E-light arckezelés spirulinás arcpakolással és arcmasszázs keleti technikával, XVII. kerületben

  • Egyre jobban zavarnak az arcodon megjelenő bőrhibák? Bárhogy próbálsz megszabadulni tőlük, semmi nem használ? Mutatjuk a megoldást!
  • Bőrproblémákra, aknéra, rosaceára, pigmentfoltra tökéletes megoldást nyújt az E-light arckezelés, melyhez spirulinás arcpakolást, és keleti technikával történő arcmasszázst is kapsz.
  • A Siluett Beauty Szépségszalon a XVII. kerületben található, ahol kedvezményes DD kuponunkat beválthatod!
Ár:11.990Ft20.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
41% kedvezmény
20.000 Ft
41%
8.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.06.08. - 2020.09.08

E-light arckezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

E-light arckezelés spirulinás arcpakolással és arcmasszázs keleti technikával, 60 perces kikapcsolódás keretében.

  • A Dr. Spiller termékeket, vagyis magas hatékonyságú biokozmetikumokat használnak a kezelés során, melyeket rendkívül gazdag termékskálán a kompromisszumok nélküli szépségápolásra tervezték, így a kezelések megoldást jelentenek a vendégek bőrproblémáira bőrtípustól függetlenül.
  • Az e-light kezelés hatására nem csak a pigmentfoltok tűnnek el, de a bőr minősége is javul, összehúzódnak pórusok, a bőr feszesebb és rugalmasabb lesz. Hatékonyan alkalmazható az aknék, bőrhibák eltüntetésére is.
  • A kezelés a teljes arc felületén történik.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.06.08. - 2020.09.08 között

Bejelentkezés

  • A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés szükséges, a
     +36-30/894-4962 számon, a kuponkódod megadásával.
  • Mindenki maximum 3 alkalommal vehet részt a kezelésen kuponnal.
  • Kérjük figyelj arra, hogy a saját célra felhasznált kuponjaidat követően Te már ajándékba kapott kupont nem használhatsz fel.
  • Hölgyek és urak is igénybe vehetik a kezelést.

 

Ellenjavallatok

Vérzékenység esetén, lázas állapot, herpesz, sérült vagy gyulladt bőr kezelendő területen, pacemaker, 5 éven belüli daganatos betegség.

További információk

  • 20 és 90 éves kor között bárkinek ajánlott, elsősorban pigmentfoltos, rosaceás, acnés (bőrproblémás) egyének számára tökéletes választás.
  • Pigmentfolt eltávolítását az arcon a nyár elejéig ajánlatos megcsináltatni.
  • A technika egyesíti a lézer és az IPL előnyeit, kevesebb kellemetlenséggel jár, a mellékhatások elkerülhetőek. 
  • A szalonban barátságos fogadtatás és családias légkör vár.
★★★★★
★★★★★
5 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
November 7-től hosszú és hétvégi nyitvatartással is várják a vendégeket
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, Uszoda utca 2.
Füstifecske Újlak u. sarok
★★★★★
★★★★★
"Nagyon szép pillám lett, elérhető árban, jó szolgáltatást kaptam. "
Bujdosó Erika

E-light arckezelés kuponunk leírása

Szabadulj meg végleg a bőrhibáktól..

A legtöbb ember számára problémát jelentenek a különböző bőrhibák. Legyen szó aknékról, pigmentfoltokról, vagy akár rosaceáról. Bárhogy is  szeretnél megszabadulni tőlük, ragaszkodnak hozzád. Bárhogy szeretnéd elfedni őket, bármilyen alapozót, vagy korrektort használsz sosem tudod teljesen elfedni őket. Sajnos mindenki ismeri ezt a bosszantó érzést, ezért is hoztunk el számodra egy tökéletes megoldást erre a problémádra.

A bőröd minden kozmetikusnál tett látogatás után láthatóan szebb, egységesebb és tisztább lesz.

Az E-light kezelés

Két hatásos, közkedvelt módszert ötvöz, az IPL-t, amit a tartós szőrtelenítéshez használnak, és a rádiófrekvenciát. A kezelés teljesen fájdalommentes!

Az eljárás során a kezelt terület enyhén kipirosodhat, amire kiváló gyógyír az aloe verás otthoni ápolás. A kezelés végén egy 50 faktoros professzionális fényvédő és arcápoló krémezésben is részesülsz.

Személyre szabott kezelés.


A kezelés megkezdése előtt felmérik a bőröd állapotát, és hozzá állítják a lézert.
Így biztonságosan szabadulhatsz meg a felesleges foltoktól. A forradalmian hatékony technológia révén az IPL fényhosszát a fókuszba helyezett seprűvénák nyelik el, melyek hatására szétroncsolódnak és felszívódnak, anélkül, hogy nyomot hagynának maguk után, így az eredmény makulátlan.

A pigmentfolt

Sajnos az évek múlásával együtt bizonyos bőrhibák is hajlamosak felütni fejüket. Lehet sok vagy kevés, világosabb vagy sötétebb. Ezek a foltok leggyakrabban az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézfej területén látszódnak leginkább. Kialakulásának oka a bőr pigmentanyagának, a melaninnak körülírt helyen történő felhalmozódása de a genetikai tényezőknek, a hormonális változásoknak, az egyes belső szervi betegségeknek, gyulladásos betegségeknek van ebben leggyakrabban szerepe. Segíti a kialakulását az UV, a fényérzékeny kozmetikumok használata, genetikai tényezők, hormonális változások illetve gyulladásos belső szervi betegségek.

A rosacea

A rosacea egy nagyon gyakran előforduló bőrbetegség, mely elsősorban a hölgyekre jellemző, azonban a legsúlyosabb formáit általában férfiakon figyelhetjük meg. A rosacea tünetei a következőek: vörös, livid bőrön hólyagok megjelenése, fokozott faggyútermelődés, pattanások kialakulása, állandó eritéma, vörös gyulladásos göbök, gyulladásos csomók, kötőszövet-felszaporodás. Sajnos teljes mértékben nem gyógyítható a betegség, megfelelő kezelésekkel azonban kiválóan szinten tartható.

Ha te is szeretnéd eltüntetni az arcodon előforduló foltocskákat, hajszálereket, vagy egyéb bőrhibákat fájdalommentes módon, ez az ajánlat a te érdekedben jött létre, vásárolj kedvezményes DD kupont, és csapj le a kedvezményekre!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu