Excluzív masszázscsokor hölgyeknek ajándék Tibeti Hangtálterápiával!

1/5Természetpatika - Tóth Tímea | Budapest, VI. ker.
  • Szeretnél kikapcsolódni?
  • Kipróbálni különleges, kényeztető masszázsokat?

Most itt van rá az alkalmad! Ezzel az exkluzívmasszázscsokor ajánlattal elengedheted magad, és még egészségednek is kedvezhetsz! 

Ár:30.010Ft48.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
38% kedvezmény
48.000 Ft
38%
17.990 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.08.09. - 2022.11.09

Masszázscsokor ajándék hangtálterápiával kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amelynek tartalma egy exkluzív masszázscsokor hölgyeknek.

  • A kezelés időtartama 60 perc.
  • A kezelés tartalmaz egy mézes wellness masszázsterápia, egy csokoládé wellness masszázsterápia és egy aromaterápiás wellness masszázsterápia.
  • A kezelés során csokoládésbőrradírral, kókusz, kávé, vagy mákmasszázs speciális hatóanyagaival előkészítjük a bőrfelületet.
  • A szabadon választható mézes masszázsterápia speciális fogásokkal történik.
  • Kleopátra mézes joghurtos masszázs és Tibeti masszázsterápia között lehetséges választani.
  • A teljes ellazulásért, és a tökéletes kikapcsolódásért a kezelés alatti Tibeti hangtálterápia ajándék

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.08.09. - 2022.11.09 között

Előzetes bejelentkezés szükséges az egeszseginfok@gmail.com e-mail címen érvényes kuponkódod megadásával. Kérjük a helyszínre vidd magaddal kinyomtatva a kupont vagy mutasd be telefonodon.

Nyitva tartás: 

  • Hétfő-Vasárnap: 8:00-21:00

Bejelentkezés: 

  • Hétfő-Péntek: 14:30-21:00
  • Szombat-Vasárnap: 8:00-21:00

Bejelentkezni és érdeklődni e-mailben lehetséges.
Telefonon kizárólag csak érdeklődni lehet!

Cím: 1063 Budapest Bajnok u. 29.
Telefonszám: +36-70-416-5815

Weboldal: timeatermeszetpatika.hu

Időpontfoglalás előzetes egyeztetés alapján bármelyik napra, napszakra történhet. Személyre szabott egyedi időpontokért vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóval. 

További információk

Ellenjavallatok: terhesség alatt, menstruáció alatt, friss műtéti heggel, implantátummal

További ellenjavaslatokról érdeklődjenek a szolgáltatónál telefonon a foglalás előtt.

Mire jó ez a kezelés?

  • Kimerültség, migrén esetén. A kezelés tökéletes krónikus kimerültséggel és fejfájással küszködőknek.
  • Izom letapadásokra, vérnyomási rendellenességek esetén
  • Hólyagbántalmakra, reumatikus panaszokra, gyulladások, ízületiproblémák csökkentésére
  • A kezelés fájdalomcsillapító hatású, ajánlott nyak- váll- és hátfájdalmak esetén
  • Légúti problémákra, krónikus náthára, frissítésre, fertőtlenítésre, megelőzésre
  • Depresszió kezelésére, a test energiaáramlásának harmonizálására

Egy személy több kupont is vásárolhat.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, késést nem áll módunkban elfogadni!

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-V: 8:00-21:00
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Bajnok utca 29. Fsz. 11.

Masszázscsokor ajándék hangtálterápiával kuponunk leírása

Mézes wellness masszázsterápia

Remek kiegészítője az aromaterápiának.

Azoknak, akik rajongói ennek az aranysárga, folyékony csodának, csak ajánlani tudjuk, hogy a mézzel ne csupán ételek és folyadékok révén kerüljenek kapcsolatba, hanem próbálják ki a mézes masszázsterápiát. Ugyanis, ahogyan a méz belsőleg számtalanjótékonyhatással rendelkezik, úgy a külsődleges használata is csodákra képes. 

A méz önmagában is nagyon értékes gyógyítóerővel rendelkezik. A cukor, enzim, vitamin és ásványi anyag tartalma, csak fokozza ezt. Jótékony hatása vitathatatlan. Már az első kezelés után.

A kezelés menete

Csokoládés bőrradírral, kókusz, kávé, vagy mákmasszázs speciális hatóanyagaival előkészítjük a bőrfelületet. Az Ön által kiválasztottmézes masszázsterápia speciális fogásokkal történik. Ön választhat a Kleopátra mézes joghurtos masszázs és a Tibeti masszázsterápia között. Ajándék a teljes ellazulásért, és a tökéletes kikapcsolódásért a kezelés alatti Tibeti hangtálterápia.

A mézes masszázs technikája

A masszázs során alkalmazott technológia teljes mértékben eltér a többi, hagyományosnak tekinthető masszázsformától.

A mézes masszázs alkalmával a masszőr teljesenmás technikát alkalmaz, mint azt a hagyományosabbnak tekinthető masszázsok esetében megszoktuk.Kevesebb a gyúró, simító mozdulat. Ennek a masszázsnak a lényege egy speciálisvákuumhatás elérése, melyet úgy idéznek elő, hogy a mézzel lekent felületre a masszőr erősen rányomja a tenyerét, majd a kezeit megemelve a vákuumhatás miatt szinte elemeli a bőrt.

Ennek a mozdulatnak az ismételgetésével megnövekszik a véráramlás, vérbőség alakul ki, a pórusok kitágulnak, és a méz értékes hatóanyagai így sokkal mélyebbre képesek behatolni a rétegekbe. A méz hatóanyagai feloldják a méreganyagokat, a vákuumhatás pedig segíti azok eltávozását. Nem csoda hát, hogy ennek a masszázsfajtának rendkívül intenzív méregtelenítő hatása van. A kezelés során a méz színe teljesen megváltozik, melyet aztán letörölnek, és kezdődik elölről a méregtelenítő, kellemes, meleg, ellazulást nyújtó folyamat, egy újabb adag mézzel.

A mézes masszázs ereje az intenzív méregtelenítésben rejlik.

A mézes masszázs elsődleges szerepe tehát a nagyon intenzív méregtelenítésben van, azonban a monoton mozdulatok a feszültséget is remekül oldják. A merev izmok ellazulnak. A mézes masszázs az egész test felületen alkalmazható. Hatása rendkívüli módon fiatalítja a bőrt. Méregtelenítő hatásán kívül emellett oldja a feszültségeket, ellazítja a megfeszültizmokat. Alkalmazzák a teljesítmény és általános jólétfokozására, megtartására is. Fájdalomcsillapító, lazító és immunerősítő hatással rendelkezik. A méz szabályozza, helyreállítja, harmonizálja a test energiaáramlását. Igazi kényeztetés a bőrnek, valódi segítség a méreganyagokkal teli sejteknek, hogy megszabaduljanak az értéktelen salakanyagoktól. Ráadásul a mézben rejlő hatóanyagok segítenek feszessé, simává és rugalmassá tenni a bőrt. A test kontúrjai karakteresebbé válnak. Az egész bőrfelület, melyen a masszázst végzik, szinte megfiatalodik.

Csokoládé wellness masszázsterápia

A kezelés leírása, menete

A bőr előkészítése bőrfiatalító testcsiszolómasszázstechnikákkal és hatóanyagaikkal. Az Ön által kiválasztottcsokoládés masszázskrémmel történő masszázsterápia, speciálisfogásokkal. Csokoládépakolás.

Kiknek ajánljuk?

A kezelés ajánlott azoknak, akik különleges, exkluzívpihentetőkikapcsolódásra vágynak a mindennapi stresszoldására, a csokoládéban rejlő energia választásával, és mindezt nulla kalóriával.


A csokoládé masszázsterápia lazító, relaxáló masszázs, mely felmelegített csokoládéval történik. A csokoládé varázslatossá teszi a bőrt, ugyanakkor relaxál, méregtelenít.

Hatással van a testünkre és a lelkünkre. A bőrt szépíti, kisimítja, bársonyossá teszi, ezenkívül energetizál és jótékonyan hat a narancsbőr csökkentésére. Depresszió, fáradékonyság, rossz közérzet esetén különösen ajánlott a csokoládé masszázsterápia, mert a kezelés során a testi és lelkiegyensúly helyreáll, kiegyensúlyozottá válik a vendég.

A kakaóvajat régóta alkalmazzuk a szépségünk és fiatalságunk megőrzéséért. A teobromin tartalmú kakaóvaj és csokoládé számos, új ismerettel gazdagít minket. Nemcsak a közismert tisztító és tápláló hatása miatt kedveljük, de a koffeinhez hasonlóan serkenti az anyagcsere folyamatokat, aktivizálja az anyagáramlást, ezáltal alakformáló kúráinak is meghatározó alkotóeleme lehet.

Aromaterápiás wellness masszázsterápia

Egy igazi masszázs különlegesség,csak ínyenceknek!

A masszázsolaj - illóolaj összeállítása egyénre szabottan történik. A különféle illóolajok használatával más - más aromaterápiás eredményt érhetünk el. Az illóolajok fokozottabban fejtik ki hatásukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül, és csodálatosváltozásokon megy keresztül.

A kezelés menete

A kezelés előkészítése bőrfiatalító testcsiszoló masszázstechnikákkal és hatóanyagaikkal történik. Csokoládés bőrradírral, kókusz, kávé, vagy mákmasszázs speciális hatóanyagaival előkészítjük a bőrfelületet. Ön elárulja a problémát, ha van, és mi megoldjuk a speciális, professzionális, személyre szabott illóolaj kombinációk összeállításával és a speciálisaromaterápiásmasszázsfogásokkal

Az aromaterápia és aromaterápiás masszázs egymás kiegészítői

A masszázs szó hallatán mindannyiunkban jóleső nyugalom terül szét, kellemes érzéssel, relaxációval azonosítjuk. A masszázs azonban nem csak pihentető, de gyógyító vagy akár egészségmegőrzést, méregtelenítést és alakformálást is segítő kezelés is lehet egyben. A masszázs kihat az egész személyiségünkre. Szó szerint nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és a lélek egyensúlyát.

A masszázsoknak számos jótékony hatása van. Mérséklődnek vagy megszűnnek a fájdalmak. Lazítja a stressztőlgörcsössé vált izmokat, segít a relaxációbanA masszázs során endorfin és szerotonin szabadul fel a szervezetben, így boldogabbnak, nyugodtabbnak érezhetjük magunkat. Fokozza a vér illetve a nyirokkeringést, az erek rugalmasabbá válhatnak, ami által több oxigénneldús vér jut a szervekbe és a bőrbe is. Gyorsul a sejtek anyagcseréje, optimalizálódik a vérnyomás és a pulzus, egyenletessé válik a légzés, nő az oxigénellátottság, vérbőség alakul ki és emelkedik a test hőmérséklete.

A bőrünk állapotára közvetlenül is hat. Az elhalt hámsejtek leválnak a bőr felületéről, nő a rugalmassága, feszessége, növekszik a szövetek tápanyagellátottsága, lassulnak az öregedési folyamatok. Erősödik a szervezetünk ellenálló képessége, azaz az immunrendszerünk jobban megvéd minket a fertőzésektől. Az illóolajok hatásmechanizmusa mindezt csak fokozza.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu