Fájdaloműző délutáni 60 perces svéd- és arcmasszázs, vagy irodai stresszkompenzációs masszázsterápia

  • Szeretnél erősebb szervezetet, jobb közérzetet a mindennapokban való helytállás érdekében? A masszázs hihetetlenül pihentető, kényeztető érzés, ráadásul nagyon jó hatással van az egészségedre is!
  • A szolgáltató partnerünknél szakemberek fognak rólad gondoskodni, idilli, modern környezetben!
  • A szalon könnyen megközelíthető, a Haller Gardentől pár perc séta! Ingyenes parkolási lehetőség vár az üzlet előtt.

Ár:4.790Ft9.890 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
9.890 Ft
52%
5.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.02.02. - 2019.05.02

Masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Délutáni órákban igénybe vehető 60 perces masszázs egy fő részére

A kuponnal szabadon választhatsz az alábbi lehetőségek egyikéből:

  • Délutáni 60 perces, teljes testes svédmasszázs +young beauty arcmasszázs
  • Délutáni 60 perces, teljes testes irodai stressz kompenzációs masszázsterápia

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.02.02. - 2019.05.02 között

FONTOS! A masszázst a délutáni (esti) órákban 14.00 és 19.00 óra között tudod igénybe venni. 

A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés a kuponkódod megadásával a +36-30/959-4515 számon vagy a qualitiavitae@gmail.com emailcímen.

Előfordulhat, hogy nem tudják azonnal felvenni a telefont, akkor kérjük hívd kicsit később. Nem garantált, hogy már holnapra lesz időpontod, de próbálkozz és gondolkodj előre 3-4 munkanapot.

Ha megadod emailcímed, foglalásodról e-mailben is küldenek részedre értesítést, sőt 24 órával időpontod előtt is fogsz kapni értesítést, hogy másnap várnak.

A szalonban nyilatkoznia kell minden kedves vendégnek a saját egészségi állapotáról, és kérik ennek szíves elfogadását, mert a masszázst csak ezen feltételek elfogadásával kezdik meg.

Egy vásárló saját részre egy kupont használhat fel, ajándékba bármennyi adható.

Ellenjavallatok

Láz, fertőző betegség (kiemelten a fertőző bőrbetegségek), akut gyulladás, daganatos betegség, műtét utáni állapot, hámhiány, vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése, rheumatoid arthritis aktív fázisa, előrehaladott csontritkulás, be nem állított magas vérnyomás, ízületi instabilitás, egyes szív- és keringési problémák, visszeresség (az érintett végtagot nem szabad masszírozni, de máshol lehet), legyengült, alkoholos állapot, terhesség.

További információk

  • Felejtsd el a stressz és az idegesség kellemetlen tüneteit, hogy ismét boldog és kiegyensúlyozott legyél!
  • A kezelés segítségével gyorsul az anyagcseréd és a vérkeringésed is serken, így a sejtek friss oxigénhez juthatnak, a méreganyagok pedig kijutnak a szervezetből.
  • Nagyon kellemes és kényeztető érzés, miközben tapasztalt masszőr kezek simítják ki a testedből a fájdalmat és a stresszt!
  • A masszázs kezelést férfi masszőr végzi​.
  • A férfi masszőr arra koncentrál, hogy a problémásabb helyek is megkapják a megfelelő kezelést, aminek kell, gyógyulhasson, amire pedig lehetőség van, lazuljon, készüljön a következő napokra.
  • Minden vendég után tartanak pihenőidőt, így a masszázs tényleg 60 perc, és mindenkinek pihent masszőr jut.
  • Az ajánlat azoknak szól, akik az alacsony árnál többre értékelik a kiváló minőségű szolgáltatást.

Lemondási feltételek

Időpont módosítása vagy lemondása legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük érkezz pontosan, és légy tekintettel az előtted várakozó, utánad érkező vendégekre, illetve, hogy késés esetén a masszázs ideje lerövidül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés alapján: Hétfőtől-Péntekig: 10:00-20:00
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Soroksári út 38-40.
A Haller Gardentől 1 perc séta.

Masszázs kuponunk leírása

Teljes felfrissülés svéd- és arcmasszázzsal, vagy irodai stresszkompenzációs masszázsterápiával!

Bizonyos időközönként a saját egészségünkért, (és a környezetünk nyugalmáért) fontos, hogy megszabaduljunk a felgyülemlett stressztől. Talán egyértelmű jele nincs annak, hogy már több kettőnél, de előzzük meg a bajt és a betegségek kialakulását, járjunk masszázsra kúra szerűen!

A kuponnal most 60 perces kényeztetésben lehet részed!

Választhatod a svéd- és arcmasszázst...

Melynek segítségével serkenni kezd a vér- és nyirokkeringés, így az anyagcseréd javul, a szövetek pedig friss oxigénhez fognak jutni. Így több tápanyag jut a bőrbe is, rugalmasabb és selymesebb lesz. Kiváló fájdalomcsillapító hatása van, ráadásul helyre pofozza a csigolyákat, izmokat és inakat is.

Ráadásul a közérzetedre is irtó jó hatással van, nyugtatja a lelket és a testet, csillapítja a stresszt, és jó lesz tőle a közérzeted!

YOUNG Beauty arcmasszázs hatására a bőr kapillárisai megnyílnak, ezáltal felgyorsul a sejtek újratermelése. A többféle gyógynövényből, álló krém nem tartalmaz tartósítószert és illatanyagot. 

Young Beauty arcmasszázs - Európában egyedülálló

A masszázs fontos az arcnak is, hiszen segítségével lendületet kapnak az izmok, és így később fognak beindulni az öregedési folyamatok. Európában egyedülálló a Young Beauty arcmasszázs, hiszen a kezelés alatt alkalmazott kozmetikumoknak kimagaslóan magas az ásványi anyag és a vitamin tartalmuk.

Bőrünk Yin Yang területeit már az ókori kelet szépészeti mesterei is ismerték jellemzőikkel együtt, az általuk lefektetett szabályok alapján épül fel a Young Beauty masszázs is. 

A masszírozás során víz alapú krémeket masszíroznak a bőrödbe, amely többféle gyógynövényből és növényi olajokból áll. Tápláló és tartósítószer mentes!

... vagy az irodai stresszkompenzációs masszázsterápiát

Hogy a benti stressz ne hasson ki a magánéletedre! A stressz ugyanis nem csak a hangulatodra és a közérzetedre van rossz hatással, de rosszul aludhatsz tőle, fáradékonyságot és figyelmetlenséget eredményezhet.

Így segít rajtad:

  • Megnyugtat, csökkenti a fájdalmat
  • erősíti az immunrendszered, strapabíróbb leszel, 
  • harmonizálhatod az életed a segítségével
  • jobb lesz a közérzeted
  • tökéletes kiegészítése az edzésednek!

Az AUQABALANCE vendégei mondták:

"Örülök, hogy rátaláltam az Aquabalance Szépség és egészségműhelyre, Gábor masszírozási technikájával igazán meg vagyok elégedve, és azzal is, hogy maximálisan igyekszik megoldani a problémákat." (P. Éva)

"A hónapok óta gyűjtögetett stressz csomóim egy masszázs után tovatűntek." (G. Erika)

"Hosszú idő óta kerestem már egy olyan lehetőséget, amellyel a mindennapok nehézségeivel szembe tudok szállni. Gábor masszázsa nem csupán fizikailag, de lelkileg is helyrehozott! Mindenkinek csak ajánlani tudom, én teljesen rászoktam."(B. Anna)

Gyarapítsd Te is az elégedett ügyfelek körét, hiszen most nem csak egy hihetetlenül frissítő élményben lehet részed, de a Diamond Deal kuponjával most spórolhatsz is!

Vásárold meg még ma a kupont, hiszen fillérekért juthatsz hozzá egy szuper masszázshoz! És ha ajándékba vásárolod, akkor kuponodért cserébe egy szép ajándékkártyát kapsz a szolgáltatótól, melyet átadhatsz majd a megajándékozottnak!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu