Élvezd a trópusi naplemente varázsát 60 perces aromaterápiás masszázson, egzotikus illóolajokkal!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Érezd magad a trópusokon egzotikus illóolajokkal, 60 perces masszázson!
  • Tápláld bőrödet, frissítsd fel fáradt izmaidat és szabadulj meg a mindennapos stressztől!
  • Vásárolj kupont, és relaxálj a VII. kerületben, a Király utcai villamos megállótól pár perc sétára található Diamond Masszázs Stúdióba.
Ár:3.190Ft9.800 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
68% kedvezmény
9.800 Ft
68%
6.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.09.30. - 2018.12.03

aromaterápiás masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

60 perces "Trópusi naplemente" hangulatú aromaterápiás masszázs egzotikus illóolajokkal, 1 fő részére, 1 alkalommal.

  • A rendszeres masszázs minden ülőmunkát végző személy részére ajánlott.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.09.30. - 2018.12.03 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

A kupon páros masszázsra nem használható fel. Az ajánlat több kupon vásárlásával sem használható fel páros masszázsra! Ehhez kérjük, hogy vásárolj páros masszázs kupont!

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • Az egzotikus masszázsolaj számos vitamint és tápanyagot juttat a bőrödbe a masszázs során, hogy ne csak ellazulj, hanem a bőröd is megfelelő ápolást kaphasson.
  • A masszázs ellazítja a befeszült izmokat, oldja a stresszt, és az izomgörcsöket, serkenti a vérkeringést, és egyben felfrissít, a kellemes környezet segít teljesen elfelejteni a napi gondokat. A trópusok illatvilága önmagában is lazító, pihentető.
  • Bármilyen korosztály igénybe veheti a masszázst.
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség mindenki számára. Így akár meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is. De a masszázs kiváló ajándék lehet évfordulóra, nászajándékba, születésnapra, névnapra, vagy csak úgy meglepetésnek is.
  • A masszázs teljes testre szól, női masszőrök végzik a stúdióban.
  • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy masszőröknek a szolgáltatás megkezdése előtt.
  • Tájékoztatjuk arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül!
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
112 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Nagyon jól esett a masszázs, meg vagyok elégedve."
Tóth Zsuzsa

Videó

aromaterápiás masszázs kuponunk leírása

Trópusi idill

Biztosan előfordult már, hogy trópusi tengerparti képeket nézegetve elkapott a hangulat varázsa: a pálmafák látványa akár a tenger morajlását is sejtette veled… Orrodban érezted az orchidea, vagy a lótuszvirág illatát, szádban a kókusz zamatát, és a varázslat egyszer csak megszűnt, amikor rádöbbentél: egy fotót nézel.

A Diamond Masszázs Stúdióban most ezt a varázslatot kínáljuk neked, a trópusok hangulatát, illatait, amit tovább fokozunk egy pihentető, lazító masszázzsal, hogy mind több érzéked legyen része a csodás érzésnek! Ez az egy óra olyan lesz, hogy várod majd, mikor térhetsz vissza, és ha egy tengerparti képre tekintesz, már nem a korábbi illúzió kerít hatalmába, hanem egy valós élményre emlékszel majd vissza.

Illóolajos masszázs a Diamond Masszázs Stúdióban.

Kényeztető aromaterápiás masszázs a testnek és a léleknek

Képzeld el magad, de most már fotó nélkül, csak a szemedet lehunyva, egy trópusi szigeten, ahol a pálmafák alatt, napágyon fekve kellemes, egzotikus virágillatot érzel: a szantálfa mellett előbukkan a lótusz, az orchidea illata, de a kókusz is beletolakodik a képbe.

És ekkor megkezdődik a masszázs, ami a korábbi érzéseket csak fokozza úgy, hogy közben egyre jobban ellazulsz, és átadod magad a pillanat varázsának. De ez nem pillanat, hiszen a masszázs egy órás, hogy annak minden percére emlékezhess.

Diamond Stúdió

A masszázs alatt teljesen ellazulsz, a kellemes trópusi virágillatú masszázsolaj magával ragad. A felhasznált masszázsolaj sok sok vitamint, és ásványi anyagot tartalmaz, ami hozzájárul ahhoz, hogy bőröd a masszázs után bársonyosabb, puhább legyen. Hogy valóban minden érzéked bekapcsolódjon, közben egy Raffaello desszert a trópusok ízét is közelebb hozza hozzád, odavisz a masszázsodhoz egy csipetnyi álmot.

S közben már tényleg ott vagy, amit az érzékeid sejtetnek: egy lakatlan szigeten, az illatok varázslatában. A masszázs tényleg oda visz valamelyik egzotikus naplementéhez és ellazít. S a visszatérés itt nem lesz durva, mert a masszázs igazodik a hangulatodhoz, és egy könnyed lépéssel hoz vissza oda, ahonnan indultál.

Diamond Masszázs Stúdió:

Diamond Masszázs Stúdió

Ez egy óra olyan pihentető lesz számodra, mintha legalábbis egy hosszú, pihentető alvásra dőltél volna le. Álmok nélkül. De mi az álmokat is közel hozzuk hozzád, egészen közel… Ha csábítónak találod az ajánlatot, vásárolj DD kupont!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu