Egyedülálló 3 az 1-ben ízületi regeneráló csomag

Belvárosi Masszázs | Budapest, V. ker.
  • Térded, könyököd, csuklód tájékán, vagy más területen gyakorta ízületi fájdalmat érzel?
  • A Belvárosi Masszázsban ultrahangos, hialuronsavas ízületi feltöltéssel "beolajozzák" testedet, ahol szükséges, majd vitamin- és ásványianyag készletedet megvizsgálják, és tanácsadást nyújtanak számodra.
  • A szalon könnyen megközelíthető helyen van, Budapest V. kerületében, melynek szolgáltatását kedvező DD kupon áron veheted igénybe!
Ár:2.990Ft5.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
5.990 Ft
51%
3.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.11.10. - 2019.02.10

ízületi regeneráló csomag kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 az 1-ben ízületi regeneráló csomag, az alábbi tartalommal:

  • Ultrahangos, hialuronsavas ízületi feltöltés.
  • 26-féle vitamin- és ásványianyag- és zsírsav-szint felmérés, fájdalommentes EAV-módszerrel, dokumentációval és tanácsadással.
  • Fitoterápiás tanácsadás a gyógynövények hatékony alkalmazása érdekében.

A kezelés időtartama: 45-60 perc.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.11.10. - 2019.02.10 között

Fontos! A teszt eredményei csak referenciaként szolgálnak, de nem orvosi diagnosztikus értékűek, így orvosi diagnózist nem helyettesítenek.

  • A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés a +36-30/424-6855 számon vagy a naturprime2018@gmail.com címen, kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.
  • Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 9:30-tól 17:00-ig.
  • A kupon érvényességi idején belül elegendő az első alkalmat felhasználnod, a többiről kérjük, egyeztess a szolgáltatóval!
  • Egy fő korlátlan mennyiségű kupont vásárolhat, de saját részre ő is és megajándékozottai is fejenként 3-3 kupont használhatnak fel.
  • 30 év feletti férfiaknak és nőknek egyaránt javasolt a kezelés.

További információk

Kuponunkat különösen ajánljuk Neked:

  • 30 év felett,
  • rendszeres sportolás esetén.

A kezeléscsomag előnyei:

  • teljesen fájdalommentes,
  • szakértő tanácsadásban lesz részed,
  • egészségesebb ízületekkel büszkélkedhetsz,
  • a kezelés végére képet kapsz a 26 legfontosabb vitamin-, ásványianyag- és zsírsav-készletedről, úgy mint: Biototin, C-vitamin, Magnézium, B1-vitamin, B2-vitamin, Cink, Szelén, B6-vitamin, E-vitamin, Folsav, Króm, A-vitamin, Glükozamin, B12-vitamin, Mangán, B3-vitamin, Omega 3 és 6 zsírsavak, B5-vitamin, D-vitamin, Kálcium, Kálium, Nátrium, Coenzima Q10, Jód, Vas, Réz.

Megközelíthetőség:

  • Parkolási lehetőség az épület mögött: Balaton utca, Szemere utca, Stollár Béla utca, Honvéd utca, Markó utca, Olimpia park.
  • Tömegközlekedéssel: 4/6 villamos Jászai Mari tér megállójától 4 perc gyalog, a Vígszínházzal szemben.
  • Bejutás az épületbe: 1055 Budapest Szent István körút 15. 2/12-es ajtó, 48-as kapucsengő.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása, módosítása a foglalt időpont előtt legalább 24 órával lehetséges, különben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Szent István körút 15. 2/12.

ízületi regeneráló csomag kuponunk leírása

Az ízületeidet regenerálhatod ezen kupon beváltásával

Az ízületekben az ízületi porc addig növekszik, amíg a szervezetünk fejlődik. Ahogy megállunk a növekedésben, az ízületi porc sejtjei sem tudnak tovább fejlődni, tehát innentől tömegük csak csökkenni tud. A kezelés során ultrahanggal juttatják be természetes hialuronsavat az ízületi résbe. Hatására csökkenhet az ízületi folyadék viszkozitása, tehát elősegítik a csúszást.

Egyedülálló 3 az 1-ben ízületi regeneráló csomag a Belvárosi Masszázsnál, DD kuponnal, kedvezményes áron

Egyedülálló 3 az 1-ben ízületi regeneráló csomag:

1. Ultrahanggal hialuronsavas ízületi feltöltés

2. 26 féle vitamin és ásványianyag-szint felmérés, dokumentációval és tanácsadással

3. Fitoterápiás tanácsadás a gyógynövények hatékony alkalmazása érdekében

Ultrahangos, hialuronsavas ízületi feltöltés

Rengeteg ember hétköznapjait keserítik meg az ízületi gyulladások és fájdalmak. A visszafordíthatatlannak tűnő problémát kevesen tudják, hogy a szépészetből ismert hialuronsavval is hatékonyan lehet kezelni.

A 40 éves kor felett jelentkező ízületi problémák leggyakoribb oka, az ízületi kopás, másnéven athitis. Ez az állapot az ízületi porcok elhasználódásának a jele. Az ízületekben a porc, bélésként működik. Ha ez a bélés elvékonyodik, akkor összecsúsznak és dörzsölődnek egymáshoz az ízületek, ami gyulladást és fájdalmat okoz. Sokszor a porckopás tünete az ízületi merevség is, ami miatt nehezebben használhatóak a végtagok. 

A hialuronsav egy olyan természetes anyag, ami mindehol megtalálható az emberi szervezetben. A hialuronsav közel 10%-a az ízületi folyadékban található. A korral a hialuronsav szintje csökken a szervezetben, és ezáltal romlik a sejtek vízmegkötő képessége. A hialuronsav elsősorban feltöltő hatású, hatására a sejtek újra képessé válnak nagy mennyiségű víz megkötésére. Ezáltal keni az ízületet és tompítja a felszínét ért lökéseket. 

Tehát az ultrahangos, hialuronsavas ízületi kezelés hatékonyan képes csökkenteni a fájdalmat és visszaállítja az ízület kenését és hatékonyan segít a lökéscsillapításban. Olyan hatás érhető el vele, mintha az autóban olajat cserélnél.

Egyedülálló 3 az 1-ben ízületi regeneráló csomag a Belvárosi Masszázsnál, DD kuponnal, kedvezményes áron

Fitoterápiás tanácsadás

Ultrahangos hialuronsavas ízületi feltöltő kezelésünk mellé biztosítanak számodra egy fitoterápiás tanácsadást, ahol segítséget nyújtanak abban, hogy milyen gyógynövények alkalmazásával egészítsd ki a kezelést.

Vitamin- és ásványianyag-szint felmérése

Annak érdekében, hogy az ízületi problámák minden lehetséges okát feltérképezzék, biztosítanak egy 26-féle vitamin-, ásványianyag- és zsírsav-szint felmérést, és az eredmények alapján egy mindenre kiterjedő tanácsadást, ahol összegzik az eredményeket és erről egy írásos dokumentációt nyújtanak át.

Mivel szervezetünk és immunrendszerünk megfelelő működéséhez, valamint jó közérzetünkhöz nagyban hozzájárul, a megfelelő vitamin- és ásványianyag-szint. Ezen vegyületek nélkülözhetetlen funkciókat töltenek be a szervezetünkben. Felelősek például az immunrendszerünk megfelelő működéséért, szemünk egészségéért, sejtjeink megfelelő regenerálódásáért, véralvadásért, csontjaink és fogaink felépítéséért. 

Ha vitamin-vagy ásványianyag-hiány áll fent, akkor szervezetünkben különböző működési zavarok indulhatnak el, amelyek rossz közérzethez, és hosszú távon sajnos különböző betegségek kialakulásához is vezethetnek. A 3-alkalmas felmérésen megtudhatod például, hogy miből, mennyit és hogyan érdemes magad számára tartalékolnod vitaminokból a következő időszakra.

A felmérés egy egyedi koncepción alapszik, amely az EAV módszertant (Dr. Voll féle elektroakupunktúrás módszertan) és a modern technológiát kombinálja. Az EAV módszertan a tradicionális kínai akupunktúrán alapul, melyet az EAV specialisták, táplálkozási és egyéb szakértők évtizedek óta használnak.

Az elemzés során az alábbi 26 legfontosabb vitamin-, ásványianyag- és zsírsav-szinteket mérik fel: Biototin, C-vitamin, Magnézium, B1-vitamin, B2-vitamin, Cink, Szelén, B6-vitamin, E-vitamin, Folsav, Króm, A-vitamin, Glükozamin, B12-vitamin, Mangán, B3-vitamin, Omega 3 és 6 zsírsavak, B5-vitamin, D-vitamin, Kálcium, Kálium, Nátrium, Coenzima Q10, Jód, Vas, Réz.

Egészségügyi állapotfelmérés a Belvárosi Masszázsban, DD kuponnal kedvezményes áron!

Eredmények kiértékelése

A felmérést követően az eredmények alapján tanácsadást biztosítanak, ahol összegzik az eredményeket, és erről egy írásos dokumentációt nyújtanak át. A tanácsadás során tájékoztatnak arról, hogy az egyes vitamin- vagy ásványianyag-hiány esetén, milyen tünetek léphetnek fel, illetve ez hosszú távon milyen problémákhoz vezethet. Segítenek abban, hogy a szervezetben fennálló hiányállapotokat, milyen természetes forrásokból pótolhatod. Ezzel szeretnének hozzájárulni egészséged megőrzéséhez és közérzeted javításához.

Ezzel a szolgáltatás csomaggal szeretne a Belvárosi Masszázs hozzájárulni egészséges és boldog hétköznapjaidhoz. Tedd próbára a szalont, nyugodt szívvel.

Gyarapítsd Te is az elégedett ügyfelek körét, hiszen most 3, egészséged védelmével kapcsolatos szolgáltatást vehetsz igénybe, a Diamond Deal kuponjával töredék áron.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu