhetsz pillanatok alatt.


Frissítsd fel otthonod falait a Dupla fejű festőhengerrel!

Hasznos infók:

Használata roppant egyszerű, töltsd meg a rugalmas fejeket festékkel, és máris elkezdheted a munkát, nincs szükség festékes tálcára, így pedig a hajolgatást és a létráról le-fel mászkálást is megspórolhatod. A kisebb és nagyobb hengereknek köszönhetően kiválaszthatod a számodra megfelelő méretet. Nem csöpög, egyenletesen oszlatja el a festéket, ezáltal szebb és tisztább képet kaphatunk a munka végeztével.


A Festőhenger tulajdonságai:

  • Tekercs hossza 21 cm
  • Henger anyaga: poliészter
  • Műanyag fogantyúval

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött