Egyéni karácsonyi fotózás profi stúdióban, korlátlan számú nyers képpel, 10 db retusált fotóval

Broadway Fotóstúdió | Budapest, VIII. ker.

Még nem döntötted el, hogy mit szeretnél karácsonyra a szeretteidnek adni? Szeretnél egy örök emléket ebből az alkalomból, akár magadnak, akár ajándékba?

A Broadway Fotóstúdió (Blaha Lujza tértől nem messze) most egyórás karácsonyi fotózással vár, ahol annyi nyers képet viszel haza, amennyit csak szeretnél, 10 magad választotta képet pedig retusált formában is megkapsz a fotóstól.

Vásárolj most kupont és a fotós igazi karácsonyi hangulatba hoz majd, hogy kihozza belőled a legjobbat!

Ár:11.900Ft30.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
30.000 Ft
61%
18.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.12.05. - 2020.03.05

karácsonyi fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy órás karácsonyi fotózás profi fotóstúdióban, korlátlan mennyiségű nyers képpel, 10 retusált képpel gyakorlott fotós kamerája előtt. Felár ellenében sminket és frizurát is kérhetsz, hogy a legjobb képek készülhessenek el Rólad!

A fotózás 60 perces, az ezalatt készült fotókat mind megkaphatják, (csak Rajtad múlik mennyi készül), a nyers fotókban a legjobban sikerült 10 fotót kiválaszthatod, melyet retusálva is megkapsz a profi fotóstól.

Az egész stáb azon dolgozik majd, hogy Te a lehető legjobban érezd magadat, és rólad a lehető legszebb képek készülhessenek.

Kiváló ajándék lehet bárkinek, hiszen mindenkire ráfér néha egy kis önbizalomlöket, ugyanakkor te is meglephetsz bárkit a fotózáson készült csodálatos képekkel.

A főkép illusztráció, ezen kívül minden fotó a szolgáltató munkája!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.12.05. - 2020.03.05 között

Bejelentkezés és időpont foglalása szükséges, ehhez hívd a +36-20/499-6762telefonszámot, és add meg kuponkódodat!

Hozd el a kiválasztott ruhádat (akár 2 szettet is), hogy változatosabb képek születhessenek Rólad! Kiegészítőket biztosítanak a fotózáshoz, de ha vannak extra elképzeléseid, bátran hozd magaddal, vagy egyeztess róla előzetesen a fotóssal!

Az elkészült képeket igényed szerint az általad hozott pendrive-on vagy e-mailben kapod meg.

MEGKÖZELÍTÉS

A fotóstúdió központi helyen található, könnyen megközelíthető akár tömegközlekedéssel is. A 4-es és 6-os villamos, a 2-es metró és a 7-es busz megállói is közel találhatók.

Felárak, opciók

A felárak a helyszínen készpénzben fizetendők:

  • A fotózáshoz profi sminket is kérhetsz, melynek felára 5.000 Ft.
  • Ha frizurát is szeretnél, annak a felára 3.000 Ft.
  • Van lehetőség arra, hogy a kísérőd is szerepeljen néhány fotón felár ellenében, ennek részleteiről a szolgáltatótól tudsz érdeklődni.

A helyszínen Broadway plakátot is rendelhetsz az egyik legjobb fotódból, mintha egy film vagy színdarab szereplője lennél. Bekeretezve lakásotok dísze lehet, vagy később akár unokáidnak is büszkén mutathatod.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása, indoktól függetlenül, legkésőbb 48 órával a foglalt időpont előtt lehetséges, különben a kupon felhasználtnak minősül! Továbbá kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Szolgáltatás helye
1088 Budapest, József krt. 9.

karácsonyi fotózás kuponunk leírása

Miért érdemes a karácsonyi fotózást választanod?

A karácsonyi fénykép több ok miatt is kiváló ötlet. Először is a fényképek, különösen a karácsony alkalmából készültek, egyedülálló emlékek. Másodszor, nagyon egyedi ajándék a családodnak (a nagyszülők garantáltan odáig lesznek az unokákról készült karácsonyi fotókért). Harmadszor pedig részt venni egy karácsonyi fotózáson kellemes időtöltést és kikapcsolódást jelent, sőt mi több még az önbizalmad is kap egy jó nagy löketet.

Karácsonyi fotózás

Most egy rendkívüli lehetőséged van arra, hogy egy órahosszán keresztül egy profi fotósorozat készüljön Rólad kedvenc karácsonyi szettjeidben. A kiegészítőkre ne legyen gondod, azt a helyszínen biztosítják Számodra! Ez a fotózás segít az ünnepekre hangolódni és előhozza belőled a benned rejlő szépséget. A fotózás során végig ügyelnek arra, hogy kellemesen, fesztelenül érezd magad.

Hogyan zajlik a fotózás?

  • Miután megérkeztél a fotóstúdióba, átöltözöl az első kiválasztott karácsonyi ruhaszettedbe.
  • Kérésedre felár ellenében sminket és frizurát is készítenek.
  • Megkezdődik a fotózás, ahol semmit sem magadtól kell kitalálnod, segítenek a legelőnyösebb póz megválasztásában és beállítják azt is merre nézz, hogy a legeslegjobb végeredményt kapd. 
  • Mindezt kellemes légkörben, gyakorlott fotós kamerája előtt.
  • Ha szeretnéd, átöltözhetsz a második karácsonyi ruhaszettedbe is, hogy minél több fotóból válogathass.
  • Ha kísérővel mész a fotózásra, felár ellenében őt is szívesen lefotózzák Veled együtt.

A fotózás minden nyers képét megkapod, melyekből 10 képet retusálva is kérhetsz, hogy csakis a legtökéletesebb legyen a karácsonyfa alatt. Felárral olyan Broadway plakátot is rendelhetsz, melyen a Te fotód szerepel, mintha egy mozisztár lennél. A retusálás során figyelnek arra, hogy csak annyit igazítsanak a képeken, amitől a benned rejlő szépség fog látszani, nem pedig egy idegen.

Ha Te is szeretnél egy kellemes hangulatú karácsonyi fotózáson részt venni, vagy ajándékba adnád valakinek, válaszd ezt a kupont! Az itt elkészült fotók garantáltan kint lesznek a polcon bekeretezve és büszkén gyönyörködhetsz bennük még hosszú éveken át.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

 

 

 

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu