Édes felüdülés Sárváron 2 fő részére, félpanzióval a Korona Szállóban 2, 3 vagy 4 éjszakára!

Varjú Fogadó | Országos

Jártatok már a fürdőjéről és a Nádasdy-várról nevezetes Sárváron?

Ha még nem, akkor ismerjétek meg most ezt a gyönyörű kisvárost, ha pedig már jártatok itt, akkor frissítsétek fel szép emlékeiteket egy újabb úttal.

Pihenjetek 2-3 vagy 4 éjszakát a Korona Szállóban, Sárváron, Vas megye nyugodt, csendes szívében, ahonnan a Balaton is csak egy nagyobb ugrás, mindezt a DiamondDeal kuponjával már 19.900 forinttól!

Ár:29.900Ft71.700 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
59% kedvezmény
71.700 Ft
59%
41.800 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.09.08. - 2019.12.31

Sárvári szállás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Szállás 2 fő részére, félpanziós ellátással, kétágyas szobában a Korona Szállóban, Sárváron, választható időtartammal.

  • Szállásotok kényelmes kétágyas szobában lesz. 
  • A félpanziós ellátás reggelit és vacsorát tartalmaz, a reggeli 8:00 és 10:00 között, a vacsora 19:00 és 20:00 között a fogadó éttermében, és az aznapi ajánlataikból lehet kiválasztani. 
  • 3 éves korig ingyenes a szállás és az ellátás.

Pihenjetek a csodás Sárváron, a Nádasdy-vár és a Sárvári arborétum közvetlen közelében, a gyógyfürdőtől mindössze 1 kilométerre található Korona Szállóban!

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 4 nap/3 éjszaka a Korona Szállóban, félpanzióval - 71.700 Ft helyett 29.900 Ft.
  • 5 nap/4 éjszaka a Korona Szállóban, félpanzióval - 95.600 Ft helyett 39.800 Ft.
  • 3 nap/2 éjszaka a Korona Szállóban, félpanzióval - 47.800 Ft helyett 19.900 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.09.08. - 2019.12.31 között

További információk és időpont foglalás: a +36-30/735-4225 számon (hétfőtől-szombatig: 9:00 től-17:00-ig) és emailban a info.koronaszallo@gmail.com címen a kuponkódod megadásával lehetséges.

FONTOS! Foglalni csak email-ben a kuponkódod megküldésével lehetséges, e nélkül a foglalás nem érvényes! Telefonon keresztül csupán előzetes foglalást tudnak felvenni, mely az email útján történt megerősítést követően válik véglegessé. A kuponodat ne felejtsd otthon és érkezéskor mutasd fel a recepción partnerünknek.

A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

A kupon felhasználható 2019. december 31-ig a szabad helyek függvényében:

  • Check in: az érkezés napján 14:00-tól. (20:00 óráig lehet elfoglalni a szállást, ha ettől később érkeznétek azt előre jelezzétek telefonon mert 20:00 óráig történő meg nem jelenés esetén törlik a foglalást.) 
  • Check out: a távozás napján 10:00 óráig.

A kupon nem névre szóló így szabadon átruházható és ajándékozható.

Felárak, opciók

Kötelezően fizetendő:

  • Idegenforgalmi adó: 500 Ft/fő/éj - 18 éves kor felett

Szezonális felárak:

  • A kiemelt időszak felára: 2019. június 15 - szeptember 15. között 2.000 Ft/fő/éj.
  • Hétvégi felár: péntek, szombat vagy vasárnap foglalása esetén 2.000 Ft/fő/éj.
  • Ünnepi felár: 2.000 Ft/fő/éj.

Opcionális felárak:

  • Pótágy díja: 7.000 Ft/fő/éj mely tartalmazza a félpanziós ellátást.
  • Babaágy bekészítés: 1.500 Ft/alkalom
  • Parkolás: 1.000 Ft/éj/jármű parkoló díj
  • Kisállat: 3.000 Ft/éj áron vihető be, de mindenképpen előre jelezzék ilyen jellegű igényeiket.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont lemondására nincs lehetőség, míg a foglalás módosítása legkésőbb 2 héttel a lefoglalt időpont előtt lehetséges. Ezt minden esetben emailben kell megtenni, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

Helyszín

Korona Szálló
9600 Sárvár Várkerület út 29.

Sárvári szállás kuponunk leírása

Fürdőzés és pihenés vár a gyönyörű Sárváron!

Szabaduljatok ki a négy fal közül végre hiszen Budapesttől szűk 200 kilométerre, Vas megye szívében, gyönyörű és csendes kisváros vár titeket. Ha pihenésre vágytok, minden álmotokat valóra váltja az ország egyik legnépszerűbb, külföldiek által is kedvelt üdülőhelye.

Ismerjétek meg Sárvárt!

A kisváros története meglehetősen régre nyúlik vissza, hiszen már az őskorban is lakott volt néhány része, amit bizonyítanak az itt talált őskori leletek. Később a Római Birodalom idején is, egészen a honfoglalásig éltek különböző népek a mai település környékén. A ma Nádasdy-várként ismert épület helyén a német támadások kivédésére építettek földvárat, mely hosszú évszázadok alatt rengetegszer cserélt gazdát, hosszú idő alatt épült, szépült, és nyerte el végül mai formáját. Vitathatatlanul az egyik fő vonzereje a térségnek.

A másik a gyógyfürdő, melyet egy véletlennek köszönhetünk. 1961-ben olajkutatók végeztek fúrásokat kőolajat keresve, ám a fekete arany helyett gyógyvizet találtak, ráadásul mindjárt kétfélét is. Az egyik víz 1300 méter mélyről kerül a felszínre és 43 C° hőmérsékletű, főként nátrium-kloridot, hidrogén-karbonátot és nyomelemeket tartalmaz, kiválóan alkalmas mozgásszervi bántalmak gyógykezelésére, rehabilitációra, izomlazításra. Míg a másik gyógyforrás magas sótartalmú, 83 C° hőmérsékletű, nátrium-kloridot, hidrogén-karbonátot, jódot, brómot, fluort és számos nyomelemet tartalmazó vizet ad, melyből lepárlás útján készítik a külföldön is ismert Sárvári Termál Kristályt, melyet számos panasz (mozgásszervi-, nőgyógyászati- és bőrgyógyászati megbetegedések) gyógyítására alkalmaznak sikerrel. Ezekre a kincsekre építve nyílt meg az 1960-as évek végén Sárvár első fürdője, majd a 2000-es évek elején a mai igényeknek megfelelő, minden igényt kielégítő Gyógy- és Wellnessfürdő.

További látványosságok Sárváron

  • Sárvári Arborétum - hazánk egyik legidősebb növény gyűjteménye
  • Nádasdy Ferenc Múzeum - igazi hadtörténeti és történeti kincsek a várkastélyban
  • Szent László római katolikus plébániatemplom 
  • Evangélikus templom
  • Kálvária kápolna

Ezek mellett érdemes a tágabb környéken is szétnézni, hiszen Sárváron áthalad az Országos Kéktúra útvonala, így a természetjárók is megtalálják a számításaikat errefelé. Őket a Ság-hegy, a Somló és a Kőszegi hegység dombjai várják ide.
Közel van Szombathely (25 km), de kis autózással Zalaegerszeg (50 km), Sopron (60 km), valamint Keszthely (65 km) és persze a Balaton is elérhető távolságban vannak.

Szállásotok a Korona Szálló

A Korona Szálló műemlék épületét a vár szomszédságában találhatjátok. Egyes források szerint már 1818-tól szállóként és vendéglőként működik. Eredetileg Szalmakocsma néven nyithatott, majd egy későbbi átépítés során kapta meg mai nevét a házon elhelyezett címerről. A Korona Szálló tágas, kényelmes, régies stílusú, ám vadonatúj bútorokkal berendezett szobái várnak titeket, ha megpihennétek a városnézés vagy fürdőzés után.

Gyertek Sárvárra, ha igazi pihenésre vágytok, s ezt a pár napot szívesen töltenétek egy gyönyörűszép, csendes kisvárosban fürdőzéssel, vár- és városnézéssel. Ehhez vásároljatok kupont, és óriási kedvezménnyel szállhattok meg a Korona Szállóban!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu