Esztétikus fogtömés vagy töméscsere és állapotfelmérés a White Smile fogászatnál

3/5White Smile Fogászat | Budapest, XIII. ker.
  • Rendbe hozatnád a fogadat? Itt van rá a tökéletes alkalom!
  • Most egy fogad esztétikus fogtömése vagy egy régebbi tömésed cseréje, valamint egy állapotfelmérés vár rád kedvező áron!
  • Professzionális és tapasztalt fogorvosi csapat vár rád a White Smile Fogászatnál. Tökéletes mosoly, ép és egészséges fogakkal!
Ár:9.990Ft24.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
24.990 Ft
61%
15.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.01.12. - 2023.04.12

Esztétikus fogtömés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

 1 esztétikai fogtömés vagy töméscsere, állapotfelméréssel.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.01.12. - 2023.04.12 között

FONTOS! Az ajánlat a fogászat új vendégeire vonatkozik, egy új vendég egy kupont használhat fel a White Smile fogászaton.

  • Kérjük a pontos érkezést! Késést nem tudunk elfogadni, mert az a többi vendég hátrányára válna.

BEJELENTKEZÉS:

  • Előzetes időpont foglalás szükséges a kuponkód megadásával+36-70/944-6645 telefonszámon.
  • Kérjük időpontfoglaláskor vedd figyelembe, hogy csak és kizárólag Hétfői napokon tudod igénybe venni a szolgáltatást 14:00-20:00-ig.
  • Ha épp nem éred el a fogászatot, akkor az épp ott lévő pácienssel foglalkoznak, ezért kérünk, hogy próbáld többször különböző időpontokban, amint lesz lehetőségük visszahívnak egyeztetés céljából.

A telefonon egyeztetett időpontot, kérjük pontosan jegyezd le, mert a téves időpont feljegyzésért a fogászat felelősséget nem vállal!

További információk

  • Professzionális, tapasztalt fogorvosi csapat maximális odafigyeléssel végzi a beavatkozást, és ügyelnek a fájdalommentességre is.
  • Fogaid egészsége nagyon fontos, ajánlatunk segít ennek megőrzésében.
    A fogak esztétikus megjelenése mindenkinél előny.

A helyszínen állapotfelmérésben és konzultációban részesítenek a fogápolásról, illetve egyéb felmerülő fogászati kérdéseidre is választ kaphatsz. A fogtöméssel megakadályozhatod, hogy a rossz fogad állapota tovább romoljon, megállíthatod a további szuvasodást.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legalább 24 órával díjmentesen lehetséges az első alkalommal. Ha az első időpontlemondás kezelés előtt 24 órán belül történik, akkor +10.000 Ft fizetendő.
A következő lemondásokkor, történjék bármikor a megbeszélt időpont előtt, mindig +10.000 Ft fizetendő/alkalom. Kérjük, akkora foglalj időpontot, amikor el tudsz menni, hogy a többi vendég is mindig a leghamarabbi kezelést tudja igénybe venni.

Kérjük a pontos érkezést! Késést nem tudunk elfogadni, mert az a többi vendég hátrányára válna.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1134 Budapest, Botond utca 10. I. emelet

Esztétikus fogtömés kuponunk leírása

A szájhigiénia nagyon fontos!

A szájhigiéniai ápolás minden korban nagyon fontos jelentőséggel bír. Az ép és egészséges fogak látványa nagyban befolyásolják megjelenésünket, ezen keresztül az önbizalmunkat.

Ha egészséges fogsorral rendelkezünk, akkor bátran mosolygunk minden helyzetben. Nem beszélve arról, hogy a fogaink egészsége nem csupán esztétikai kérdés. Egy fogfájásnál nincsen rosszabb! Aki egyszer átélte a begyulladt fog fájdalmát, többé nem vár az utolsó pillanatig, és inkább rendszeresen elmegy fogorvoshoz, állapot ellenőrzésre.

Csodálatos fogak kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Két féle állapotról beszélhetünk a fogszuvasodásnál. A kisebb fogszuvasodásnál még gyorsan, egyszerűen rendbe hozhatjuk a problémát, egyszerű fogtöméssel. Sokszor nem is tudunk róla, hogy lyukas fogunk lett, mert gyakran nem jelentkezik fájdalom és így tévesen hihetjük azt, hogy minden rendben van.

Azonban a fogszuvasodás jelentkezhet olyannál is, aki megfelelően végzi a szájápolást, így a rendszeres fogorvosi ellenőrzés mindenkinek ajánlott. A súlyosabb probléma jelenléténél, amikor mélyebb fogszuvasodás alakul ki, ott már az egyszerű fogtömés nem elegendő, először gyökérkezelést végeznek. Ez a folyamat hosszabb, kellemetlenebb és itt többször kell a fogorvoshoz fordulni, mert ez a probléma egy kezelés alatt nem oldható meg.

A mai modern eszközöknek köszönhetően, a fogtömések esztétikusak, gyorsan elvégezhetőek és mondhatni fájdalommentesek. A professzionális fogorvos hatékonyan meg tudja akadályozni a fog további szuvasodását és a további fogromlást. Így, amennyiben van egy lyukas fogad, akkor azonnal irány a fogorvos, ajánlatunk esetében a White Smile Fogászat szeretettel vár téged!

Ha lyukas fogad nincs, de szívesen cserélnéd régi, amalgám tömésedet egy esztétikusabb fogtömésre, abban is segíthet ez a kupon.

A White Smile Fogászat igényes rendelőben, barátságos környezetben és szakemberekkel vár Téged is! 

Akár lyukas fogad van, akár csak régi tömést cseréltetnél, ajánlatunk révén a White Smile Fogászatnál egy esztétikus, fehér fogtömést készítenek neked alapos állapotfelmérés után. S ez most a DiamondDeal ajánlata révén 24.990 Ft helyett csak 9.990 Ft!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu