Feltöltő és frissítő mezoterápiás + ultrahangos intenzíven tápláló arckezelés + profi nappali smink!

  • Fiatalítsd arcbőröd és frissülj fel hatékony tápanyagokkal: Tű nélküli mezoterápiás és ultrahangos fiatalító arckezeléssel és tündökölj nappali sminkkel.
  • Bízd magad profi kozmetikusunk szaktudására és adj egy löketet arcbőrödnek! Ne engedd, hogy a változékony időjárás kikezdje!
  • Kedvezményes DD kuponodat a VII. kerületben, a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára található Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban tudod beváltani!
Ár:3.990Ft12.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
69% kedvezmény
12.500 Ft
69%
8.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.05.20. - 2021.11.22

Mezoterápiás arckezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Mezoterápiás és ultrahangos fiatalító és intenzíven tápláló arckezelés és nappali smink készítése, szekértő által

  • A tű nélküli mezoterápia és az ultrahangos kezelés is fájdalommentes!
  • A kezelés azonnali segítséget nyújt a teljes bőrmegújításban, ránccsökkentésben, bőrhibák mérséklésében és megfelelő hatóanyag bejuttatásban, feszesítésben.
  • Szakértőnk a kezelés során az egyéni arctípushoz illő ampullás hatóanyagot használ, így minden vendégünk az igényeinek megfelelő szolgáltatást kap.
  • Ajánlott:bőrfiatalításra, érett vagy ráncos bőrre, vízhiányos, száraz bőrre, vagy mindenkinek, aki egy igazi vitaminbombában akarja részesíteni arcbőrét.

Felejtsd el a problémás arcbőrt és fiatalítsd, feszesítsd arcod akár egy kezelés segítségével! Emellett profi kozmetikusunk a személyiségedhez illő nappali sminkkel is tündöklővé varázsol, sminkelés közben hasznos tippekkel lát el!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.05.20. - 2021.11.22 között

Higiéniai és környezetbarát okok miattkérjük saját papucsot hozz magaddal az igénybevételéhez, de előzetes kérés alapján mi is tudunk biztosítani. (Higiénia ok - vírus, környezetbarát- hogy ne kelljen műanyag cipővédőt használni).

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Most ezt a kuponodat a különleges helyzetre való tekintettel 6 hónapos érvényességi idővel adjuk!
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • Reméljük legalább akkora örömöt szerez majd neked ez a kupon, mint amilyen lelkesedéssel előkészítettük ezt az ajánlatot neked!

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. A kupon csak egyszer használható fel, más szolgáltatásokra nem cserélhető, más akciókkal nem összevonható.

További információk

  • Az elsősorban ránctalanításra alkalmazott mezoterápiás eljárás elősegíti a kollagén és elasztán képződést, hidratálja és tonizálja a bőrt (szem és száj körül, homlok, arc, nyak és dekoltázs). A bőr alá juttatott koktél pedig nem csupán táplálja a bőrt, de méregtelenítő hatása mellett, nyugtat és regenerál is.
  • Az ultrahang segít még gyorsabban bejuttatni a bőröd megfelelő rétegeibe a tápanyagokat és vitaminokat tartalmazó szérumot, így a hatás gyorsabb és intenzívebb lesz.
  • Bármilyen korban elvégezhetőek, nem allergizál, nincs kockázat, nem igényel gyógyulási időt.
  • A terápia után a bőr enyhén pirospozsgás lehet, de pár óra múlva nyomtalanul eltűnik. Azonban hogy ez addig se zavarjon, addig szakértőnk egy rád szabott nappali sminkkel tesz csodásabbá, ami nem lesz káros a bőrödre a kezelés után sem, így magabiztosan és felfrissülve térhetsz vissza a világba.
  • A kezelés 60 percen át tart, azt követően a sminkelés 15-30 percet vehet igénybe, egyéntől függően.
  • A sminkelés során szakértőnk minőségi termékekkel dolgozik.
  • Az ajánlat egy alkalomra szól, egyben használható fel. Mindenkinek ajánlott, aki szeretne teljesen megújulni és megszépülni.

Tájékoztatunk Titeket arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadjátok, úgy a szolgáltatást nem vehetitek igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok:

Rosaceás bőr, bőrbetegségek, anyajegyek, szemölcsök, súlyos betegség fennállása esetén, vagy terhesség, szoptatás ideje alatt, pacemaker, súlyos szív-és érrendszeri problémák, daganatos megbetegedések, bármilyen fertőző betegség fennállása a kezelés nem vehető igénybe!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! 

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Előzékenység, odafigyelés,szakmailag nagyon megfelelő színvonal "
Véghelyi Mária

Videó

Mezoterápiás arckezelés kuponunk leírása

Arcbőröd minden évszakban igényli a törődést!

Véget ért a tél, de a változékony időjárás megviseli szerevezetd és arcbőrödet? Adj egy vitaminbombát bőrödnek és felejtsd el a mindennapos bőrproblémákat! Gyere el hozzánk, és bízd ezt egy szakértőre. Garantáltan elégedetten távozol majd, hiszen csak olyan kezeléseket ajánlunk neked, amit mi is saját bőrünkön kipróbáltunk.

Fiatalos üde arcbőr

Mire alkalmas a mezoterápia?

Győződj meg személyesen korunk egyik legkorszerűbb kozmetikai kezelésének hatékonyságáról! A tű nélküli mezoterápia fájdalommentes eljárása biztosítja számodra a hosszan tartó fiatalos, feszes bőr élményét. Azonnal látható és tapintható eredmény, maximális feltöltődés kellemes környezetben!

Milyen előnyei vannak az arckezeléseknek?

Maximális hatékonyság, mert a hatóanyagok valóban eljutnak a megfelelő bőrrétegekbe, valamint a vendég bőrtípusának megfelelő ampullát használunk.
A kezelés során alkalmazott anyagok a felhasználás helyén közvetlenül fejtik ki jótékony hatásukat, hatóanyag veszteség nélkül

A kezelés következő részében bőröd hidratáltságáról és táplálásáról gondoskodunk, hogy különböző tápláló vitaminok és hatóanyagok minél jobban fejtsék ki a hatásukat. Azért, hogy ezek a hatóanyagok eljussanak a bőr legmélyére is, azon ultrahangos eljárás dolgozik majd, mellyel fájdalom és tűszúrások, azaz a bőr megsértése nélkül a bőrbe juttathatók.

Végezetül következik a nappali smink elkészítése, mely során számos praktikákkal és hasznos tanácsokkal lát el a szakértő, valamint minőségi termékekkel dolgozik.

A kezelés időtartama 60 perc, ezt követően a sminkelés folyamata 15-30 percet vehet igénybe, ez egyénenként változó lehet.

Használd ki a remek lehetőséget, vásárolj kedvezményes DD kupont magadnak, vagy akár ajándékba is!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu