Erősített géllakkozás orosz, gépi manikűrrel, 1-1 köröm díszítésével a VIII. kerületben

RE'NAils | Budapest, I. ker.

Eleged van a folyton lepattogzó vagy pár nap alatt lenövő körömlakkokból és a gyenge körmökből?

Alapozd meg orosz, gépi manikűrrel és géllakk-hardenerrel a lakkozás tartósságát, s egyben csodás körmeidet!

Kuponoddal látogass el a RE'Nailshez, a VIII. kerületbe, és hamarosan ápoltak és csodaszépek lesznek kezeid, nagy kedvezménnyel!

Ár:3.490Ft5.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
31% kedvezmény
5.000 Ft
31%
1.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.03.22. - 2022.06.22

Erősített géllakkozás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egyszínű, erősített géllakkozás orosz, gépi manikűrrel, 1-1 köröm díszítésével, krémes és olajos hidratálással az ápolt kezekért.

A kuponnal 1-1 ujjad egyszerű díszítését (matrica, effect porok, max. 4-4db 2es Swarovski kristály, nyomda vagy csillám) kérheted.

A főkép kivételével a képeken a szolgáltató munkái láthatók!

Legyenek körmeid ápoltak, erősek, és az orosz manikűrnek hála hetekig ragyoghat rajta az általad választott csodás szín!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.03.22. - 2022.06.22 között

Bejelentkezéshez és időpont foglalásához hívd a +36-70/366-8851 telefonszámot, és add meg kuponkódodat!

Mivel a népszerű délutáni időpontok hamar betelnek, elképzelhető, hogy rövid határidővel csak napközbeni időpontot kaphatsz. Ha a napközbeni időpont nem felel meg, kérjük, gondolkozz előre két-három hetet.

Kérünk, hogy bejelentkezésnél jelezd, ha szükséges korábbi géllakk vagy műköröm eltávolítása, vagy az 1-1 köröm díszítésén felül további díszítést szeretnél, mert ezek növelik a szolgáltatás időtartamát!

A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, mindenki egyszer vehet részt kuponnal a kezelésen.

Megközelítés

A szalon könnyedén megközelíthető, a Kálvin-tértől 300, míg a Corvin-negyed metrómegállótól 400 méterre található.

Az utcában fizetős parkolóhelyek találhatók.

Felárak, opciók

További díszítés, vagy ombre, francia, babyboomer, kézi festés, macro art, realistic art, 3D díszítés csak felár ellenében kérhető előzetes egyeztetés után a szalonban kifüggesztett árlista alapján.

Ha korábbi géllakkozás vagy műköröm eltávolítása szükséges, azt felár ellenében végzi el a szolgáltató.

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást legalább 24 órával a foglalt időpont előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Megértéseteket köszönjük! Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra. 

Szolgáltatás helye
online szolgáltatás

Erősített géllakkozás kuponunk leírása

Az igazán tartós körömlakk titka

A legtöbb nő tarsolyában van valami trükk arra miként leplezze, ha nem volt ideje hajat mosni, vagy ha éppen későn kelés miatt a reggeli készülődésből maradt ki egy-egy lépés. Azonban némely dolog kérlelhetetlenül rávilágít arra, ha nem sok időd maradt a szépségápolásra. Kezeid állapota az egyik legszembetűnőbb jel a külvilág fele arról, hogy mennyit törődsz magaddal.

Megértjük, ha egy pillanatra sem szeretnél ápolatlannak mutatkozni, így nem megengedhető, ha körmeidről pattogzik vagy már lenőtt a körömlakk. De mit tehetnél ennek elkerülésére, hiszen minden héten csak nem ücsöröghetsz a körmösödnél egy-két órát? Most eláruljuk, hogyan készül az igazán tartós géllakkozás, és hogyan lehetnek körmeid ellenállóak, ugyanakkor ellenállhatatlanok.

Orosz, gépi manikűr és erősített géllakkozás

Miért is válasszuk ezt a szolgáltatást?

Míg a hagyományos kézi manikűrnél már alig egy hét után látszik a lenövés, a gépi előkészítés során a géllakkot vagy egyéb műköröm alapanyagot, teljesen a körömsáncig lehet felvinni. Ennek oka, hogy a hagyományos manikűr esetén csak a letapadt bőr egy részét lehet eltávolítani, míg gépi manikűr esetén, különböző méretű csiszolófejekkel a a letapadt bőr 100%-a eltávolítható. Így tökéletes alapozással, tökéletes színfelvitelt lehet létrehozni. Utóbbi esetben a nem kívánatos körömbőr nehezebben is nő vissza, illetve nem tapad vissza olyan mértékben.

Ezután a saját körmöd megerősítése következik egy különleges géllakk-hardener alappal, ami biztosítja, hogy géllakkod hetekig tartó és tökéletes legyen, majd az általad kiválasztott színnel géllakkozzák körmeidet. Végezetül a szolgáltatás részeként krémet és olajakat használnak majd a bőröd hidratálásáért.

Legyenek hetekig gyönyörű körmeid a tökéletes alapot biztosító orosz, gépi manikűrrel, valamint az általad választott csodaszép színű géllakkal, a DiamondDeal nagy kedvezményt biztosító kuponjával!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu