Családi fotózás 5 db retusált képpel műteremben vagy a Városligetben hétköznapokon!

Silverlight Studio Budapest | Budapest, VI. ker.
Családi fotózás 5 db retusált képpel műteremben vagy a Városligetben hétköznapokon!
  • Készíttess különleges emléket a családodról, hihetetlenül kedvező áron!
  • Vidám pillanataitoknak különleges hangulatot kölcsönöz a gyönyörű Városliget, ahol exkluzív képek készülnek rólatok, melyekből 5 db-ot profin retusálva kaptok meg!
Ár:12.900Ft27.900 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
54% kedvezmény
27.900 Ft
54%
15.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 2 nap múlva.
A kupon beváltható:
2018.04.01. - 2018.06.27

családi fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Családi fotózás a Városliget exkluzív környezetében, kb. 40-45 perc időtartamban 5 db retusált képpel hétköznapokon

A fotózás során kb. 70-100 nyers fotó készül, melyek közül 5 fotót retusálva kaptok meg (A nyers fotók is optimalizáltak, így azok is alkalmasak további felhasználásra).

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.04.01. - 2018.06.27 között

  • Kizárólag hétköznapokon felhasználható!
  • Külsős fotózásoknál rossz idő esetén természetesen másik időpontot keresnek számotokra, illetve felajánlják a stúdiófotózás lehetőségét amennyiben az elérhető.
  • A kupon korlátlan számban megvásárolható és ajándékba adható.

Bejelentkezés:

A kupon megvásárlását követően érdemes legalább másfél héttel a kívánt időpont előtt telefonon bejelentkezni a szolgáltatónál a +36-70/328-8899-es telefonszámon, vagy e-mailben az info@slsfoto.hu címen.

Nyitva tartás: 

Munkaszüneti, illetve ünnepnapokat leszámítva, 10:00-18:00 közötti kezdési időpontokkal lehetséges menni előre egyeztetés után.

Felárak, opciók

  • Fotók DVD-re írása: 900 Ft/DVD
  • Profi sminkes 7.000 Ft/smink
  • Retusálás +5 fotó 4.200 Ft, vagy +10 fotó 7.000 Ft

További információk

Az ajánlatban látható képek, a főkép is, a Silverlight Studio csapatának munkái.

Felkészülés a fotózásra:

  • Fontos, hogy a fotók tükrözzék a modellek személyiségét, ezért a fotósok szívesen vesznek minden ötletet, személyes tárgyat, játékot, hangszert, focimezt, bármit ami jellemző rátok. Ezeket még a fotózás előtt érdemes email-ben egyeztetni.
  • A fotózásra érdemes 2-3 szett ruhával készülni, hogy minél több oldalad visszaköszönjön a képekről. Hozd magaddal kedvenc kiegészítőidet is!

Fotók átadása:

Digitális fotók esetén az elkészült képeket a szolgáltató egy tárhelyre tölti fel, aminek linkjét email-ben küldik el a megrendelőknek. Innen egy kattintással letölthetőek a fotók. Igény esetén DVD-n, vagy pendrive-on is megkaphatod a képeket, amit kérésedre ki is postáznak.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

Silverlight Studio Budapest

Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Aradi utca 16.
Az Oktogontól néhány percre!

családi fotózás kuponunk leírása

Már az idejét sem tudod?

Már az idejét sem tudod, mikor szerepelt együtt a család utoljára egy olyan igazi, klasszikus családi fényképen? Biztosan valamelyik rokon esküvőjén vagy a nagyi születésnapján lehetett - vághatod rá most magadban a választ, amiből talán te is érzed: lassan itt az idő, hogy új képekkel bővüljön a családi mosolyalbum. 

Családi fotózás a Városligetben.A képek a Silverlight Studio munkái

Egy családi fotózás számos, hosszú ideig vitára okot adó kérdést válaszolhat meg, pontot téve a nagy problémák végére: ki kire hasonlít, ki kinek az orrát, fülét, szemét örökölte a családtagok közül. 

Családi fotózás a Városligetben a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen.A képek a Silverlight Studio munkái

Egy családi fotózásra érdemes elhívni még a legtávolabb élő rokonokat is, hiszen miközben a profi fotós gépe folyamatosan kattog, azért lesz idő a nagy és régóta időszerűnek vélt beszélgetésekre, amelyekre egy ilyen alkalom nélkül aligha kerülhetne sor. A jó hangulat adott lesz tehát, és abban is biztos lehetsz, hogy a képek tökéletesek lesznek a profi fotós munkája nyomán!

Családi fotózás a Városligetben vagy műteremben!

A Silverlight Studio fotósa kb. 70-100 nyers képen örökíti meg legvidámabb és jól elkapott pillanataitokat, amelyekre mindig szívesen emlékeztek majd. Az elkészült képek közül 5 db-ot ráadásul professzionálisan kidolgozva is megkaptok, így ezek akár a szobák falainak vagy az éjjeli szekrényeknek is méltó díszei lehetnek. 

Családi fotózás a Városligetben.A képek a Silverlight Studio munkái

A fotózás exkluzív környezetét a csodálatos Városliget biztosítja számotokra. Műtermi fotózás is kérhető, a szolgáltatóval előre egyeztetve. Ha emellett döntötök, nyugodtan magatokkal hozhatjátok az általatok legjobban kedvelt ruháitokat, hiszen így minél több oldalatok köszön majd vissza a képekről. Ne felejtsétek otthon kedvenc kiegészítőiteket sem, a laza vagy éppen elegáns sál, kalap, nyaklánc, fülbevaló sokat dobhat a fotók hangulatán. 

Kismama fotózás a Silverlight Studiónál

Itt az alkalom tehát, hogy összehívd a családot a nagy találkozásra, ahol elkészülnek azok a családi fotók, amelyek minden bizonnyal a legfőbb helyekre kerülnek a mosolyalbumban.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

60 perces páros masszázs és 60 perc szauna vagy jacuzzi. 2 óra páros pihenés Budapest 7. kerületében
13.490 Ft kupon ár helyett MA csak 11.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu