Fánk úszógumi

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:2.190Ft2.490 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
13% kedvezmény
2.490 Ft
13%
300 Ft

Fánk úszógumi legfontosabb tudnivalók

Ezzel a fánkkal nem nő úszógumid!
Ki ne szeretné a fánkot? Az édes íze egyenesen megbabonáz mindenkit! Ne aggódj ez az óriási fánk még csak hízlalni sem hízlal! Viszont mindig friss és puha marad, ráadásul még a vízen is lebeg!

Te lehetsz az első!
Ismerőseid tuti nem napoztak még egy hatalmas fánkon! Miért vásárolnál te is egy snassz gumimatracot, amikor ilyened is lehet? Ha többet veszel, akár egy egész doboznyi fánk is összegyűlhet!

A harapásnyom ne tévesszen meg, biztosan alkalmatlan emberi fogyasztásra!

Ne habozz, lazíts te is ezen az édes terméken!

  • Egyedi megjelenésével kitűnsz a tömegből.
  • Alakjának köszönhetően gyorsan felfújhatod.
  • Stabilan felfekszik a vízre, így nem borul fel.

Próbáld ki bátran és kockázatmentesen a terméket 30 napig!!

Ha a megvásárolt termék kipróbálás után nem nyerte el a tetszésed​, a Kütyübazár vissza tudja ​​Tőled vásárolni a kézhez​​vételtől számított 30 napon belül, amennyiben sértetlen állapotban, ajánlott küldeményként visszajuttat​od részükre​.
További részletek »

Az úszógumi tulajdonságai:

  • Anyaga: PVC
  • Méret: kb. 90 cm

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Fánk úszógumi

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)

Videó