Csodás alak és feszes bőr 3-féle testkezelés jegyében, Újbudán

Szépségmegálló | Budapest, XI. ker.
  • Győződj meg a saját szemeddel arról, számodra melyik testkezelés a legideálisabb!
  • A komplex próbacsomag keretében rádiófrekvenciás és zsírfagyasztó gép, valamint illóolajos testterkercselés áll szolgálatodban.
  • A XI. kerületi Szépségmegállóban szakértelem és modern, hatékony gépek várnak a kezelések során, a Móricz Zsigmond körtér közelségében.
Ár:8.990Ft20.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
58% kedvezmény
20.990 Ft
58%
12.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.08.01. - 2019.10.15

Fogyasztó kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Komplex testkezelő próbacsomag 1 fő részére, 1 alkalommal, az alábbiak szerint:

  • 1x40 perc zsírfagyasztás, új géppel, mely megfelel a modern technológiai követelményeknek.
  • 1x30 perc rádiófrekvenciás zsírbontás, mely fellazítja zsírt, kitágítja a pórusokat, letisztítja a bőrt, ezáltal növelve a soron következő testtekercselés hatékonyságát, elősegítve a hatóanyagok könnyebb beszívódását is.
  • 1x50 perc narancsos-koffeines, tengeri algás, citrusos-fahéjas vagy paprikás illóolajos testfáslizás, mely kiváló bármilyen diéta segítésére, terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó, bőr feszessé tételére.

A kezelés előtt és után mérést végeznek a tested több pontján, így máris láthatod az elért eredményeket.

Milyen eredmények várhatók a kezelésektől?

  • Szervezetednek segítenek a méregtelenítésben, fogyásban, a salakanyagok a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetből.
  • Igénybevételükkel könnyebben búcsút vehetsz a narancsbőrtől.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.08.01. - 2019.10.15 között

  • Az ajánlat kizárólag nőknek szól!
  • Első alkalommal: beleegyező nyilatkozatot és személyes adatlap, egészségügyi űrlapot töltesz majd ki és írsz majd alá.
  • A kezelés előtt és után ajánlott 1-2 liter vizet meginni, mivel ez a salakanyag további hatékony kiürülését segíti!
  • Ezután személyre szabott tájékoztatást kapsz a kezelésről, ahol kiszűrik a kizáró tényezőket és felteheted kérdéseidet, ha vannak.

Bejelentkezés, beváltás:

  • Időpont foglalás szükséges. Bejelentkezés a +36-20/227-7153 számon lehetséges.
  • A kinyomtatott kupont kérjük, vidd magaddal.
  • A csomagot egy vásárló kizárólag egyszer veheti igénybe.

Elhelyezkedés:

A szalon az Allee bevásárlóközpont közelében, a Móricz Zsigmond körtértől gyalogosan pár percre helyezkedik el.

Ellenjavallatok

A kezelést, terhesség, szoptatás ideje alatt, illetve súlyos betegség fennállása esetén nem veheted igénybe.

Lemondási feltételek

Az időpont lemondása, illetve annak módosítása minimum 24 órával a kezelés előtt lehetséges, vagy ha ez nem történik meg, az alkalom illetve a kupon felhasználtnak minősül.

Kérjük a pontos érkezést is a foglalt időpontra!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H.-P.: 07.00 – 21.00; Sz.: 08.00 – 14.00
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Karinthy Frigyes út 7.

Fogyasztó kezelés kuponunk leírása

Komplex, háromféle testkezelés

Próbálj ki három önmagában is hatásos kezelést, melyek akár már 1 alkalom után is eredményt érhetnek el nálad. Ha pedig további kezelésre lenne szükséged valamelyikből, a próbakezelések igénybevétele után már tudhatod, mire számíthatsz.

A zsírfagyasztásról

cryolipolízis, más nevén a zsírfagyasztás egy újnak számító eljárás, melynek révén a bőr alatti zsírsejtek lefagyaszthatók, kristályosíthatók, és ebben az állapotukban a szervezet képes a lebontásukra, valamint a kiválasztó rendszeren át az elszállításukra, szervezetből való ürítésükre is. Ráadásul a technológia képes úgy fagyasztani az adott terület zsírsejtjeit, hogy a többi szövet (vérerek, pigmentek, idegek, stb.) nem károsodik.

Amit a rádiófrekvenciás kezelésről tudni kell

A fejlett rádiófrekvenciás (elektromágneses hullámokkal működő) készülék, amely csökkenti a bőr lazaságának problémáját, kollagén és elasztin termelés serkentésével rendkívül látványos testformáló kezeléseket tesz lehetővé.

A hő hatására a kollagén rostok felgyűrűződnek és a bőr fokozatosan feszesebbé válik,  fiatalos ragyogást kölcsönözve Neked. A rádiófrekvenciás kezelés fellazítja zsírt, kitágítja a pórusokat, letisztítja a bőrt. Ezáltal növeli a soron következő testtekercselés hatékonyságát, elősegíti a hatóanyagok könnyebb beszívódását is.

Rádiófrekvenciás alakformáló kezelés előnyei:

  • Kockázat- és szövődménymentes.
  • Eredményessége hamar láthatóvá válik, akár az első kezelés után.
  • Lényegesen olcsóbb egy műtéti beavatkozásnál, az eredmény tartós.

Hogyan fejti ki a testtekercselés a hatását? 

A Wiener aromaterápiás módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égeti el a felesleges tápanyagokat. A speciális fáslik a hatóanyag tárolás mellett, hagyják lélegezni a bőrt, ellentétben a fóliás módszerrel.

A módszer egy hideg-meleg hatáson alapszik. A különböző aromaterápiás krémek intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A belső hűvösségérzetnek az a hatása, hogy a szervezetnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével fenntartsa a szervezet termikus egyensúlyát a mélyebb rétegekben is. Ezzel az aromaterápiás módszerrel négyszeres hatékonysággal ég el a fölösleges zsírtartalom a kezelt területeken, melyet a szervezet valójában saját fűtésére használ fel.

Ebben a kezelésben két önmagában is sikeres megoldást alkalmaznak. A kezelést első felében a kavitációs ultrahangot alkalmazzák legproblémásabb területeken. Ezután következik az aromaterápiás testtekercselés. Ez a karcsúsító, kötőszöveti problémákat orvosló eljárás elnyerte a Nemzetközi Feltalálói Nagydíjat is.

A fogyás a mélyrétegű zsírpárnák mozgósításának köszönhető. Látványos a kötőszövet feszesedése, a narancsbőr nagymértékű javulása, valamint halványodnak a hízási-, fogyási csíkok.

Győződj meg róla kedvezményes DD kuponunkkal, hogy a te testedből mit képes kihozni a háromféle szuper kezelés együttes hatása!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk :)!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu