Dikson Luxury kaviáros hajkezelés gőzbúrban, szárítással - Biatorbágyon

  • Eltöredezett, károsodott hajszálak? A sok festés, a kémiai anyagok, és a külső tényezők teljesen tönkre tették a hajkoronádat? 
  • Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van megoldás a problémádra? Most itt a nagy lehetőség,hogy kipróbáld a Dikson Luxury kaviáros hajkezelését, amellyel újjá születik a hajkoronád! 
  • Legyen újra erős és tömör a hajszerkezeted! Látogass el a J.W Beauty Centerbe és élvezd, hogy egy profi szakember kezei között szépülhetsz!
Ár:7.530Ft10.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
30% kedvezmény
10.500 Ft
30%
2.970 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.01.17. - 2023.04.17

Kaviáros hajkezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely tartalma egy Dikson Luxury kaviáros hajkezelés gőz búrban, szárítással, rövid, félhosszú, hosszú vagy extra hosszú hajra. 

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • Extrahosszú hajra - 10.500 Ft helyett 7.530 Ft.
  • Félhosszú hajra - 7.500 Ft helyett 5.250 Ft.
  • Hosszú hajra - 9.000 Ft helyett 6.300 Ft.
  • Rövid hajra - 4.500 Ft helyett 3.150 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.01.17. - 2023.04.17 között

Bejelentkezés

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a jwbeautycenter2020@gmail.come-mail címen vagy a +36-20/367-6818 telefonszámon, a kuponkódod megadásával. 

Nyitvatartás: 

  • Hétköznap: 9:00-17:00
  • Hétvégén és eltérő időpontban: Bejelentkezés alapján

A szolgáltató ezzel a kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer veheti igénybe kedvezményesen a szolgáltatást.

Megközelítési információk

  • A parkolás ingyenes.
  • Az üzlet a Kelenföldtől 10 perc távolságra található.(óránként jár busz, vagy autóval az M7-M1-M0 háromszögben)

 

Felárak, opciók

  • FONTOS! Kérjük a hajhosszadnak megfelelő ajánlatot válaszd, amennyiben a szolgáltató úgy ítéli meg, hogy nem a megfelelő hajhosszra vonatkozó ajánlatot választottad, a helyszínen felárat kérhet.

Lemondási feltételek

Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

Szolgáltatás helye
2051 Biatorbágy, Tópark Sasbérc út 1.

Kaviáros hajkezelés kuponunk leírása

Legyen luxus ápolása a hajkoronádnak a kaviáros hajkezeléssel! 

Hajad kissé megviselt? Töredezett vagy éppen károsodott a sok kémiai anyagtól? Sokat festetted és már nem olyan puha és selymes, mint régen? 

Aggodalom semmi ok! Elhoztuk számodra a megfelelő megoldást, ugyanis most kipróbálhatod a Dikson Luxury kaviáros hajkezelését a J.W Beauty Center által!

Legyen bármilyen hosszúságú a hajad, a megfelelő kupon kiválasztása után már csak egy időpont egyeztetés szükséges, aztán kezdődhet is a hajad újratöltődése! 

Kaviár a hajápolásban

A kaviáros hajkezelés szuper hidratáló hatású. Ezzel a kezeléssel látványosan minimalizálható a természeti behatások vagy kémiai kezelések okozta károk a hajszálaidban. Ez mind az antioxidáns erejének, valamint a hólyagmoszat alga kivonatnak és a proteinek alkotóelemeinek köszönhető. 

A kaviár az egyik legértékesebb revitalizáló hatású hatóanyag. A benne található tápanyagok egyedülálló keverékének köszönhetően, a kaviár rendkívül erős energetizáló és regeneráló hatással rendelkezik. Magas koncentrátumban tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat, lipideket és fehérjéket, amelyek helyreállítják és megújítják a sérült, élettelen haj természetes erejét, ragyogását, és fiatalosságát. 

A hajnak a kaviár a fiatalság szinonimája: minimalizálja a természetes, a kémiai kezelések vagy a környezet okozta öregedés látható jeleit, köszönhetően a rendkívüli antioxidáns és hidratáló erőnek.

A kaviár kivonat jótékony hatása kombinálva hat a strukturális proteinek oligopeptidjeivel és a hólyagmoszat alga kivonattal. Együttesen alkotják a complex caviar ls9747-et, amely a Dikson Luxury caviar alap hatóanyagában található.

Egy pár alkalom után a haj vastagabb, revitalizáltabb és megújultabb lesz. A haj érintése fenséges, teljességgel rugalmas és láthatóan átalakul.

A hajkezelés gyengéden tisztít, intenzív erővel itatja át és teszi fiatallá a hajszálakat. A kaviár átalakítja a gyenge, fáradt, érett hajat és erőssé, tömörré teszi, amely sugárzik a fiatalságtól. 

Mondj búcsút az élettelen, károsodott hajszálaknak és élvezd a felfrissült, megújult, erős hajkoronádat! Próbáld ki Te is vagy lepd meg vele párodat, és hidd el garantált lesz az öröm!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu