Családfaállítás, kutatással, 200 évre visszamenőlegesen, egyenes ágon

  • Te is elgondolkoztál már a családfán? Sajnos nem rendelkezel elég adattal, de kíváncsi vagy a felmenőidre? 
  • Akkor a mostani ajánlatunknál ma nem találsz jobbat! Ugyanis a Családfaállítók segítenek ebben és egyenes ágon, visszamenőleg 200 évre felkutatják a rokonságod, amelyet egy digitális családfa fényképeként kapsz meg + az összes dokumentummal. 
  • Legyen Neked is családfád, vagy lepd meg az adatokkal és a fényképpel egyik szerettedet, hiszen ennél nincs is különlegesebb ajándék! 
Ár:99.990Ft220.000 Ft
Ár: 28.000 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 71.990 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
220.000 Ft
55%
120.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.12.06. - 2022.03.07

Családfa, kutatással kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely tartalma egy digitális családfakép és az összes fellelt dokumentum, kutatással. 

  • 200 évre visszamenőlegesen
  • egyenes ágon történik a kutatás 
  • fellelt dokumentumok például: születési, házassági és halálozási anyakönyvek

Kutatási Területek:

  • A mai Magyarország teljes területe
  • Felvidék (mai Szlovákia)
  • Vajdaság - azon területei, melyek 1920 előtt a Kalocsai Érsekség fennhatósága alá tartoztak
  • Horvátország - 1920 előtt Baranya vármegyéhez tartozó települései
  • Amerikai Egyesült Államok területe - kivándorlási iratokat is beleszámítva
  • Németország - előzetes egyeztetés szükséges
  • Burgenland egyes részei - előzetes egyeztetés szükséges

Az előzetes ellenőrző kutatás díjmentes. Csak olyan családfa kutatását vállalják el, ahol a megrendelő által átadott kiindulási adatok alapján megállapítható, hogy a kutatás folyamán érdemi eredmények fognak születni.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.12.06. - 2022.03.07 között

Bejelentkezés

Előzetes bejelentkezés szükséges a csaladfaallitok@gmail.com e-mail címen, a kupon kódod megadásával. Ha foglalóval vásárolsz mindenképp jelezd az e-mailben, és elküldik részedre az utalási adatokat. 

A bejelentkezés után kapsz egy sablont, amelyet szükséges kitöltve visszaküldeni a szolgáltató részére, ez alapján tudják elkészíteni a személyre szabott családfát. 

További információk

  • Több éves tapasztalattal rendelkező kutatók.
  • Szükséges a kiinduláshoz legalább két különböző dokumentum, amely a rokoni kapcsolatot hitelesíti, hogy el tudják kezdeni a kutatást.
  • A fellelt dokumentumokat digitális megkapod. 
  • Hétről-hétre tartják veled a kapcsolatot.
  • Minden átadott családfára élethosszig tartó garanciát vállal a szolgáltató, amely szerződésben is rögzítésre kerül.

FONTOS!: Az ajánlat megvásárlása előtt lehetőséged van részt venni egy INGYENES előzetes kutatási vizsgálaton. Amennyiben nem veszel részt mielőtt megvásárolod, és későbbiekben kiderül, hogy a családfa nem, vagy csak részlegesen kutatható a kupon vételárának csak a 70%-át áll módjában a szolgáltatónak visszatérítenie.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 28.000 Ft-ért! A különbözetet, ami 71.990 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó részt a szolgáltató részére szükséges átutalni, az e-mailben megadott adatokkal. 

Lemondási feltételek

Időpont lemondásra az ajánlat jellegénél fogva nincs lehetőség.

Családfa, kutatással kuponunk leírása

Kutasd fel a családod, és nézd meg kik voltak a felmenőid visszamenőleg 200 évre! Készíts belőle családfát és tartsd meg a fellelt dokumentumokat!

Mindig is érdekelt kik a felmenőid? Milyen rokoni kapcsolat fűződik hozzád a régmúltból? Kutatásoddal elakadtál, de szeretnéd folytatni és készíteni belőle egy szenzációs családfát? 

Ebben most tudunk Neked segíteni, elhoztuk számodra a Családfaállítók kihagyhatatlan ajánlatát. Ajánlatunk keretein belül most fény derülhet rokonaidra visszamenőleg 200 évre, a kiderített adatokból pedig készítenek Neked egy digitális családfát is, sőt a fellelt dokumentumok másodpéldányait is megkapod. 

Ha esetleg Te is azok közé tartozol, akit érdekel a családfa és már el is kezdtél kutatni utána, de elakadtál, akkor itt jön a segítség a Családfaállítók által. Ha azonban érdekelnek a felmenőid, rokonaid, de te nem ástad bele magad ebbe az sem baj. Legyen legalább két különböző dokumentumod, vagy egy amin belül több olyan információ is szerepel, amely a rokonságot megerősíti és a Családfaállítók már is elkezdik a kutatást a családod után.

Kutatásról

Mennyibe kerül az adott projekt kutathatóságát ellenőrző előzetes vizsgálat?
Az előzetes ellenőrző kutatás díjmentes. Csak olyan családfa kutatását vállalják el, ahol az általad átadott kiindulási adatok alapján megállapítható, hogy a kutatás folyamán érdemi eredmények fognak születni.

Mi szükséges az induláshoz?
Ahhoz, hogy a kutatást gond nélkül el tudják indítani, szükségük van pár alapinformációra a családról. Minden megrendelés véglegesítése előtt bekérik ezen adatokat (név, születési hely és idő) egy előzetes ellenőrzésre, ami alapján meg tudják mondani, hogy mire számíthatsz, mint a kutatás megrendelője, illetve milyen mélységekig tudjuk visszavezetni a családfát.

Mi a helyzet akkor, ha egy adott családfa csak részben kutatható?
Ilyen esetben az előzetes kutatás eredményeinek ismeretében egyeztetnek a Veled arról, hogy igényled-e a szolgáltatást részarányosan csökkentett kutatási díjjal a kutatható részek vonatkozásában.

Természetesen folyamatos konzultációt tartanak Veled, így lépésről lépésre tudod követni a kutatás menetét teljesen a végéig. A fellelt dokumentumok másodpéldányait is megkapod, amiből utána készítenek Neked egy családfaképet is. 

Tökéletes ajándék lehet szüleidnek, nagyszüleidnek, vagy akár gyermekeidnek karácsony alkalmából. Igazi, egyedi és különleges meglepetés szeretteid számára. Azonban saját részre is megveheted, szívmelengető érzés és hidd el mindig mosolyt csal majd az arcodra, akárhányszor rápillantasz családfádra.

Legyen Neked is saját családfaképed és kutasd fel visszamenőleg 200 évre felmenőidet, vagy lepd meg vele szeretteidet! DD kuponunkkal most hatalmas kedvezményre tehetsz szert!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu