Csontkovácsolás választhatóan köpölyözéssel VAGY kineziológiai tapasz felhelyezésével a belvárosban!

5/5Molnár Márk - Csontkovács | Budapest, XI. ker.

Sportolás, vagy egyszerűen csak a mindennapi életviteled miatt izommerevséggel küzdesz és fájdalmaid vannak?

  • Keress fel egy profi csontkovácsot, aki ismeri a szakszerű eljárás helyes menetét, mely végén izomlazító köpölyözésben is részesít vagy kineziológai tapaszokat helyez fel, gyógyulásod érdekében.
  • Az V. kerületi műhelyében szeretettel vár Molnár Márk, akinél kedvezményes DD kuponodat beválthatod.
Ár:5.990Ft13.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
Már csak 2 db maradt!
13.000 Ft
54%
7.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.09.21. - 2019.12.10

Csontkovácsolás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Csontkovácsolás választhatóan köpölyözéssel vagy kineziológiai tapasz felhelyezésével, 1 alkalommal, 1 fő részére, kb. 50 percben.

Csontkovácsolás:

  • teljes testszerkezet átvizsgálása, konzultáció,
  • pár perces torna, egyéni állapotnak megfelelően,
  • a kezelésre szoruló testrészek átdolgozása különböző fogásokkal,
  • tanácsadás otthoni nyújtásokhoz, feszítő gyakorlatokhoz,

+ Izomlazítás kézi köpölyözéssel VAGY kineziológiai tapasszal.

A köpölyözés speciális csészékkel végzik, mely által vákuum keletkezik, a bőröd pedig becuppan a csészébe. Ez jótékony hatással van az izmokra, vérkeringésre. Sportolóknak kifejezetten ajánlott ez a fajta kezelés, az olimpikonok is előszeretettel szoktak élni ezzel a fajta, speciális masszázzsal! Apró nyomokat hagyhat a bőrön.

A kineziológiai tapasz egy mechanikus tapasz, melyet különböző ízületi és izomfájdalmak, húzódás vagy ficam kezelésére használnak, valamint mozgásszervi problémák kiegészítő terápiájaként alkalmazható. Általában 4-5 napig marad a bőrön. Zuhanyozni lehet vele, uszodát kerülni kell.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.09.21. - 2019.12.10 között

  • Szükséges ruházat férfiaknak: alsónadrág, zokni.
  • Szükséges ruházat nőknek: cicanadrág, sportmelltartó, zokni.
  • Súlykorlátozás: maximum 115 kg.

Bejelentkezés, beváltás

Előzetes bejelentkezés szükséges, kuponkódod megadásával, a következő elérhetőségek egyikén:

A kuponodat a helyszínen mutasd be okostelefonodon keresztül vagy kinyomtatott formában, valamint vidd magaddal röntgen felvételeidet, amennyiben vannak.

Helyszín, nyitva tartás:

  • 1054 Budapest, Akadémia utca 9., Fsz 3. 132-es kapucsengő, a Kossuth Lajos tér M2 metrómegállótól pár perc séta.
  • Hétfőtől Péntekig 10:00-18:00.

Ellenjavallatok:

Időseknél elvékonyodott, véraláfutásra hajlamos bőr; lázas állapot, fertőző vagy gyulladásos betegség, trombózisra való hajlam, daganatos megbetegedés, bármely bőrbetegség, égési sérülés, cukorbetegség, vérnyomás ingadozása, szívritmuszavar, pacemaker, epilepszia vagy arra való hajlam, menstruáció, súlyos betegségek.

Diagnosztizált csontritkulás esetében a szolgáltatás nem vehető igénybe.

Lemondási feltételek

Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.
★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1203 Budapest, Lajtha László u. 2
★★★★★
★★★★★
"Teljesen elegedett vagzok,csak ajanlani tudom"
Pál Enaki

Csontkovácsolás kuponunk leírása

Ha sportból eredő, vagy más fájdalmaid vannak, ez segíteni fog

A csontkovács szaktudásával, helyszíni segítségével, tanácsaival jobbá teheti a helyzetedet, és elindíthat téged a javulás útján. Az ízületekre történő közvetlen mozdulatok segítségével eléri, hogy a csontok a helyére kerüljenek, majd a köpölyözéssel vagy kineziológiai tapasz felhelyezésével ellazítja a kezelt területet.

A csontkovácsolás hatásai, dióhéjban:

  • tartási rendellenességek ellensúlyozására,
  • izomfájdalmak csökkentésére,
  • belső feszültség, merevség csökkentésére,
  • sportteljesítmény fokozására kiváló.

Molnár Márk, újdonsült segítőd, csontkovácsod arra törekszik, hogy mindenképpen elégedetten távozhass tőle. Mielőtt elkezditek a kezelést, átbeszélitek aktuális egészségügyi állapotodat, megvizsgálja magaddal vitt röntgenfelvételeidet (ha vannak), és megnézi az egész tested szerkezetét. Hiszen tisztában szeretne lenni azzal, hogy mely pontok azok, amelyekre fókuszálni lehet és kell, valamint azokkal a testrészekkel, amelyeket kihagytok a kezelés alól.

Ha már biztosan felmérte a helyzetet, egyéni, pár perces torna következik, az izmok, ízületek bemelegítése, majd maga a csontkovácsoló kezelés. Molnár Márktól megtudhatod, hogy otthon mivel teheted könnyebbé az életed, milyen nyújtó, illetve feszítő gyakorlatokat érdemes elvégezned.

A köpölyözésről, azaz vákuummasszázsról

A köpölyözés ősi, hatásos módszer az egészség megőrzéséért. Speciális csészékkel végzik, amelyet a bőrre helyeznek, majd az ellenkező oldalát melegíteni kezdik. Így vákuum keletkezik, a bőröd pedig becuppan a csészébe. Ez jótékony hatással van az izmokra, vérkeringésre. A sejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik, kinyílnak a pórusok, meleg hatására a hatóanyagot sokkal jobban be tudja venni.

Mára már tökéletesítették, hogy leginkább a fájdalom enyhítésére és különböző betegségekre használják. A csontkovács a testnek kizárólag azon részén használja a csészéket, ahol több hús van, tehát izomlazítást lehet végrehajtani rajta. Sportolóknak kifejezetten ajánlott ez a fajta kezelés, az olimpikonok is előszeretettel szoktak élni ezzel a fajta, speciális masszázzsal!

Csontkovácsolás és köpölyözés Molnár Márknál az V. kerületben, kedvezményes DD kuponnal!

A kineziológiai tapasz

Alkalmazási lehetőségei:

  • izomlazításra vagy éppen -aktiválásra,
  • ödéma - duzzanat -, véraláfutás csökkentésére,
  • fájdalomcsillapításra,
  • korrekcióra, beszűkült mozgástartomány növelésére.

A tapasz a hatékonyságát a bőr alatti szövetekre kifejtett hatásával éri el, segítségével elmozdítják olyan irányba a szöveteket, hogy javuljon a mozgástartomány az ízületben, csökkenjen a fájdalom. A tesztelés során jónak bizonyult irányba felhelyezett tapasz akár 4-5 napon keresztül is megteszi a jótékony szöveti elmozdítást. Az izomlazítás és fájdalomcsökkentés például szinte azonnal érezhető, ahogy felhelyezik, a páciens rögtön megkönnyebbülést érez. A duzzanatcsökkentés pedig pár óra alatt már érzékelhető, látható.

A hatékonyság nem hit kérdése, szakszerű felhelyezése esetén azonnal érződik a hatása. A keringésre is kedvezően hat, ezáltal gyorsítja a gyógyulási folyamatokat. A szakszerűség hangsúlyos a felhelyezésnél, mivel Fontos, hogy a szöveteket melyik irányba mozdítjuk el. Ha ellentétes irányba, akkor a fájdalom nemhogy nem csökken, de még fokozódik is! Tehát ronthatunk a helyzeten.

A vizesedés csökkentésénél is nagyon fontos, hogy melyik irányba fut a tapasz, hiszen annak segítségével vezetik a szövetek közötti térbe kikerült vizet a nyirokerekhez. Illetve a nyirokerekre merőlegesen felhelyezett, megfeszített tapasz akár veszélyes is lehet, mert elzárhatja a nyirokkeringést. Szóval tényleg érdemes terapeutával feltetetni, csupán pár perc az egész, ezen nem érdemes spórolni.

Szüntesd meg ízületi fajdalmaidat, csökkentsd kificamodott testrészed fájdalmát kineziológiai tapasszal, kedvezményes DD kuponunkkal, Molnár Márk csontkovácsnál, az 5. kerületben!

Vásárolj kedvezményes DD kupont, hogyha te, vagy bárki más környezetedből izommerevséggel küzd!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu