Érdekel mit rejtenek a kártyák? Misztikus Kipper Kártya képzés online, a saját otthonodból

  • Szeretnéd te is tudni, mit rejtenek a lapok? Esetleg segítenél barátaidnak eligazodni a hétköznapokban, vagy a jövőre tekintve? 
  • Tanulj meg a Misztikus Kipper kártyával jósolni. A kártyákat tanuld meg értelmezni, hogy segíthess magadnak és másoknak is. 
  • Markos-Tóth Judit vár téged szeretettel online képzésére, hogy eltanuld tőle a titkokat. MOST kedvezményes DD kuponunkkal van erre lehetőséged! 
Csak a mai napon:
14.990Ft
16.990 Ft kuponár helyett
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
Ma -12% extra kedvezménnyel!
35.000 Ft
58%
20.010 Ft
-12%
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.06.29. - 2020.09.29

Misztikus Kipper Kártya képzés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Misztikus Kipper Kártya tanfolyam, egy fő részére, egy alkalommal reggel 10:00-től délután 17:00-ig. 

A képzésen végigvesszük a lapok jelentését, a különböző kirakásokat, majd gyakorlati példákat elemzünk.

A lényeg a játékos, vidám szemléletmód és a könnyed változás!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.06.29. - 2020.09.29 között

  • Előzetes regisztráció szükséges  kuponkódod megadásával, a +36-30/318-8977 telefonszámon, vagy henokjudit@gmail.com e-mail címen.

Képzés időtartama: 10:00 – 17:00

További információk

Misztikus Kipper kártya pakli árát a kupon tartalmazza, ezt postai úton kapod meg, vagy előzetes egyeztetés alapján személyesen veheted át.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás, vagy módosítás 48 órával az egyeztetett időpont előtt lehetséges.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 07:00-20:00 Szo: 07:00-13:00
Szolgáltatás helye
1092 Budapest, Ráday utca 16. 1/21. 113. kapucsengő
(Zöldsziget Masszázs Stúdió)

Misztikus Kipper Kártya képzés kuponunk leírása

Légy tisztába a lépéseiddel! 

Te is szereted tudni mit rejtenek a lapok vagy csak elakadtál az életedet illetően? Akkor ezek a kártyák adnak neked segítséget, hogy eldöntsd mi a jó út. Izgalmas és egyben rejtélyes miket ki lehet következtetni a kártyákból. Persze az már mindenkinek a saját döntése, hogy hisz is benne avagy sem. Ha te hiszel benne és érdekel is, akkor a te dolgod, hogy megtanuld értelmezni őket és elmeséld másoknak, ha éppen nem tudják mi tévők legyenek az életükkel kapcsolatban. Te lehetsz az a valaki, aki elindítja őt egy irányba. 

Miért is érdemes részt venni?

Egy profi szakemberrel lesz dolgod, ugyanis közel 25 éve foglalkozik kártyavetéssel, sorselemzéssel, különböző kártyák tanulmányozásával. Mindene a kártyák elemzése, értelmezése. Alapkártyának ebben a témakörben a Tarot-ot tartja. Az egyszerűen elsajátítható 36 lapos kártyák közül a Misztikus Kipper kártyával nagyon jó tapasztalatai vannak. Ugyanis a kártyák szimbólumvilága, beszédessége, könnyű mégis összetett helyzetelemzéseket tud adni. 

Szakemberünk  Müller Péter szavaival él: "a jóskártya használója „…nem jövendőt mond, hanem jósol. A kettő között döntő különbség van. A jövendőmondó azt mondja meg, hogy mi lesz veled – a jóslat pedig azt, hogy mit tégy, hogy ami lesz, az jó legyen. A magyar nyelv páratlan bölcsessége rejlik a jós, javas, jósol, jóslat szavakban. A jós megmondja, mi a jó. Mit csinálj, hogy a jövendőd jó legyen – és ne rossz. A régies kifejezés még pontosabb: a javas „javasol” – megmondja, melyik úton indulj el és hogyan járj rajta, hogy az a javadra váljon.” 

A Kipper kártya a Lenormand - és a cigánykártyával együtt az úgynevezett jóskártyák közé tartozik. Az eredeti Kipper-kártyák 1900 körül jöttek létre. Számos alakot ábrázolnak, ezért máig nagyon népszerűek. Regula Fiechter, a Misztikus Kipper szerzője új kinccsel örvendeztette meg a jóskártyák kedvelőit. A festő, Urban Trösch különleges festési technikájával egyedülálló kifejezőerőt és csillogást kölcsönöz a képeknek.

A képzésen végigvesszük a lapok jelentését, a különböző kirakásokat, majd gyakorlati példákat elemzünk. A lényeg a játékos, vidám szemléletmód és a könnyed változás!

Ha te is kedvet kaptál, hogy kipróbáld és megszerezd ezt a tudást, ne habozz, hiszen most KEDVEZMÉNYES DD kuponunkkal CSAK 16.990 Ft, ráadásul mindent otthonod kényelmében veheted igénybe.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu