Extra Cellulit kezelés: Kavitációs Ultrahang+Vákuumos Rádiófrekvencia+4D Lipolízis/Vákuum Roller

5/5Perfect Skin Budapest | Budapest, XIX. ker.
  • Narancsbőrmentes, gyönyörű bőr a nyárra? Nem lehetetlen!
  • A Perfect Skin Budapest szalonban egy extra kezelés csomag gondoskodik arról, hogy megszabadulhass a makacs cellulittól.
  • A kezelés segítségével leszámolhatsz a narancsbőrrel, ráadásul kedvezményesen DD kuponunkkal!
Ár:8.050Ft11.500 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
30% kedvezmény
11.500 Ft
30%
3.450 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 1 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.10. - 2024.06.10

Narancsbőr kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Kavitációs Ultrahang + Vákuumos Rádiófrekvencia + 4D Lipolízis/Vákuum Roller.

  • A kezelés csomag 1 alkalomra érvényes és 70 percig tart.
  • Az ajánlat tartalmazza a kavitációs ultrahangot és a vákuumos rádiófrekvenciát. A 4D lipolízis és a vákuum roller válaszható, ezt közösen beszélitek meg a helyszínen.
  • Az alábbi területekből választhatsz, hogy hol szeretnéd, hogy kezeljenek: has, combok elől, combok hátul, fenék, felkarok
  • Nők és férfiak is egyaránt igénybe vehetik.
  • Egy kezelés után már látványosan csökken a narancsbőr.
  • A tartós hatás érdekében 6 alkalom javasolt.
  • A kezelés napján kerülni kell a zsíros ételek fogyasztását és lehetőleg csak mentes vizet fogyassz.
  • A kezelés után ajánlott minimális mozgás, illetve a nap hátralévő részében sok víz fogyasztás.
  • A kezelt területen pirosság előfordulhat, illetve a vizelet színe is sötétebb lehet, ami normális, mivel a salakanyag távozik a nyirokkeringésen keresztül.

A kezeléshez tartozó bérletet teljes áron tudod megvásárolni, amiről a szolgáltatónál tudsz érdeklődni!

A szolgáltató az új vendégeknek szeretne kedveskedni ezért 1 fő egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponnal.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.10. - 2024.06.10 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-70/401-00-69 telefonszámon. Érvényes kuponod a helyszínen tudod beváltani kinyomtatva vagy telefonodon felmutatva.

A bejelentkezésnél történő időpont foglalásnál kérem vegyétek figyelembe, hogy a szolgáltatónál, körülbelül két hetes várólista van, így kuponvásárlás előtt, javasolt telefonon érdeklődni, majd mihamarabb megvásárolni a kupont is, majd mielőbb visszajelezni a szolgáltatónak, hogy az időpontfoglalást véglegesíthessék.

További információk

Ellenjavallatok: Láz, fertőző betegség, pacemaker, mentsruáció, terhesség, szoptatás alatt, fertőző bőrbetegség, nagyobb fokú szívbetegség, magas vérnyomás, autoimmun betegségek, veseműködési zavar, epilepszia, nőknél fémspirál, középfülgyulladás, májműködési zavar, herpes zooster, sebek a kezelt felületen, csonttuberkolózis

  • Kavitációs ultrahang: A kezelés során egy intenzív, fókuszált ultrahang kezelés történik, amely által a zsírsejtek belsejében rezgést (kavitáció) buborékosodást és vibrációt idéz elő, számtalan apró buborékot létrehozva a zsírsejten belül, amelyek idővel szétrobbantják a zsírsejtek membránját, (a külső zárt burok megreped).Az így keletkezett triglicerid gliceriddé, és szabad zsírsejtté alakul, amely a rádiófrekvenciás hullám segítségével, a nyirokkeringés aktivizálásával távozik a szervezetből.
  • Rádiófrekvenciás kezelés: A zsírrétegben a kezelés során a zsír cseppfolyóssá válik, a sejtmembrán átjárhatóságát, így a cseppfolyós zsír könnyebben tud távozni. Csökken a cellulit (narancsbőr), a bőr feszesebbé válik.
  • 4D lipolízis: A lipolézer technológiájának köszönhetően képes arra, hogy stimulálja a zsírsejteket, hogy azok vizet, szabad zsírsavakat és glicerint bocsássanak ki.
  • Vákuum Roller/Rádiófrekvencia: Az infravörös lézer a bőr melegítésével csökkenti a bőr impedenciáját, így az RF (rádiófrekvencia) energia akadálytalanul hatol a kötőszövet mélységéig. A vákuum speciálisan kialakított hengerei egészen 5-15 mm mélységig hatva fejtik ki hatásukat. A vákuum és a henger egyidejűleg mechanikusan hatnak a szövetekre: nyomást gyakorolnak a kötőszövetre és ugyanakkor nyújtják is azt hatékonyan törik meg a bőr alatti zsírréteget, stimulálják a nyomás alatt lévő kapillárisokat, élénkítik a nyirokkeringést, javítják az anyagcserét. és csökkentik, illetve összehúzzák a zsírszövet tartományt, így járulva hozzá a hatékony testkontúr formáláshoz.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 48 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. 

★★★★★
★★★★★
4 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1195 Budapest Üllői út 277/2.

Perfect Skin Budapest értékelése

★★★★★
★★★★★
"Kedves volt Réka és kiváló munkát végzett. Visszatérő vendége leszek :)"
Lampert Zsuzsa

Narancsbőr kezelés kuponunk leírása

Elég volt a makacs narancsbőrből?

Fedezd fel a szuper hatásos narancsbőr elleni kezeléseket és vedd fel a harcot a nem kívánt cellulitottal, hogy ne legyen takargatnivalód a nyáron. Most a Diamonddeal kuponjával kedvezményesen veheted igénybe a Perfect Skin nagyszerű ajánlatát. Légy magaddal elégedett, légy gyönyörű!

KEZELÉS FONTOS TUDNIVALÓI

  • A kezelés hatékonysága kúraszerűen történik. A kezelések között kihagyható idő maximum 2 hét! Ajánlott kezelési ütem hetente egyszer-kétszer. A kezelések után, a kúra időtartama alatt a folyadékbevitelre ügyelni kell. a méregtelenítés miatt. Egy kezelés során több testrész is kezelhető, ennek során annyi alkalom vonódik a bérletből amennyit kezelünk.
  • A kezelés megkezdése előtt meg kell inni legalább fél liter vizet!
  • A kúra alatt kerüld a zsíros ételeket, tarts lehetőség szerint diétát és igyál legalább 2-4 liter vizet naponta! A kezelések nem helyettesítik a vegyes étrendet! Javasolt az életmód tanácsadás, mely során egyénileg segítjük a kúra összeállítása és a változtatási lehetőségeket.
  • Ajánlott legalább napi fél óra testmozgás (séta, kocogás) szükséges a tartós eredmény eléréséhez.
  • A kezeléshez nem szükséges más ruházat, az utcai ruhát kezelés előtt le kell venni.
  • A kezelés után normálisan sűrű vizelési inger jelentkezik, bő vizelet ürítéssel. ez annak a jele, hogy a méregtelenítési folyamatok beindultak. Ennek kapcsán távozik a felszabadult zsír és salakanyagok egy része

Kavitációs ultrahang

A kezelés során egy intenzív, fókuszált ultrahang kezelés történik, amely által a zsírsejtek belsejében rezgést (kavitáció) buborékosodást és vibrációt idéz elő, számtalan apró buborékot létrehozva a zsírsejten belül, amelyek idővel szétrobbantják a zsírsejtek membránját, (a külső zárt burok megreped).Az így keletkezett triglicerid gliceriddé, és szabad zsírsejtté alakul, amely a rádiófrekvenciás hullám segítségével, a nyirokkeringés aktivizálásával távozik a szervezetből.

Ezáltal tulajdonképpen komoly súlycsökkenés (életmódváltással együtt) érhető el, még a korábban más módszerekkel nehezen fogyasztható területeken is. 

Rádiófrekvenciás kezelés

A rádiófrekvenciás kezelések során az elektromos áram hatására a különböző ellenállású területeken a zsír - illetve kötőszövetben hő keletkezik és ez átalakításokat hoz létre sejtszinten. A zsírrétegben a kezelés során a zsír cseppfolyóssá válik, a sejtmembrán átjárhatóságát, így a cseppfolyós zsír könnyebben tud távozni. Csökken a cellulit (narancsbőr), a bőr feszesebbé válik. A súlycsökkentő kezeléseknek számos kiváltó oka lehet, ennek függvényében alakul a szervezet zsírbontása is. 

4D Lipolízis

A lézer hő stimulálja a bőr alatti szövetek kollagén és elasztikus rostok hiperpláziáját, rugalmasabbá és feszesebbé teszi a kezelt bőrfelületet. A lipolézer technológiájának köszönhetően képes arra, hogy stimulálja a zsírsejteket, hogy azok vizet, szabad zsírsavakat és glicerint bocsássanak ki. A zsírsejtek jelentősen összezsugorodnak, mely centiméterekben mérhető csökkenést eredményez a páciensnél. A zsírréteg mélysége akár 30%-al csökken. Azon túl, hogy a zsírsejtek kiürülése megtörténik, emellett az egyéb élettani hatások is serkenti, mint a sejtek aktivizálása, ezáltal a metabolikus folyamatok aktivizálódnak, a felhelyezett kezelőfejek méregtelenítést hoznak létre az adott területen, serkentik a vér és nyirokkeringést.

Vákuum Roller/Rádiófrekvencia

Az infravörös lézer a bőr melegítésével csökkenti a bőr impedenciáját, így az RF (rádiófrekvencia) energia akadálytalanul hatol a kötőszövet mélységéig. A vákuum speciálisan kialakított hengerei egészen 5-15 mm mélységig hatva fejtik ki hatásukat. A vákuum és a henger egyidejűleg mechanikusan hatnak a szövetekre: nyomást gyakorolnak a kötőszövetre és ugyanakkor nyújtják is azt hatékonyan törik meg a bőr alatti zsírréteget, stimulálják a nyomás alatt lévő kapillárisokat, élénkítik a nyirokkeringést, javítják az anyagcserét. és csökkentik, illetve összehúzzák a zsírszövet tartományt, így járulva hozzá a hatékony testkontúr formáláshoz.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu