Elektromos portalanító

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:3.190Ft5.290 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
40% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
5.290 Ft
40%
2.100 Ft

Elektromos portalanító legfontosabb tudnivalók

Neked is mindig meggyűlik a bajod a porcicákkal? Órákig tart portalanítanod a nehezen elérhető helyeket?

Gyakorlott háziasszonyok tudják, mennyire nehéz tisztítani a szellőzőnyílásokat, reluxákat. Azonban a porcicák nem válogatnak, mindenhová befészkelik magukat.


Felejtsd el a hagyományos portalanítókat, tedd hatékonyabbá a takarítást az Elektromos portalanító segítségével!

Hasznos infók:


A speciális fejeknek köszönhetően szinte vonzza magához a port, így könnyedén eltakaríthatod az összes piszkot a nehezen elérhető fejekről is. A gyors forgásnak köszönhetően villámgyorsan hárítja el a problémákat, a porcicák igazi nemezise! Ráadásul a termék dobozában elrejtettünk Számodra egy ajándék kisebb fejet, így biztosan ki tudod választani azt a méretet, amelyre szükséged lesz. Nincs más dolgod, mint behelyezni a 4 darab AA elemet (nem tartozék!) a készülékbe és a tiszta, portalan felületek már csak egy gombnyomásra vannak Tőled!

Az Elektromos portalanító tulajdonságai:

  • Energiaellátás: 4 x AA elem
  • Szín: kizárólag zöld-fehér szín elérhető!
  • Fejek mérete: 275 és 170 mm hosszú
  • Ajándék fej a dobozban!

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött