Cöliákia szűrőcsomag (labor és gasztroenterológiai konzultáció) a MyDoctor Egészségközpontban!

MyDoctor Egészségközpont | Budapest, III. ker.
  • Puffadástól, hasmenéstől vagy épp étvágytalanságtól szenvedsz? Nem tudod mi lehet az oka? 
  • Sok esetben okozza ezeket a problémákat valamilyen étel. A MyDoctor Egészségközpontban MOST lehetőséged van kedvezményesen egy szűrővizsgálaton részt venni, hogy megtudd a probléma forrását!
  • Tudd meg és éld az életed hasi fájdalmak nélkül! 
Ár:25.990Ft30.000 Ft
Ár: 7.270 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 18.720 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
14% kedvezmény
30.000 Ft
14%
4.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.01.29. - 2021.04.29

Cöliákia vizsgálat kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló cöliákia vizsgálat, azaz gluténérzékenység vizsgálata, amely tartalmaz egy laborvizsgálatot és gasztroenterológiai konzultációt.

A MyDoctor Egészségközpont egy olyan hely, ahol a hagyományos magán egészségügyi szolgáltatások kényelmét ötvözik a 21. század technológiáival.

A vizsgálat időtartama: kb. 15 perc. 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.01.29. - 2021.04.29 között

A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/264-3707 telefonszámon kuponkód bediktálásával, vagy a https://mydoctor.biztosjovokep.hu/ weboldalon keresztül.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Helyszín:

1036 Budapest, Lajos utca 48-66. D épület földszint.

További információk

  • A szűrés reggel 7:00 és 10:00 óra között.
  • Éhgyomorral érkezz a vizsgálatra.
  • Vérből kimutatható az eredmény. 
  • Fontos: Vizsgálat előtt ne diétázz!
  • A vizsgálat csupán 15 perc

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 7.270 Ft-ért! A különbözetet, ami 18.720 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó összeget a helyszínen egészségpénztári kártyával is ki lehet fizetni. 

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges.

Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Lajos utca 48-66. D ép. fszt.

Cöliákia vizsgálat kuponunk leírása

Engedd el a hasi fájdalmakat, a puffadást, a hasmenést és élj stresszmentes életet!

Ez a probléma nagyon sok mindenkinél jelen van, csak nem merünk róla beszélni. Szégyelljük, hogy nekünk ilyen bajunk, fájdalmunk van. Azt gondoljuk velünk van baj, pedig másnál is előfordul ugyan úgy. Éppen ezért ne söpörd a szőnyeg alá a problémád, beszélj róla, mondd el a panaszaidat és vizsgáltasd ki! Hiszen lehet, hogy pont egy olyan ételtől fáj nap, mint nap a hasad, amiről nem is gondolnád és a napi étkezésedbe is mindig benne van . 

Azonban sokat tudsz segíteni magadon, ha elhagyod azokat az ételeket, amelyeket esetlegesen nem tudsz normálisan feldolgozni. Ez nem ciki, ezzel nincs semmi baj, inkább figyeljünk oda rá, mintsem, komolyabb baj adódjon. Hogyan tudod kideríteni a probléma forrását?

Hoztunk neked egy megoldást a MyDoctor Egészségközpontban most van lehetőséged egy vizsgálat során kideríteni mi is baj. Ez egy olyan vizsgálat, amely vérmintából kimutatható. Ezt az autoimmun betegséget a vérből kimutatható különböző antitestek vizsgálatával lehet diagnosztizálni (tTG IgA, tTG IgG). A korrekt eredmény érdekében fontos, hogy a vizsgálat előtt ne diétázz!

Mi is az a cöliákia?

A cöliákia az egyetlen az autoimmun megbetegedések közül, amelynek a kiváltó okát, azaz a glutént megtalálta az orvostudomány. A gabonafélékben megtalálható fehérje, a glutén, vagyis annak egyik komponense a gliadin, ami elindítja az autoimmun folyamatát. Így egyértelmű, hogy ezt kiiktatjuk az étrendünkből, hogy a kóros folyamat leálljon, és regenerálódjon a bélrendszer is és megszűnjenek a tünetek. 

Továbbá a cöliákia, azaz a lisztérzékenység és gluténérzékenység, olyan autoimmun betegség, amely történhet genetikai alapon, környezeti provokáció által is kialakulhat, és a vékonybél bolyhainak pusztulásával jár. Sajnos a megbetegedés nem gyógyítható, azonban tökéletesen kezelhető, csak fontos tudni, pontosan eredményeket.

Legyenek a mindennapok probléma és stresszmentesek. Tudd meg mi okozza a problémát és iktasd ki az étrendedből azt! Ehhez nagy segítségedre lesz a cöliákiai szűrőcsomagunk, amelyet profi szakemberek kezei között végeznek a MyDoctor Egészségközpontban. 

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu