Dohányzás leszoktatás biorezonanciás készülékkel a Medklinik Team segítségével, Nèpligetnèl

4,3/5Medklinik | Budapest, VIII. ker.
  • Éld napjaidat füst- és bűzmentesen! Most egyik pillanatról a másikra teheted le a cigarettát! Egyetlen alkalom és 94%-os hatékonysággal mondhatsz le káros szenvedélyedről!
  • A MedKlinik Team jóvoltából napjaink legkorszerűbb biorezonancia terápiás készüléke, a Mobil Cell-Com szoktat le a dohányzásról! Gyors és sikeres leszokás, most akciósan!
Ár:6.990Ft15.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
54% kedvezmény
15.000 Ft
54%
8.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 14 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.15. - 2024.07.15

dohányzás leszoktatás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy alkalom biorezonanciás dohányzás leszoktató kezelésMobil Cell-Com készülékkel

  • A kezelés időtartama: 25 perc

Hogyan működik pontosan a Mobil Cell Com eszköz?

  • Az eszköz napjainkban a legkorszerűbbnek számító biorezonancia terápiés készülék.
  • Azonosítja és elemzi a dohányzásról leszokni vágyó egyének testének rezgésmintáit, valamint felismeri a dohányzás által okozott káros hatásokat.
  • Ezek a deformált rezgések kijavításra kerülnek, majd a helyreállított rezgésmintát speciális mágneses impulzusok által mikroárammal gerjesztve visszajuttatja a testbe.
  • Ennek következtében jelentős mértékben megkönnyíti a dohányzásról való leszokást, miközben a nikotinhiány általában azonnal vagy legkésőbb másnap megszűnik, valamint a sürgető rágyújtási vágy is jelentősen csökken.
  • A kezelést követően szinte erőlködés nélkül leszoknak az egyének a dohányzásról.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.15. - 2024.07.15 között

Bejelentkezés:

A kupon felhasználásához előzetes időpontfoglalás szükséges. Időpont egyeztetés telefonon lehetséges a Medklinik Team+36-70/353-6192 telefonszámán. Az e-mailes időpont egyeztetést nem tudják elfogadni!

Még lejárat előtt kérjük, hogy megvásárolt kuponod kódjának bemondásával foglalj időpontot telefonon.

További információk

  • Az eljárás fájdalommentes, tűszúrás mentes!
  • A készülék jobb, mint a korábbi BRT készülékek, hiszen egyedülálló jelfeldolgozási tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az innováció sokkal pontosabb adatok hozzájutásához kínál lehetőséget.
  • Az eszközzel végzett kezelés eredményeként az egyének hosszú távon képesek fenntartani a dohányzásmentes életmódot. Ez elősegíti az egészség javulását és csökkenti a dohányzással összefüggő kockázatokat.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, késést nem áll módunkban elfogadni.

★★★★★
★★★★★
12 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 10:00-19:00
Szolgáltatás helye
1087 Bp. Könyves Kàlmàn krt. 76.
Nèpligetnèl

Medklinik értékelése

★★★★★
★★★★★
"Kedvesek, segítőkészek voltak, jó szolgáltatást kaptam. Talán egy kicsit hosszabb vizsgálódásra számítottam (a jelzett kb. 45 perc helyett mindkettőnkkel végeztek kb. félóra alatt). Összességében négy csillag."
Vámos Tibor

dohányzás leszoktatás kuponunk leírása

Segítünk letenni a cigit!

Mindenki mondja neked nap, mint nap hogy szokj le a cigiről, de nincs kitartásod? Már te is unod, hogy ha elmész egy szórakozóhelyre, ki kell menned, mert muszáj rágyújtanod? Engedd, hogy segítsünk ezzel a speciális kedvezménnyel:

Az ajánlat egy alkalom biorezonanciás dohányzás leszoktató kezelés Mobil Cell-Com készülékkel.

Hogyan működik pontosan a Mobil Cell Com eszköz?

A készülék a legfejlettebb biorezonancia terápiás eszköz, amely kiválóan alkalmas a dohányzásról való leszokás támogatására. Ezzel az eszközzel az egyének testének rezgésmintáit azonosítják és elemzik, valamint felismerik a dohányzásból eredő káros hatásokat is.

A készülék képes kijavítani ezeket a deformált rezgéseket, majd a helyreállított rezgésmintát speciális mágneses impulzusokkal és mikroárammal gerjesztve visszajuttatni a testbe. Az eredmények lenyűgözőek: a dohányzásról való leszokás folyamata sokkal könnyebbé válik, miközben a nikotinhiány azonnal vagy legkésőbb másnap megszűnik, és a sürgető rágyújtási vágy is jelentősen csökken.

Ez a forradalmian új megoldás lehetővé teszi, hogy az egyének gyakorlatilag erőfeszítés nélkül szakítsanak a dohányzással.

Biorezonanciás dohányzás leszoktatás a MedKliniknél, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Hogyan szoktat le a dohányzásról a Mobil Cell-Com?

Mobil Cell-Com azaz M.C.C. napjainkban a legkorszerűbb biorezonancia terápiás (BRT) készülék. Jelfeldolgozási pontossága egyedülálló, frekvencia (sáv) szélesség tekintetében 10 000 - 1 000 000-szor jobb, mint a korábbi BRT készülékek. 
Mindez egy felsőbb szintű szűrő rendszerrel lehetséges, és egy újonnan kifejlesztett fázismoduláló technológiával. Ezek a technikai fejlesztések nagyságrendekkel nagyobb pontosságot tesznek lehetővé a biológiai jel felhasználásban.

biorezonanciás dohányzás leszoktatás a MedKliniknél

Magas színvonalú, laptop méretű készülék, amellyel - a szervezet megfelelő (endogén) ellenőrző jeleinek felhasználásával - biorezonanciás biofeedback kezelés végezhető.

Bizonyítottan 94,7%-os hatásfokú leszoktató módszer, amivel azonnal elérheted, hogy ne kívánd többé a cigarettát!

Lélegezz, végy friss levegőt, és meglásd a szervezeted hálás lesz ezért! Élj egészségesen, dohányzás nélkül a DiamondDeal ajánlatával! Vásárolj kupont most!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu