Egyszínű megerősített géllakkozás, 1-1 köröm díszítésével, teljes manikűrrel, garanciával, Újpesten

Stugi Nails | Budapest, IV. ker.
  • Ha már géllakkozás, válaszd az extra tartósságot!
  • A klasszikus női manikűrtől ápolt lesz kezed, az erősített géllakkozással pedig 3-4 hétig is tökéletesek maradhatnak a körmeid, anélkül, hogy károsodnának.
  • Váltsd be kedvezményesen vásárolt DD kuponodat Újpest-Központ metrómegállótól pár perc sétára, a Gyöngy Szépségszalon körmösénél!
Ár:2.150Ft4.300 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
4.300 Ft
50%
2.150 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.02.24. - 2019.05.24

Géllakkozás körömerősítéssel kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egyszínű megerősített géllakkozás 60-85 percben, 1-1 köröm díszítésével, teljes manikűrrel. 2 körmödre díszítésként kérhetsz köveket, matricát, csillámot vagy mintát.

Az átlátszó körömerősítő zselé leoldató és rugalmas, mégis ugyanolyan erős, mint a hagyományos zselék. Kiváló választás, ha a körmeid gyengék és szeretnéd őket megerősíteni, 3 nap garanciát is kapsz a kivitelezésre.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.02.24. - 2019.05.24 között

Bejelentkezés:

  • A beváltáshoz előzetes időpont-egyeztetés a +36-30/444-3502 számon, a stugi26@gmail.com e-mail címen vagy a Stugi Nails Facebook oldalán üzenetben, kuponkódod megadásával.
  • 1 fő 1 db kupont használhat fel.

Ellenjavallatok:

  • A kezelés csak ép és egészséges körömbőr esetén végezhető el, a szolgáltatás igénybe vétele nem lehetséges nagyon rágott köröm, gombás köröm, köröm alatti anyajegy, szemölcs, vírusos elváltozások, lázas vagy súlyos betegség, ittas állapot esetén.

Megközelítési/Parkolási információ:

  • A 3-as metró Újpest-Központ végállomásnál leszállva, a metró kijáratától jobbra az első feljáró. Ezen feljutva az Árpád út páros oldalára a buszvégállomás mellett elhaladva a 2. utcasaroknál található a Gyöngy Szépségszalon (az Árpád út és a Lebstück Mária utca kereszteződésénél).
  • Parkolás ingyenes a környező utcákban.

Felárak, opciók

  • Az ajánlat natúr körmökre vehető igénybe, ha műköröm, vagy géllakk leszedését kell végezni, a helyszínen felárat kell fizetni, mely 1000 Ft/kupon.
  • Plusz díszítés kérhető kb 50-200 Ft/köröm áron, melynek pontos ára függ a díszítés módjától, mennyiségétől, így kérjük érdeklődj a szolgáltató partnerünknél.

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani, vagy lemondani legkésőbb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük a pontos érkezést!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 08:00-20:00; Szo: 08:00-12:00
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Árpád út 90-92.
Gyöngy Szépségszalon

Géllakkozás körömerősítéssel kuponunk leírása

Megerősített géllakkozással az extra tartós körmökért

Biztosan te is tapasztaltad már, hogy az otthon lakkozott köröm gyakorta lepattogzik, és nem mindig tudod a napi feladataid közé úgy beiktatni, hogy tökéletes legyen a végeredmény. Éppen emiatt találtuk ki ezt az ajánlatot, hogy körmeid heteken át kifogástalanok lehessenek.

Manikűrrel a géllakkozás biztos alapjáért

A kezelés alkalmával levágják és lereszelik a körmeidet, a körömre nőtt bőrt eltávolítják, és rendbe teszik a körömágyadat is. Segítségével ismét szép és egészséges lehet a kezed, hogy minden évszakban büszkén mutogathasd őket.

Körömerősítés

Milyen előnyei vannak a zselés körömerősítésnek? A természetes körömre szakszerűen felvitt körömerősítő zselé a körmöt befedi, egy stabil réteget képez a felületén, így megóvja a hétköznapok esetleges sérüléseitől, kopásától.

A Hardener vitaminos ápoló körömerősítő ami főként problémás, gyenge, töredezett körmök tökéletes megoldása, de normál körmök alapjának is tökéletes. Ez egy sűrű ecsetes zselé, ami könnyen felkenhető, UV fényre köt, mégis könnyen oldható és eltávolítható, rugalmas és követi a természetes körmök mozgását - jó tapadásának köszönhetően - ráadásul E- és B5- vitaminnal dúsított.

Az izgalmas géllakk

A már manikűrözéssel és zselés körömerősítéssel előkészített körmeidre hamarosan rákerül a várva várt géllakk. Te döntesz: a klasszikus ragyogó, fénylő vagy a manapság divatját élő matt körmökre, és ezen belül milyen színre, formára szavazol. Bármelyiket is válaszd, az UV-lámpának köszönhetően betonkemény lesz a végeredmény, mely nem pattog be, és nem törik fel, így a mosogatás miatt sem kell aggódnod. Sőt, védi a körmeidet a külső, káros behatásoktól, hogy egészséges és ragyogó legyen.

A színezés után jöhet az ajándék körömdíszítés. Választhatsz köveket, matricát, csillámport vagy kézzel készített mintát is. Rajtad áll, milyet szeretnél, az aktuális alkalomhoz vagy éppen hangulatodhoz illően. Ha kedved tartja, egyik-másik körmöd lehet másféle színű körömlakkal festve, ízlésednek megfelelően.

Vedd meg a kupont a Megveszem gombra kattintva, hiszen 3 nap garanciát is kapsz géllakkozásod mellé!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu