Csillogó mosoly kedvezményesen! LED lámpás fogfehérítés polírozással, Debrecenben!

  • Szeretnéd eltüntetni sok évnyi kávézás, borozás, netán cigizés nyomait fogsorodról fogorvos bevonása nélkül?
  • A LED lámpás fogfehérítés és polírozás segítségével helyreállíthatod fogsorod ragyogását, és mindenkit elvarázsolhatsz az eredménnyel!
  • Az Orvoskozmetológia-Biokozmetika Debrecen belvárosában vár, a Tóth Árpád Gimnázium szomszédságában!
Ár:19.000Ft40.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
53% kedvezmény
40.000 Ft
53%
21.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.11.23. - 2023.02.23

Fogfehérítés Debrecen kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalom LED lámpás fogfehérítés polírozással kb. 1-1,5 óra alatt.

A fájdalommentes kezelés hatására akár 5 árnyalatot is világosodhat a fogad!

Ha rettegsz a fogorvosoktól, ide akkor is érdemes ellátogatnod, hiszen ez nem fogorvosi rendelő, és még egyszer: fájdalommentes!

Szépítsd meg mosolyodat Debrecen belvárosában, kellemes környezetben, nyugodt légkörben, tapasztalt szakember és csúcstechnológia segítségével!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.11.23. - 2023.02.23 között

Előzetes időpont egyeztetés szükséges, amihez hívd a +36-70/277-7934 számot hétfőtől péntekig 12.00 és 19.00 között.

Mindenki egy darab kupont használhat fel saját részre.

Megközelítés

  • Az Orvoskozmetológia-Biokozmetika Debrecenben, a Tóth Árpád Gimnázium és az Istenszülő oltalma görögkatolikus templom közelében vár téged is.

További információk

A kezelés menete: polírozás, felteszik a fehérítő pasztát a fogadra, aztán a lámpa teszi a dolgát. Ha lejárt az idő, a folyamatot megismétlik, hogy a legmakacsabb elszíneződéstől is megszabadulj. Ennyi az egész!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása és lemondása az adott időpont előtt 24 óráig lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést! Ellenben az alkalom felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
4024 Debrecen, Szent Anna utca 66.

Fogfehérítés Debrecen kuponunk leírása

Filmbe illő, ragyogó mosoly LED lámpás fogfehérítéssel Debrecenben!

Miért adnád alább, amikor a legjobbat érdemled? Nem kell zavarba jönnöd a mosolyod miatt, hiszen a megfelelő ápolással és kezeléssel a Te nevetésed is tökéletes lehet! Válaszd a hófehér fogakat LED lámpás fogfehérítéssel, a Diamond Deal kuponjával nagy kedvezménnyel!

Varázslatos fogak kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Mit tud a LED lámpás fogfehérítés?

Ha tudod, hogy a kávé vagy cigaretta ilyen nyomokat hagy fogaidon, lehet, hogy leteszed az újabb csészét vagy szálat, ugye? De már késő bánat, vagy mégsem? Szerencsére itt a LED lámpás fogfehérítés, mint csoda technológia, mely 1-1,5 órás kezelés során már azonnal látható eredménnyel képes árnyalatokkal világosabb fogat varázsolni neked, melynek gondos ápolással akár 1-2 éven át örülhetsz.

És az előnyei és hátrányai?

Előbbiből több van szerencsére. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mindössze egy ebédidő elegendő ahhoz, hogy akár 5 árnyalattal világosabbak legyenek a fogaid, ráadásul évek át tartó hatással.

Kisebb hátrány, hogy a legjobb hatásért az LED lámpás fogfehérítő eljárást fogpolírozásnak kell megelőznie, és egyes, korábban kezelt fogak, hidak, fogpótlások színétől az új árnyalat eltérhet kissé. Kicsit költségesebb is a profi technológia igénybevétele, de hidd el, az otthoni fogfehérítő eljárások nem is vehetik fel a versenyt a LED lámpás kezeléssel.

A kezelés menete

Tapasztalt biokozmetikusod a polírozással kezd, ez után pedig felviszi a fogfehérítő pasztát a fogsorodra. A paszta és a LED lámpa teszi a hatását a fogaidon, ami Neked 20 perc csendes pihenőt jelent. Hogy a legmakacsabb elszíneződéseket is eltávolítsák, a folyamatot megismétlik. Látod? Ilyen egyszerűen lehet ragyogó mosolyod!

Utókezelés

Hogy tényleg éveken keresztül villogtathasd csodásan fehér fogaidat, nem árt, ha megfogadsz egy-két tanácsot. Ahogy a szakember is javasolja majd, kerülnöd kell a fogakat elszínező ételeket, italokat, és a dohányzást is, valamint érdemes fluoridos fogkrémre váltanod.

Pozitív vélemények az Orvoskozmetológia-Biokozmetikáról

"Ha sok rétű és jó kezelést szeretnél itt a helyed én csak a doktórnőhöz járok minden téren nekem már sokat segített" (N. Irén)

"Egyszerűen kis imádni való csapat minden téren 

Nevess boldogan, önfeledten, hiszen a mosoly a legszebb dolog, amit egy ember magán hordhat! Ne vedd el mástól a lehetőséget hogy beleszeressen a nevetésedbe, vedd meg még ma a kupont a Megveszem gombra kattintva, és próbáld ki a hatást a saját bőrödön!

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu