Látványos fogyás 10x60 perces VelaShape kezeléssel, hétköznap 10-17 között az Oktogonnál

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Szabadítsd fel magad az önbizalomhiány börtönéből és dobd le a plusz kilókat, változtasd meg a testkontúrodat, hogy tündökölhess a mindennapokban!
  • Bőröd feszesítésének hatékony receptje: 10 alkalom VelaShape kezelés gondoskodik a fogyasztásról.
  • Gyere hétköznap extra akciósan 10-17 óra között és kerüld ki a csúcsforgalmat, a Diamond Szépségszalon, a VII. kerületben, a Király utcai villamos megállótól pár perc sétára található.
Csak a mai napon:
53.990Ft
59.990 Ft kuponár helyett
Ár: 29.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 24.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
72% kedvezmény
Ma -11% extra kedvezménnyel!
191.000 Ft
72%
137.010 Ft
-11%
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.04.13. - 2023.10.13

Velashape kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

10 alkalmas, fogyasztó, feszesítő alakformáló kezeléscsomag, amely tartalmaz alkalmanként 60 perc VelaShape kezelést!

  • A Syneron VelaShape kezelést mindazok számára ajánljuk, akik relaxálva szeretnének egy komfortos, ám mégis egyedülállóan hatékony fogyasztó, feszesítő, körfogat csökkentő, narancsbőr mentesítést elérni a has, comb, fenék, hát vagy kar területen.
  • A VelaShape 4 alakformáló technológiát ötvöz: zsirbontó rádiófrekvenciát, vákuumterápiát, gördülő masszázst és az infravörös fénytechnológiát!
  • Világszerte többszörösen elismert csúcstechnológia az alakformálás területén!

Mondj le az önsanyargatásról, de ne mondj le önmagadról! Érd el a régóta áhított karcsú vonalakat egy bizonyítottan hatásos kezelésbérlet segítségével és a fogyás gyerek játék lesz számodra!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.04.13. - 2023.10.13 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges. Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

A kupon beváltásnál, névre szóló bérletet biztosítunk. A bérletet egy fő használhatja. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. Kérjük, hogy a bérletet minden kezelésre hozd magaddal. Amennyiben a bérletet elveszted, vagy otthon hagyod a szolgáltatást nem áll módunkban elvégezni, vagy pót bérletet kiállítani. Megértésed köszönjük! Csak az első alkalmat kell a beváltási időszakban felhasználnod, a többiről az első időponttól számított legfeljebb 3három hónapig érvényes bérletet kapsz, amelyet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

Kérjük, saját törölközőt és papucsot hozz magaddal a szolgáltatás igénybevételéhez! A helyszínen törölközőt mi is tudunk biztosítani 500 Ft/fő felárért, melyet a szolgáltatás előtt a helyszínen szükséges rendezni.

A szolgáltatás helye: 1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • A kupon hétfőtől péntekig 10:00 és 17:00 óra között használható fel, bejelentkezés legkésőbb 16:00-ig!

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy személy kuponos áron egy kupont használhat fel, amennyiben további kupont szeretne felhasználni, úgy a helyszínen a kupon árának 25%-os felárát kell megfizetnie.

Felárak, opciók

  • Törölköző: 500 Ft/fő

További információk

  • A VelaShape eleme a zsírbontó hatású rádiófrekvencia, a nyirokkeringést és mikro-cirkulációt segítő vákuumterápia, javítja a kötőszövet kondíciókat mechanikus gördülő masszázs által és a fiatalítja a bőrt infravörös fénytechnológia erejével. Így a 4 technológia kiegészítve egymást hihetetlen eredményeket ér el.
  • Tájékoztatunk, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitöltened, mely egészséged megóvása érdekében történik. Ennek hiányában a szolgáltatást nem veheted igénybe, és a kupon felhasználtnak minősül.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok: Daganatos betegség, pacemaker, szívritmus zavar, hormonális vagy pajzsmirigy zavar esetében, vagy terhesség ideje alatt a kezelés nem vehető igénybe.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2023. január 9-től minden SZÉP-kártya szolgáltatásért a szálláshely zsebről fizethetnek, így a vendéglátás és a szabadidő zseb megszűnik. Az új rendeletnek köszönhetően a SZÉP kártya tulajdonosok már mindenféle megkötés nélkül használhatják fel a kártyájukon lévő összeget. A kártyával fizethető szolgáltatások köre nem változik. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 29.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 24.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP Szép kártya, bankkártya.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
112 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"A masszázs zseniális volt, azonban a jacuzzi terem nagyon fülledt, a víz túl meleg volt és alig lehetett bent levegőt kapni. Ott nincs megoldva a szellőztetés. Ezért hamarabb kellett eljönnünk, nem tudtuk mind a 2 órát elhasználni."
Barkóczi Barbara

Videó

Velashape kezelés kuponunk leírása

Velashape-pel a feszes alakért!

Próbáld ki a leghatékonyabb alakformáló kezeléseket és győződj meg a saját szemeddel az eredményességükről! Egy lépésben megszabadulhatsz a zsírpárnáktól, a narancsbőrtől, miközben feszesebb, szebb formákra teszel szert!

Ha szülés utáni anyuka vagy, aki visszavágyik a régi alakjára, vagy fogyni, feszesedni szeretnél, esetleg szimplán megerőltetés nélkül szeretnél formálódni, akkor neked találták ki a VelaShapeTM kezelést! A kezelés non-invazív, azaz műtét nélkül feszesedhetsz, és utána azonnal végezheted a napi teendőidet.

A VelaShape Syneron TM kiválóan alkalmas a zsírleszívást követően (5-6 hónap) a kialakult egyenetlenségek javítására, valamint szülés, szoptatás után (4-6 hónap) a terhesség következtében kialakult alakváltozás, striák helyrehozására. A kezelés kifejezetten ajánlott fogyókúra esetén, hiszen segít abban, hogy bőrünk teljesen egészségesen ragyogjon. A fogyás gyerekjáték ezzel az alakformáló kezeléssel!

Karcsú feszes has

Amiben segíthetnek a Syneron VelaShapeTM kezelések:

  • Cellulit csökkentés és striák, avagy nyúlási csíkok elhalványítása, megszüntetése.
  • Méretcsökkentés bármelyik testrészen.
  • Testkontúr átformálás.
  • Bőrfiatalítás és- feszesítés.
  • Bőrtextúra mechanikai tulajdonságainak javítása.
  • Szülés utáni alak helyreállítása.
  • Nyirokmasszázs, méregtelenítés.
  • Vérkeringés fokozás, mikro-cirkuláció javítása.
  • Izomfájdalmak, görcsök.

Amit tudnod kell a VelaShape kezelésről

A szépségipari kezelések között abszolút piacvezető VelaShape kezelés több eljárást egyesít, és többszörözi azok hatását. A technológia műtéti beavatkozás nélkül átformálja és karcsúsítja az alakot, kisimítja a bőrt.

A Syneron VelaShapeTM alakformáló berendezés zsírbontó hatású rádiófrekvencia, a nyirokkeringést élénkítő pulzáló vákuumterápia, a kötőszövet kondíciókat javító gördülő masszázs és a bőrfiatalító infravörös fénytechnológia együttes szinergiájának révén fantasztikus eredmények elérését teszi lehetővé.

Az, hogy kiről hogyan olvadnak le a centik, testalkat és kor függvénye egyaránt. 6-10 alkalommal, heti 1-3 kezelés javasolt, ezt követően 1-3 havonta 1-1 fenntartó kezelés. A rendszeresség fenntartása érdekében érdemes mielőbb egyeztetni a szalonnal időpontot, hogy biztosra menj. Az első kezelés alkalmával már akár 2-3 cm-es csökkenést is tapasztalhatunk a kezelt testterület körfogatában, de ez lehet akár 2-5, vagy 6-10 cm is.

Minimum 6, de ajánlottan 10 kezelés után (hetente egy kezelést alkalmazva) pedig átalakul bőrünk szerkezete, a zsírsejtek lebontásának köszönhetően feszesebbé válik a bőr, láthatóan csökkennek a narancsbőr okozta tünetek.

Csúcs szolgáltatásokkal vár a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió!

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió csak olyan kezeléseket alkalmaz, amelyek csúcsminőségi szolgáltatást és látványos eredményt biztosítanak. Gépeik a legkorszerűbb berendezések, amelyek biztonságosak és kiváló eredményt nyújtanak a formálódni vágyó vendégek számára. A szalonban csak olyan kezeléseket alkalmaznak, amelyek hatása többszörösen bizonyított, ennek megfelelően pedig szívből tudják ajánlani a maximális elégedettséged érdekében.

Vedd meg még ma a kupont, és használd ki a remek lehetőséget!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu