Családi fotózás 5 db retusált képpel műteremben vagy a Városligetben hétköznapokon!

Silverlight Studio Budapest | Budapest, VI. ker.
  • Készíttess különleges emléket a családodról, hihetetlenül kedvező áron!
  • Vidám pillanataitoknak különleges hangulatot kölcsönöz a gyönyörű Városliget, ahol exkluzív képek készülnek rólatok, melyekből 5 db-ot profin retusálva kaptok meg!
Ár:12.900Ft27.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
27.900 Ft
54%
15.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.07.17. - 2018.09.26

családi fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Családi fotózás a Városliget exkluzív környezetében, kb. 40-45 perc időtartamban 5 db retusált képpel hétköznapokon

A fotózás során kb. 70-100 nyers fotó készül, melyek közül 5 fotót retusálva kaptok meg (A nyers fotók is optimalizáltak, így azok is alkalmasak további felhasználásra).

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.07.17. - 2018.09.26 között

  • Kizárólag hétköznapokon használható fel!
  • Külsős fotózásoknál, rossz idő esetén, természetesen másik időpontot keresnek számotokra, illetve felajánlják a stúdiófotózás lehetőségét, amennyiben az elérhető.
  • A kupon korlátlan számban megvásárolható és ajándékba adható.

Bejelentkezés:

A kupon megvásárlását követően érdemes legalább másfél héttel a kívánt időpont előtt telefonon bejelentkezni a szolgáltatónál a +36-70/328-8899-es telefonszámon, vagy e-mailben az info@slsfoto.hu címen.

Nyitva tartás: 

Munkaszüneti, illetve ünnepnapokat leszámítva, 10:00-18:00 közötti kezdési időpontokkal lehetséges menni előre egyeztetés után.

Felárak, opciók

  • Fotók DVD-re írása: 900 Ft/DVD
  • Profi sminkes 7.000 Ft/smink
  • Retusálás +5 fotó 4.200 Ft, vagy +10 fotó 7.000 Ft

További információk

Az ajánlatban látható képek, a főkép is, a Silverlight Studio csapatának munkái.

Felkészülés a fotózásra:

  • Fontos, hogy a fotók tükrözzék a modellek személyiségét, ezért a fotósok szívesen vesznek minden ötletet, személyes tárgyat, játékot, hangszert, focimezt, bármit ami jellemző rátok. Ezeket még a fotózás előtt érdemes email-ben egyeztetni.
  • A fotózásra érdemes 2-3 szett ruhával készülni, hogy minél több oldalad visszaköszönjön a képekről. Hozd magaddal kedvenc kiegészítőidet is!

Fotók átadása:

Digitális fotók esetén az elkészült képeket a szolgáltató egy tárhelyre tölti fel, aminek linkjét email-ben küldik el a megrendelőknek. Innen egy kattintással letölthetőek a fotók. Igény esetén DVD-n, vagy pendrive-on is megkaphatod a képeket, amit kérésedre ki is postáznak.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

Szolgáltatás helye
1062 Budapest, Aradi utca 16.
Az Oktogontól néhány percre!

családi fotózás kuponunk leírása

Már az idejét sem tudod?

Már az idejét sem tudod, mikor szerepelt együtt a család utoljára egy olyan igazi, klasszikus családi fényképen? Biztosan valamelyik rokon esküvőjén vagy a nagyi születésnapján lehetett - vághatod rá most magadban a választ, amiből talán te is érzed: lassan itt az idő, hogy új képekkel bővüljön a családi mosolyalbum.

Családi fotózás a Városligetben.A képek a Silverlight Studio munkái

Egy családi fotózás számos, hosszú ideig vitára okot adó kérdést válaszolhat meg, pontot téve a nagy problémák végére: ki kire hasonlít, ki kinek az orrát, fülét, szemét örökölte a családtagok közül.

Családi fotózás a Városligetben a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen.A képek a Silverlight Studio munkái

Egy családi fotózásra érdemes elhívni még a legtávolabb élő rokonokat is, hiszen miközben a profi fotós gépe folyamatosan kattog, azért lesz idő a nagy és régóta időszerűnek vélt beszélgetésekre, amelyekre egy ilyen alkalom nélkül aligha kerülhetne sor. A jó hangulat adott lesz tehát, és abban is biztos lehetsz, hogy a képek tökéletesek lesznek a profi fotós munkája nyomán!

Családi fotózás a Városligetben vagy műteremben!

A Silverlight Studio fotósa kb. 70-100 nyers képen örökíti meg legvidámabb és jól elkapott pillanataitokat, amelyekre mindig szívesen emlékeztek majd. Az elkészült képek közül 5 db-ot ráadásul professzionálisan kidolgozva is megkaptok, így ezek akár a szobák falainak vagy az éjjeli szekrényeknek is méltó díszei lehetnek.

Családi fotózás a Városligetben.A képek a Silverlight Studio munkái

A fotózás exkluzív környezetét a csodálatos Városliget biztosítja számotokra. Műtermi fotózás is kérhető, a szolgáltatóval előre egyeztetve. Ha emellett döntötök, nyugodtan magatokkal hozhatjátok az általatok legjobban kedvelt ruháitokat, hiszen így minél több oldalatok köszön majd vissza a képekről. Ne felejtsétek otthon kedvenc kiegészítőiteket sem, a laza vagy éppen elegáns sál, kalap, nyaklánc, fülbevaló sokat dobhat a fotók hangulatán.

Kismama fotózás a Silverlight Studiónál

Itt az alkalom tehát, hogy összehívd a családot a nagy találkozásra, ahol elkészülnek azok a családi fotók, amelyek minden bizonnyal a legfőbb helyekre kerülnek a mosolyalbumban.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu