Életmódjavító és fájdaloműző masszázsterápia választható időtartammal a IX. kerületben!

  • Merev, rövidült izmok, fájó nyak, vállak, hát. Ismerős tünetek?
  • Ha igen, akkor tökéletes lehet számodra az Aquabalance Szépség- és egészségműhely (XI. kerület) életmódjavító és fájdaloműző masszázsterápiája!
  • A terápia után úgy érzed majd, mintha kicseréltek volna. Vedd meg most kuponnal, csupán 5.990 Ft-ért és válassz 90 perc vagy 2 alkalommal 60-60 perc masszázst!
Ár:5.990Ft13.600 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
56% kedvezmény
13.600 Ft
56%
7.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.07.04. - 2018.10.10

masszázsterápia kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Életmódjavító és fájdaloműző masszázsterápia választható időtartammalválasztásod szerint:

  • 1 alkalommal 90 perc
  • 2 alkalommal 60-60 perc

Szabadulj meg a fájdalmaktól, életmódjavító masszázsterápiával!

A választott időtartamot bejelentkezésnél jelezd!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.07.04. - 2018.10.10 között

  • A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés a +36-30/959-4515 számon vagy a qualitiavitae@gmail.com címen az 5 jegyű kuponkódod megadásával.
  • Előfordulhat, hogy nem tudják azonnal felvenni a telefont, akkor kérjük hívd kicsit később. Nem garantált, hogy már holnapra lesz időpontod, de próbálkozz és gondolkodj előre 3-4 munkanapot.
  • Ha megadod emailcímed, foglalásodról emailben is küldenek részedre értesítést, sőt 24 órával időpontod előtt is fogsz kapni értesítést, hogy másnap várnak.
  • Egy vásárló saját részre egy kupont használhat fel, ajándékba bármennyi adható. A kuponodat ne felejtsd otthon és vidd magaddal a kezelésre.
  • A szalon könnyen megközelíthető, a Haller Gardentől pár perc séta! Ingyenes parkolási lehetőség vár az üzlet előtt.

További információk

  • Frissítő, regeneráló hatása révén a masszázs oldja az izomgörcsöket, a befeszült hátizmokat, felpezsdíti a vérkeringést.
  • A masszázs hatásaként gyorsul az anyagcsere és a méregtelenítés.Tested-lelked megnyugszik, gondolataid kitisztulnak, közérzeted javul.
  • Férfi masszőr várja kedves vendégeit​.
  • Ellenjavallatok: heveny láz, gyulladás, vérzés, vérbetegségek, fertőző és gombás megbetegedések a bőr sérülései és bőrirritáció, visszér, trombózis és thrombophlebitis, artériák szűkülete érelmeszesedés, gyulladt nyirokerek. A további esetleges ellenjavallatokról érdeklődj a szolgáltató partnerünknél.

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük érkezz pontosan és légy tekintettel az előtted várakozó és utánad érkező vendégekre illetve késés esetén a masszázs ideje lerövidül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés alapján: Hétfőtől-Péntekig: 10:00-20:00
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Soroksári út 38-40.
A Haller Gardentől 1 perc séta.

masszázsterápia kuponunk leírása

Ha izmaid fájnak, gondolj a masszázsterápiára!

Az ülés kényelmes, viszont jócskán megterheli a gerincet, és az egész szervezetet. Te is ülve töltöd életed nagy részét? Az irodában vagy a munkába való utazás közben, otthon a tv előtt is ücsörögsz. Akkor valószínűleg már a te izmaid is képtelenek a kellő ellazulásra, megrövidültek, lemerevedtek. Az ülés és a merev izmok, összeszűkítik vér és nyirokereinket,- romlik az anyagcserénk - továbbá összelapulnak porckorongjaink és a csigolyáink nyomják idegeinket. Ezeket a rendellenességeket jelzi szervezetünk fejfájással, nyak, derék, hátfájásokkal, zsibbadással. Életmódunk kellemetlen következményeit szenvedjük, mégsem adhatjuk fel emiatt állásunkat.

Szerencsére könnyedén, testet-lelket felfrissítő módon tehetsz az izomfájdalmak ellen!

Frissülj fel svéd masszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával az Aquabalance Szépség Szalonban!

Szánj időt saját magadra, a masszázsterápia majd feltölt!

Előzd meg a kellemetlen fizikai és lelki tüneteket, amit a monotónia, stressz, egyoldalú igénybevétel okoz. Masszázs közben sűrítve kapod a relaxációt, pihenést, az energiát. A teljes testes masszázsterápia egy alkalommal csupán 90 perc ha két alkalommal veszed igénybe akkor pedig alkalmanként csak egy óra, hogy felszabadultan, könnyedén, mosolygósan tehesd, amit csak akarsz.

A masszázsterápiával oldani tudnak az izmaid merevségén, hogy felvehessék egészséges hosszukat. Ezáltal tehermentesül gerinced, javul az anyagcseréd. Nem kell bevenned fájdalomcsillapítót, csökkennek a kiadásaid, kevesebb méreg jut a szervezetedbe, és fájdalom nélkül élvezni fogod életed szép dolgait.

A masszázsterápiával az izmaid merevségéből fakadó fájdalmaid okát is megszüntetik, s közben nem ártanak a szervezetednek. Havonta egy-két alkalom masszázsterápiával csökkentheted, vagy megszüntetheted fájdalmaid.

Frissülj fel svéd masszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával az Aquabalance Szépség Szalonban!

Kinek ajánljuk az Aquabalance Szépség és egészszégműhely masszázsterápiáját?

  • Akik sok időt töltenek azonos testhelyzetben, ülő- vagy álló munkát végzőknek
  • A stresszes körülmények között élőknek
  • Aki szereti, ha idilli környezetben folyik masszázskezelése
  • Ha életed egy nehéz periódusát éled, és szeretnél kikapcsolni.
  • Ha szeretnéd megelőzni a betegségek kialakulását.
  • És neked, ha elvárod, hogy hozzáértő szakember masszírozzon.

Mit kapsz az Aquabalance-nál?

Szakemberek gondoskodását, A klasszikus nyugati orvoslás szerinti masszázsterápiát, és a távol-keleti tradicionális masszázstechnikákat is ismerő és önmagukat folyton képző szakemberek hozzáértő kezeinek munkáját érezheted a bőrödön a masszázsterápia során.

Remek idilli környezetet Ügyelnek a részletekre. Friss, ragyogóan tiszta szalonban várnak, kellemes illatú remek klímájú, barátságosan berendezett helységekben.

Biztonságot. Hozzájuk mindig biztos időpontra érkezel Erről remek online rendszerük gondoskodik. Az időpontod rögzítésekor rögtön kapsz egy e-mailt, hogy rögzítették a naptárban, illetve kezelésed előtt 24 órával is küldenek egy levelet, hogy holnap várnak.

Teljes diszkréciót.A megfelelő eredmény elérése érdekében fontos, hogy masszőr és a vendég közvetlen viszonyt ápoljon. Ennek kapcsán időnként elhangzanak olyan dolgok, amik másra nem tartoznak. Ezeket a gondolatokat szigorúan megőrzik.

 

Ellenjavallatok:

láz, fertőző betegség (kiemelten a fertőző bőrbetegségek), akut gyulladás, daganatos betegség, műtét utáni állapot, hámhiány, vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése, rheumatoid arthritis aktív fázisa, előrehaladott csontritkulás, be nem állított magas vérnyomás, ízületi instabilitás, egyes szív- és keringési problémák, visszeresség (az érintett végtagot nem szabad masszírozni, de máshol lehet), legyengült, alkoholos állapot, terhesség.

Az AUQABALANCE vendégek mondták:

"Örülök, hogy rátaláltam az Aquabalance Szépség és egészségműhelyre, Gábor masszírozási technikájával igazán meg vagyok elégedve, és azzal is, hogy maximálisan igyekszik megoldani a problémákat." (P. Éva)

"A hónapok óta gyűjtögetett stressz csomóim egy masszázs után tovatűntek." (G. Erika)

"Hosszú idő óta kerestem már egy olyan lehetőséget, amellyel a mindennapok nehézségeivel szembe tudok szállni. Gábor masszázsa nem csupán fizikailag, de lelkileg is helyrehozott! Mindenkinek csak ajánlani tudom, én teljesen rászoktam."(B. Anna)

Frissülj fel svéd masszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

Vásárolj kupont, és szabadulj meg masszázsterápiával a fájdalmaktól az Aquabalance Szépség és egészségműhelyben, a IX. kerületben!

 Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu