Dinnyeszeletelő szervírozó

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.990Ft2.270 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
13% kedvezmény
2.270 Ft
13%
280 Ft

Dinnyeszeletelő szervírozó legfontosabb tudnivalók

  • Vágj tökéletes dinnyeszeleteket pocséklás nélkül!
  • Többé nem fog ragadni az asztal dinnyeszeletelés után.
  • Pillanatok alatt szervírozhatod az elkészült szeleteket.

Nálatok is mindenki imádja a dinnyét? Nincs olyan hét a nyáron, amikor ne falnátok fel egyet? Itt a dinnyeszezon legtutibb terméke, amivel pillanatok alatt az asztalra kerülhetnek az ínycsiklandó dinnyeszeletek.

Próbáld ki bátran és kockázatmentesen a terméket 30 napig!!

Ha a megvásárolt termék kipróbálás után nem nyerte el a tetszésed​, a Kütyübazár vissza tudja ​​Tőled vásárolni a kézhez​​vételtől számított 30 napon belül, amennyiben sértetlen állapotban, ajánlott küldeményként visszajuttat​od részükre​.
További részletek »

Hasznos tudnivalók:

Összesen három lépés: 1. Vágd meg a dinnyét a kívánt méretben, 2. Fordítsd meg a kést és emeld ki a dinnyeszeletet., 3. Rakd a tányérodra és láss neki az ínycsiklandozó falatoknak!

A szeletelő tulajdonságai:

  • Méretek: kb. 21,5 x 2,8 x 16,2 cm
  • Súly: 320 g
  • Anyaga: Rozsdamentes Acél

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Dinnyeszeletelő kés

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)

Videó