Egyszínű, francia vagy babyboomer zselés műköröm építés S-M méretben, 2 köröm díszítéssel

Vivi Nails | Budapest, XI. ker.

Hetekig csodás körmökkel emelnéd kezeid szépségét?

Ezzel a kuponnal S-M méretű műkörmöd készülhet egyszínű, francia vagy babyboom stílusban, 2 körmödet díszítik is, ráadásként pedig garanciát is vállal körmösöd.

Csapj le a DD kuponjára, és szépítsd kezeidet a XI. kerületi Vivi Nailsnél!

Ár:3.250Ft6.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
6.500 Ft
50%
3.250 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.07.29. - 2019.10.24

Zselés műköröm építés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egyszínű, francia vagy babyboomer zselés műköröm építés S-M méretben, 1-1 köröm díszítésével kb. 2 óra alatt, 1 hét garanciával!

Egyszerű manikűr, bőrfeltolás és gépi tisztítás után készül el szépséges műkörmöd!

Díszítésként köveket, nyomdázást, csillámot, pelyheket, pöttyöket, festett mintát kérhetsz!

Körmösöd hosszú nyitvatartással vár, egyeztetés szerint akár szombaton is!

Legyenek csodás körmeid akár 3-4 héten át 2 körmöd díszítésével egy neked tetsző színben, vagy a mindig elegáns és nőies francia stílusban, vagy akár a rendkívül divatos babyboomer stílusban.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.07.29. - 2019.10.24 között

Bejelentkezéshez és időpont foglalásához hívd a +36-30/799-7235 telefonszámot vagy keresd a szolgáltatót Facebook/Messenger üzenetben  https://www.facebook.com/Vivi91nails/

Kérünk, hogy bejelentkezésnél jelezd, ha szükséges korábbi géllakk vagy műköröm eltávolítása, vagy az 1-1 köröm díszítésén felül további díszítést szeretnél, mert ezek növelik a szolgáltatás időtartamát!

Garancia

Ha problémát tapasztalsz műkörmeiddel az építést követő 1 héten belül, azt azonnal jelezd a szolgáltatónak, és küldj róla képet Facebook/Messenger üzenetben.

A garancia a szolgáltató hibájából adódó problémákra vonatkozik, a nem rendeltetésszerű használatból (feszegetés, piszkálás, stb.) adódó problémákra nem terjed ki.

A garancia csak a hiba javítását jelenti, nem új szett felhelyezését.

Megközelítés

A szalon könnyedén megközelíthető Újbuda-központból 53, 150, 154, 212 buszokkal, a Vincellér utcánál leszállva szemben található a szalon.

Parkolóhely korlátozottan található a környező utcákban.

Felárak, opciók

Korábbi géllakk eltávolítása 500 Ft, korábbi műköröm eltávolítása 1.000 Ft felárral történik.

Ha szeretnél a kuponon szereplő 1-1 köröm díszítésnél több körmöt díszíttetni, az a felhasznált anyagoktól és a minta bonyolultságától függően 200-500 Ft felárral megoldható.

Kérünk, ha a fentiek közül bármelyikre szükséged van, azt bejelentkezésnél előre jelezd!

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást legalább 48 órával a foglalt időpont előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Megértéseteket köszönjük! Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra. Késés esetén a masszázs ideje lerövidül.

Szolgáltatás helye
1113 Budapest, Bocskai út 43-45.
(Lucia's style Szépségszalon)

Zselés műköröm építés kuponunk leírása

Mesésen szép kacsók egyszínű, francia vagy babyboomer műkörmökkel

A tartósan szép körmök sok hölgy álma. Ha te is így vagy ezzel, és szeretnél hetekig szép körmökkel jönni-menni, melyekkel foglalkoznod sem kell, akkor a zselés műkörmöket neked találták ki! Ráadásul kuponunkkal egyszínű, francia vagy a roppant csajos babyboomer stílusban is kérheted, és 1-1 körmödet díszítik is majd!

De ne szaladjunk ennyire előre. A jó műkörmök alapja, hogy a saját körmeidet jól készítsék elő. Ezért ha rendelkezel korábbi géllakkozással vagy műkörömmel, ezeket körmösöd eltávolítja, majd manikűrözéssel, bőrfeltolással és gépi tisztítással "megágyaz" a csodaszép új körmeidnek. A megfelelő felületkezelést követően elkezdődhet a megálmodott zselés műkörmök építése egyszínű, mindig elegáns francia vagy a divatos babyboomer stílussal és 1-1 körmöd díszítésével.

A zselé nagyon kedvelt műkörömépítő anyag, hiszen könnyű viselni és építeni is, valamint a porcelánnál jóval rugalmasabb, így jobban ellenáll bizonyos fizikai behatásoknak. Ráadásul elkészült körmeidre most garanciát is vállal a Vivi Nails, így ha körmösöd hibájából bármi probléma lépne fel az építést követő egy héten belül, a hibát díjmentesen kijavítja neked.

Ragyogyj csodás műkörmökkel az általad választott színben vagy stílusban, ehhez vedd meg a DiamondDeal kuponját óriási kedvezménnyel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Készülj a tavaszra komplett Fáraó nőnek kijáró kezeléssel! - Arany gélmaszkos Nefertiti arckezelés
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu