Családi agyaggalamb lövészet 100 lövéssel, oktatással. Szórakozzon együtt a család a lőtéren!

Szívesen próbáltok ki új dolgokat a családdal? Akkor most kipipálhatjátok az agyaggalamb lövészetet is a listáról! Egy izgalmas, ügyességeteket alaposan próbára tevő tevékenységgel tölthetitek együtt az időt a friss levegőn, és az is kiderülhet, hogy ki a családban az agyaggalambok réme! Vásárolj kupont most csupán 19.990 Ft-ért, és lepd meg vele családodat, rokonaidat!

Ár:19.990Ft40.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
40.000 Ft
51%
20.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.02.10. - 2018.05.30

Agyaggalamb lövészet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Családi agyaggalamb lövészet 3- 5 fő részvételével, 100 lövéssel, továbbá lőállásdíj, fülvédő használat és oktatás.

Élmény az egész családnak!

A csomag összesen 100 lövést tartalmaz, a résztvevők között oszlik meg ez a lövésszám.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.02.10. - 2018.05.30 között

  • Két felnőtt (18 évet betöltött) és 1-3 gyermek (16 éves kortól) vehet részt a programon egy kuponnal. Minimum egy személynek 18 év alattinak kell lennie.
  • Bármennyi kupon vásárolható, ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!

Bejelentkezés:

Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámok egyikén:

  • Bíró István +36-30/961-8506,
  • Bíró Marianna +36-30/643-5148,
  • Bálint Béla +36-30/427-2231

A helyszínen kötelező fegyverhasználati- és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után vehetitek kézbe a fegyvereket!

A gyermekek épségére a lövészet munkatársai is kiemelten figyelnek, viszont a szülők felelőssége, hogy megértessék a helyzet komolyságát. Ezért kérjük, hogy hirtelenebb tinédzserekkel ne vegyék igénybe az ajánlatot.

Felárak, opciók

A lövésszám bővíthető helyszíni felár ellenében.

További információk

  • Ha még nem lőttél éles fegyverrel, most biztonságos körülmények között kipróbálhatod ezt, ha pedig lőttél már, biztosan szívesen átélnéd újra az óriási élményt! Kalandvágyó hölgyeknek és férfiaknak ajándékként is tökéletes!
  • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 percre, Ráckevén!

5 fő felett lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra (alapanyagot, eszközöket nektek kell vinni) a tűzrakó hely adott kizárólag. Emellett sátrazni is tudtok a lőtér melletti mezőn.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda – vasárnap: 09:00 – 18:00 (évszaktól függően sötétedésig)
Szolgáltatás helye
2300 Ráckeve Újhegy Lőtér

Agyaggalamb lövészet kuponunk leírása

Aktív családi kikapcsolódásra vágytok?

Szabadtéri programot kerestek, ahol valami újdonságot is kipróbálhattok? Az agyaggalamb lövészet nagyon érdekes és izgalmas módja a kikapcsolódásnak, és a család apraja-nagyja megszeretheti a lőterek, s a koronglövészet hangulatát.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A Duna Lövész SE jóvoltából igazi agyaggalamb lövészeten, másnéven koronglövészeten vehettek részt, ahol 16 éves kor felett mindenki kipróbálhatja, hogy milyen gyors a reakcióideje és mennyire jó a szem-kéz koordinációja. Kiderülhet, hogy a családból ki az agyaggalambok legnagyobb réme, s a 100 lövés során - kis gyakorlás után persze - akár versenyt is tarthattok egymás között!

Ez a kupon kiváló lehetőség, ha a szabad ég alatt, festői, erdős környezetben a friss levegőn töltenétek el pár órát egy igazán aktív kikapcsolódással. A Duna Lövész SE kiépített és biztonságos lőtérrel, képzett lövészetvezetőkkel és oktatással vár benneteket, és mindent megtesznek azért, hogy elmerülhessetek a lövészet élményében!

Szép környezetben ismerkedhettek a lövészettel

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A Duna Lövész SE ráckevei lőterén zöld környezetben, több hektáros területen fekvő lőtér vár benneteket rendezett körülményekkel, egymástól elválasztott lövész állomásokkal, felkészült lövészetvezetőkkel. Két lövés között akár szusszanhattok is egyet az árnyékos padokon, asztalok mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ha 5 fővel érkeztek, a lövészeten túl akár bográcsozásra, szalonnasütésre is van lehetőség, hiszen a tűzrakóhely adott, már csak egy bográcsot kell vinnetek igényetek szerint. Sátorozni is lehet közvetlenül a lőtér mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ha családodnak aktív kikapcsolódást kerestek, valami olyan élményt, melyen nem mindennap vesz részt az ember, akkor az agyaggalamb lövészetet csak ajánlani tudjuk. Szerezzetek be egyet vagy többet a DiamondDeal kuponjából, és szerezzetek életre szóló élményt a koronglövészeten, s akár életre szóló hobbira is szert tehettek.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu