Diamond-meglepetéskártya 10.000 Ft értékben. Válaszd, amire csak szükséged van!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
A Diamond Masszázs Stúdióban (VII. ker.) kitalálták a legtesthezállóbb ajándékot! Most lehetőséged van, hogy egy 10.000 Ft értékű ajándékkártyával azt a szolgáltatást válaszd ki, amelyikhez éppen kedved lenne! Vedd meg a Jolly Joker-kártyát 4.000 Ft-ért és ajándékozd meg akár magad, akár egy családtagot, barátot egy igazi masszázs élménnyel!
Ár:4.000Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
60% kedvezmény
10.000 Ft
60%
6.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2017.11.12. - 2018.03.08

Masszázs ajándékutalvány kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

A Diamond Masszázs Stúdió ajándékutalványa 10.000 Ft értékben.

  • Az ajándékkártyával a Diamond Masszázs Stúdió teljes áras szolgáltatásaiból választhatsz a kártya értékéig.
  • A kártya ára 4.000 Ft, de a Diamond Masszázs Stúdió bármelyik masszázs vagy alakformáló szolgáltatásra, 10.000 Ft értékben lehet beváltani.
  • A kártya tehát 60% engedményt ad a Diamond Masszázs Stúdió minden masszázsára vagy alakformáló kezelésére.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2017.11.12. - 2018.03.08 között

  • Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni elsődlegesen email-ben, a masszazsbudapest@gmail.comcímen lehetséges. A +36-20/220-7001-esszámon csak korlátozottan értek el minket.
  • Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak!
  • A kupon egy alkalommal használható fel és nem bontható fel részekre.
  • Az ajándékkártyával történő fizetéskor további kedvezmények már nem vehetők igénybe.
  • Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.
  • A Diamond Masszázs Stúdió nagyon könnyen megközelíthető: Budapest, VII. kerület, Csengery utca 26. (A Király utcai 4-6 villamos megállótól két perc séta) Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.
  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Bővebb információ: www.diamondszepsegszalon.hu
  • A megvásárolható ajándékkártyák számát nem korlátoztuk.

További információk

  • Fizethetsz vele egyéni, és páros masszázst is, és akár több kártyát is összevonhatsz a fizetéskor, így meghívhatod a barátnődet, barátaidat, családtagjaidat is.
  • A masszázs az egészségünk védelmének egyik kellemes eszköze, és nincs nagyobb ajándék, mint az egészségünk.
  • Nem kell most döntened, hogy mire szeretnéd beváltani, erre ráérsz majd a bejelentkezéskor.
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség mindenki számára. Így akár meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is. Bármilyen alkalomra ajándéknak is nagyszerű, mert a megajándékozott döntheti el, milyen masszázst vesz majd igénybe a szalonunkban.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legfeljebb 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
113 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"A masszázs remek, a zene hangulatos, egyedül a szobák szellőzésével nem vagyok elégedett."
Virágh Edit

Videó

Masszázs ajándékutalvány kuponunk leírása

Igazi masszázs Jolly Joker!

Unod már, hogy mindig olyan ajánlatokkal találkozol, ahol meg akarják neked mondani, hogy mit vegyél meg akciósan? Nem tudsz egy jó masszázst választani ajándékba, mert mindig pont azt nem akciózzák, amelyikhez a megajándékozottnak a legnagyobb kedve lenne?

Meglepetés, mert ilyen még nem volt náluk, meglepetés, mert meg fogsz lepődni, hogy 60% kedvezményt tartalmaz – minden feltétel nélkül, a teljes kezelési repertoárra, és meglepetés, mert tényleg arra váltod be, amire akarod. És itt még nincs vége, hiszen olyan hosszú a beváltási határidő, hogy nyugodt szívvel adhatod ajándékba akkor is, ha tudod, a megajándékozottnak kevés a szabad ideje.

Diamond Masszázs Stúdió

Használd ki a Diamond meglepetéskártya minden előnyét!

Hiszen nem tudhatjuk így előre, hogy mikor lesz egy igazán nehéz hetünk, ami után nagyon jól esne egy extra teljes testmasszázs, ami után lazulnak az izmok, javul a fáradt agy vérellátása – egyszerre relaxálsz, és ugyanakkor fel is frissülsz! Vagy észrevetted, hogy bizony megjelent egy két narancsbőr előjel combodon? Egy zsírégető-cellulitmasszázs sorozat után mintha kicseréltek volna, már bátrabban indulsz az uszodába, vagy a szaunába. De az édes élményeket sem kell nélkülöznöd, hiszen csokis, vagy mézes masszázzsal is kényeztetnek, akár pároddal, vagy barátnőddel együtt egy páros masszázzsal.

Még koránt sincs vége-sőt, nem is tudjuk az összes masszázst felsorolni, csak megemlítjük a keleties hangulatú, már-már meditatív jellegű masszázsokat, a fiatalító, vagy a gyógynövényes kezeléseket. Mert a Diamond igyekezett úgy összeállítani a kínálatot, hogy mindenki kedvére tegyenek, és nem utolsósorban, a lehető legtöbbet tehessék az egészség megőrzése érdekében. De enyhülést hozhat azoknak is, akik esetleg fájdalommal küzdenek, hiszen a thai, vagy a svéd-masszázs az izmok kilazításával enyhíthetik a kínjaikat. Hidd el: ide el kell menj, érdeklődj, kérdezz, vagy legalább a weboldalt nézd át! Szinte biztos, hogy találsz olyan masszázst, amire pont szükséged van, amit szeretnél kipróbálni.

Diamond Masszázs Stúdió

S ha neked tetszik, akkor szinte biztos, hogy az is örül egy ilyen ajándéknak, aki esetleg a párnája alatt egy ilyen kártyát talál! Mert a legszebb ajándék az egészség, és a masszázs nagyban hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez!

Nos, egy olyan ajándékkártyát ajánlunk most a figyelmedbe, ami egy igazi Jolly Joker, hiszen Te, vagy a megajándékozott döntöd el, hogy mire használod fel. És azonnal adott a 60% kedvezmény! Kezelés sorozatot szeretnél? Semmi gond, annyi ajándékkártyát vehetsz, amennyit szeretnél. A kártya névértéke 10.000 Ft, de neked csak 4.000 Ft-t kell fizetned!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Tavaszi kezelés az üde arcbőrért: Zsíros bőr arctisztítása Anesi termékekkel, 3 helyszínen
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 12.450 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu