Érezd jól magad a bőrödben! Svéd- vagy frissítő testmasszázs 50 percben + 2 alkalom infraszauna

Fit&Go! | Budapest, XIII. ker.
  • Végre beíratnád magad egy jó masszázsra?
  • 50 perces svéd- vagy frissítő masszázs teljes testre, remek fogások, a tested igényei szerint. Ajándék 2 alkalom infraszauna használattal!
  • Fit&Go!-ban a helyed 2-3 alkalom erejéig, DD kuponunnkal mindössze 3.990 Ft-ért
Ár:3.990Ft8.700 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
8.700 Ft
55%
4.710 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.01.04. - 2019.04.10

Masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Svéd- vagy frissítő testmasszázs 50 percben, 2 alkalom infraszauna használattal, 1 fő részére.

A két alkalom infraszauna időtartama 2x40 perc.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.01.04. - 2019.04.10 között

  • A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés szükséges, legalább 24 órával a tervezett időpont előtt, kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával, a +36-20/928-0426 számon.
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is.
  • A masszázst férfiak és nők is igénybe vehetik melyet képzett női masszőr végez. 
  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal!
  • Az esetlegesen megnövekedett forgalom miatt, kérjük, időpont-egyeztetésnél gondolkodj előre 3-4 munkanapot.

Az infraszauna ellenjavallatai: láz, terhesség, keringési rendszer betegségei, ízületi sérülések, vérzékenység, daganatos betegségek, nagyon magas vagy alacsony vérnyomás, koszorúér betegség, arthrózis, pajzsmirigy túlműködés, súlyos vesegyulladás, illetve hólyaghurut. Az infraszauna használata tilos ittas állapotban.

A Svéd/frissítő masszázs ellenjavallatai: akut gyulladás, lázas állapot, fekélyes bőrelváltozás, fertőző betegség, rosszindulatú daganat, menstruáció (az első 2 napon),  terhesség, súlyos szívbetegségek, izületi instabilitás.

További információk

  • A svéd/frissítő masszázs regeneráló hatása révén oldja az izomgörcsöket, a befeszült hátizmokat, felpezsdíti a vérkeringést, tested-lelked megnyugszik, kitisztulnak gondolataid.
  • Infraszauna használat során a ráncok kisimulnak, a bőr feszesebbé és fiatalosabbá válik. Az infrasugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva felmelegítik a testet és ott fejtik ki jótékony hatásukat.
  • Az infraszauna sokféle panaszra, szépészeti problémára és egészségügyi gondokra is remek megoldás lehet.
  • Az infraszaunában 50-60 fok körüli a hőmérséklet, mégis 40 perces használattal az izzadás itt is beindul, így szaunaszünetekben rendszeresen ajánlott a folyadékbevitel: vízfogyasztás, cukormentes gyümölcs- vagy zöldségitalok, teák is jót tesznek.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legalább 24 órával lehetséges e-mailben, telefonon, vagy sms-ben! Ennek hiányában, a kupon felhasználtnak minősül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Péntekig:7-20-ig, Szombaton:7-13-ig, Vasárnap:zárva
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Kresz Géza u. 25.

Masszázs kuponunk leírása

Teljes újjászületés, választható svéd vagy frissítő masszázzsal, és extraként infraszauna használattal!

Hogyha arra kérnénk, sorold fel, mennyi teendőd van még és hány dolog miatt vagy feszült vagy épp mi az oka a feszülő csomónak a jobb lapockád táján, lehet, hogy egy óra sem lenne elég a válaszra, ráadásul csak még feszültebbé válnál. Kuponunkkal a Fit&Go-ban finom masszázsfogások és az infraszauna különleges hangulata vár és a két szolgáltatás együtt, meglásd, csodákra képes.

Frissülj fel választható masszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

A masszázsfajtákról

A klasszikus svédmasszázs teljes testeden (nyakad, vállad, hátad, lábaid kerülnek átdolgozásra) oldja a kellemetlen vagy akár fájdalmas izomgörcsöket. Simító, dörzsölő, gyúró, ütögető, rezgető fogásai finoman választják fel a letapadt izmokat, melyek ellazulhatnak, és nem nyomják a továbbiakban az ízületeket, kiváltva azok fájdalmas panaszait, vagy éppen mozgásuk beszűkültségét. Csökkenti a fájdalomérzetet is, valamint a keringés gyorsításával elűzi a fáradságot és a stresszt is! 

A frissítő, relaxáló masszázs során pedig ugyanezt tapasztalhatod, csak lazább kivitelezésben. Ez az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb módszer, amellyel betegségeket előzhetünk meg, megőrizhetjük egészségünket, teljesítőképességünket. Relaxált állapotba kerülhetünk és ezáltal stresszoldó hatást érünk el. A teljes szervezetük működését befolyásolja. Hatással van belső szerveinkre, emésztőrendszerünk működésére és elősegíti szervezetünk méregtelenítését. Javítja a vérkeringést és enyhíti számos megbetegedés tüneteit is.

A relaxáló, vagy éppen a klasszikus svédmasszázsra esik a választásod mindenképp segítségedre lesz és a nyugtató, pihentető kezelés hatására a keringésed élénkül, az izmaid pedig ellazulnak, a szívverésed egyenletes lesz, a gondjaid mintha elszállnának. A masszőr kényelmes, nyugodt, kellemes környezetben vár, és ha a feszültségoldást, relaxálást, lelki vagy testi ellazulást, stresszoldást keresed, garantáltan megtalálod ott. 50 perc alatt a kényelmes relaxáció állapotába kerülsz, mintha több órát aludnál!

Frissülj fel választható masszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

Az infraszauna jótékony hatásairól

Különböző betegségek, mint az izom és ízületi betegségek, sportsérülések, különböző hát- gerinc- és végtagfájdalmak, szív- és érrendszeri betegségek és allergiás bántalmak kezelésére is kiváló az infraszauna.

Egészséges szervezet ellenálló képességének a megőrzésében is segít, ugyanis az infraszauna kiváló immunerősítő, így a téli időszakban megakadályozza az influenza kialakulását és szövődményeit.

Növeli a vérkeringés intenzitását, ami a szív működésének hatékonyságát fokozza, valamint az izzadás által méregteleníti a szervezetet. Úgy érhetünk el súlycsökkenést, hogy nem kell megerőltető és fárasztó mozdulatokat végeznünk

Az infraszauna (használata):

  • pozitívan befolyásolja közérzetet és csökkenti a fáradtságot,
  • gyorsítja a sebek gyógyulását,
  • depresszió- és stresszmegelőző hatással rendelkezik,
  • a nők makacs ellenségénél, a narancsbőr (cellulitisz) eltüntetésénél is csodákra képes,
  • során a ráncok kisimulnak, a bőr feszesebbé és fiatalosabbá válik, eltünteti az apróbb bőrhibákat.

Frissülj fel választható masszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

Gyarapítsd Te is az elégedett ügyfelek körét, hiszen most nem csak egy hihetetlenül frissítő élményben lehet részed, de a Diamond Deal kuponjával most spórolhatsz is!

Vásárold meg még ma a kupont, hiszen fillérekért juthatsz hozzá egy szuper masszázshoz! Megveszem gomb!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu