Csökkentsd a ruhaméreted! 5x60 perces VelaShape kezelés a plusz centik ellen, az Oktogonnál

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • A leghatékonyabb módszer a gyors fogyáshoz és feszesítéshez, csúcstechnológia az alakformálásban!
  • A VelaShape géppel 6-10 cm-t is karcsúsodhatsz!
  • Legyen szó kötényhasról, úszógumikról, lógó bőrről vagy hasonlókról, a VelaShape tökéletes megoldás!
  • Látogass el a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióba és rázódj formába ezzel az 5x60 perces fogyasztó bérlettel most kedvezményesen és kényelmesen!
Ár:35.990Ft101.200 Ft
Ár: 17.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 18.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
65% kedvezmény
101.200 Ft
65%
65.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.03.18. - 2023.06.19

Velashape kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Összesen 5 alkalmas, zsírfogyasztó kezeléscsomag, amely a következőket tartalmazza:

  • alkalmanként 60 perces VelaShape-kezelés,

Professzionális, csúcsminőségű szolgáltatás, megdöbbentő, tartós és látványos eredményekkel. Körülbelül már 5 millió vendég próbálta ki világ szerte, akik elégedettek voltak az eredménnyel.

  • A Syneron VelaShapeTM kezelés a világ jelenleg legnépszerűbb sebészeti beavatkozásával felérő testformáló, körfogatcsökkentő, cellulitmentesítő eljárása. 4 technológiát egyesít magában, így hatékonysága többszörös egy alkalom során. 
  • Hatékony megoldás hosszú távon!
  • A Syneron VelaShapeTM kezelések alkalmazási lehetőségei:
    • Cellulit csökkentés és striák, avagy nyúlási csíkok kezelése
    • Méretcsökkentés bármelyik testrészen
    • Szülés utáni alak helyreállításához
    • Nyirokmasszázs, méregtelenítés
    • Vérkeringés fokozás, mikro-cirkuláció javítása
    • Testkontúr átformálás,
    • Bőrfiatalítás és- feszesítés
    • Bőrtextúra mechanikai tulajdonságainak javítása
    • Izomfájdalmak, görcsök

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.03.18. - 2023.06.19 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Kérjük, saját törölközőt és papucsot hozz magaddal a szolgáltatás igénybevételéhez! A helyszínen törölközőt mi is tudunk biztosítani 500 Ft/fő felárért, melyet a szolgáltatás előtt a helyszínen szükséges rendezni.

A kupon beváltásnál, névre szóló bérletet biztosítunk. A bérletet egy fő használhatja. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. Kérjük, hogy a bérletet minden kezelésre hozd magaddal. Amennyiben a bérletet elveszted, vagy otthon hagyod a szolgáltatást nem áll módunkban elvégezni, vagy pót bérletet kiállítani. Megértésed köszönjük!

A kupon érvényességi idején belül csak a kupont kell beváltani, és ezzel együtt időpontot egyeztetni. De az időpontot kaphatod a kupon lejárata utánra is. Többalkalmas kuponnál az első alkalommal bérletet kapsz. Három hónapig érvényes bérletet kapsz, amelyet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

Ellenjavallatok:

Daganatos betegség, pacemaker, szívritmus zavar, hormonális vagy pajzsmirigy zavar esetében, vagy terhesség ideje alatt a kezelés nem vehető igénybe.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy személy kuponos áron egy kupont használhat fel, amennyiben további kupont szeretne felhasználni, úgy a helyszínen a kupon árának 25%-os felárát kell megfizetnie.

Felárak, opciók

  • Törölköző: 500 Ft/fő

További információk

  • Szalonunkban az EREDETI Syneron gépet használjuk, ami a világon levédett és egyedülálló technológiával rendelkezik.
  • Többszörösen elnyerte “Az év non-invazív alakformáló berendezése” címet. Non-invazív, azaz műtét nélküli eljárás, nincs gyógyulási idő, komfortos, gyors és eredményes kezelés, egyedülálló a fogyasztó piacon.
  • Elsőként kapta meg az FDA minősítését a hatékony körméret és a cellulit csökkentésről! Akár 6-10 cm tartós körméret csökkenés (2-4 ruhaméret!) is elérhető.
  • A legjobb eredmény elérése érdekében heti 2-3 alkalom javasolt, a két kezelés között kb. 3-7 napnak kell eltelnie. 1 alkalom csak egy testrész kezelésére használható fel.
  • Nézd meg a Diamond Masszázs Stúdió legfontosabb tudnivalóit!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2023. január 9-től minden SZÉP-kártya szolgáltatásért a szálláshely zsebről fizethetnek, így a vendéglátás és a szabadidő zseb megszűnik. Az új rendeletnek köszönhetően a SZÉP kártya tulajdonosok már mindenféle megkötés nélkül használhatják fel a kártyájukon lévő összeget. A kártyával fizethető szolgáltatások köre nem változik. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 17.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 18.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP - Edenred Szép kártya, bankkártya

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! 

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
112 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Ezer éve ide járok. Mindig kedves, mindig segítőkész kiszolgálás. Köszönöm"
Szántó Csilla

Videó

Velashape kezelés kuponunk leírása

A Velashape gép segít formába rázódni, hogy belebújhass kedvenc ruháidba

Akár 2-4 ruhamérettel is karcsúbb lehetsz, a bérlet felhasználását követően. Feszesebb, vonzóbb, nőiesebb idomokkal rendelkezel majd. Tehát a forma, melyről mindig is álmodoztál, ezen gépek segítségével könnyen megvalósítható.

A Diamond Masszázs Stúdió ennek érdekében csak olyan kezeléseket alkalmaz, amelyek csúcsminőségi szolgáltatást és látványos eredményt biztosítanak. Gépeik a legkorszerűbb berendezések, amelyek biztonságosak és kiváló eredményt nyújtanak a formálódni vágyó vendégek számára. A szalonban csak olyan kezeléseket alkalmaznak, amelyek hatása többszörösen bizonyított, ennek megfelelően pedig szívből tudják ajánlani a maximális elégedettség érdekében.

Körméretcsökkenés egy alkalom alatt is

Amit tudnod kell a Syneron VelaShapeTM kezelésekről:

A zsírbontó hatású rádiófrekvencia, a nyirokkeringést és mikro-cirkulációt élénkítő pulzáló vákuumterápia, a kötőszövet kondíciókat javító mechanikus gördülő masszázs és a bőrfiatalító infravörös fénytechnológia együttes szinergiában dolgozva, fantasztikus eredmények elérését teszi lehetővé. 

A négy technológiát egyesítő Syneron VelaShapeTM rendszer egyedülálló, együttes hatást fejt ki a lágyszöveti zsírdepókra, zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A VelaShapeTM rendszer forradalmi újdonság a testkezelések között, hiszen több eljárást egyesítve többszörözi azok hatását. A kezelés műtéti beavatkozás nélkül átformálja és karcsúsítja az alakot, kisimítja a bőrt.

Ha szülés utáni anyuka vagy, aki visszavágyik a régi alakjára, vagy fogyni, feszesedni szeretnél, vagy szimplán megerőltetés nélkül szeretnél formálódni, akkor neked találták ki a VelaShapeTM kezelést!

Vedd meg még ma a kupont, és élvezd ki a remek lehetőséget!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu