COCOCHOCO Pure keratinos hajszerkezet javító kezelés a lágy, csillogó hajért a VI. kerületben.

5/5Purestyle Beauty | Budapest, VI. ker.

Legyen hajad puha és egészségesen fénylő a keratin erejével!

A COCOCHOCO Pure hajkezelés hosszan tartó hatással állítja helyre még a nagyon roncsolt, igénybe vett hajat is, mely így ismét lágy, egyenes és könnyen kezelhető lesz.

Vedd igénybe DD kuponnal nagy kedvezménnyel bármely hajtípusra, akár dauerolt, melírozott, szőkített hajra is, és hajkoronád meghálálja a törődést!

Ár:9.990Ft40.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
76% kedvezmény
40.000 Ft
76%
30.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.10.25. - 2020.01.20

keratinos hajszerkezet javító kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

COCOCHOCO Pure Keratin hajszerkezet javító kezelés 1 alkalommal, maximum lapockáig erő átlag sűrűségű hajra.

A kezelés bármilyen típusú hajra alkalmazható, a haj vastagságától és hosszától függően 1,5-3 órát vesz igénybe.

Ezzel a hajkezeléssel helyreállíthatod akár a nagyon roncsolt, rendkívül igénybe vett, akár színezett, dauerolt, melírozott vagy szőkített hajadat is, és a keratin ápolásának hála hosszan tartó hatással lesz ismét puha, fényesen csillogó és könnyen kezelhető a hajad.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.10.25. - 2020.01.20 között

FONTOS: Az ajánlat kizárólag a szalon ÚJ vendégeire vonatkozik, a régi vásárlóknak a szolgáltató más kedvezményekkel kedveskedik.

A kupon munkanapokon 8:00-14:00 között használható fel.

Előzetes bejelentkezéshez hívd a +36-70/317-2385-es telefonszámot, vagy írj partnerünknek Facebook/Messenger üzenetet: https://www.facebook.com/r4ustudio

A STÚDIÓ CÍME:

1065, Budapest, Révay köz 1. - fél emelet 3-as ajtó a kapucsengőn az R4U felirat szerepel (Az M3-as metró vonalán, az Arany János utcai megállótól 2-3 percre)

Felárak, opciók

Hosszabb vagy átlagosnál sűrűbb haj esetén 4.500 Ft felárral használható fel a kupon, mely a helyszínen fizetendő.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása legkésőbb a foglalás előtt 24 órával történhet, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Késés esetén a kezelések időtartama lerövidül, mivel az időben érkező vendégeket nem áll módjukban megvárakoztatni. Azon kezelések esetén, ahol nem lehetséges az időtartamot csökkenteni az alkalom felhasználtnak minősül. Megértéseteket köszönjük!

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Szo 8.00-20.00
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Révay köz 1.
Fél emelet 3-as ajtó

Purestyle Beauty értékelése

★★★★★
★★★★★
"Igényes hely, ügyes fodrász :)"
Szórád Éva

keratinos hajszerkezet javító kezelés kuponunk leírása

Roncsolt, igénybe vett hajadba új életet lehelnél?

Szeretnéd, ha hajad ismét puha, egészségtől fénylő és könnyen kezelhető legyen, ám ez a folyamatos igénybevételnek - a szárításnak, fésülésnek, festésnek, melírnak, dauernak, vasalásnak, stb. - köszönhetően szinte lehetetlennek tűnik. Ekkor 3 választásod van:

  • vagy sapkát húzol - örökre,
  • vagy kifogod az aranyhalat, és azt kívánod tőle, hogy újra épek és egészségesek legyenek hajszálaid,
  • vagy vásárolsz egy kedvezményes kupont a DiamondDealen, és profi fodrász segítségét kéred, hogy keratinos hajkezeléssel keltse új életre hajadat.

Te melyik megoldást választod?

COCOCHOCO Pure ketatin hajkezelés bármilyen hajtípusra

Jól döntesz, ha ezt a kezelést választod, hiszen a COCOCHOCO keratinos hajkezelés egy egyedi, tökélyre fejlesztett eljárás arra, hogy a fakó, károsodott hajat ismét fényessé, simává és egészségtől ragyogóvá tegye. A kezelés fő összetevője, a keratin a haj (valamint a körmök és bőr) természetes összetevője, így a lehető legjobb tápanyagforrásként tökéletesen beépül a hajszálakba is, és visszaadja azok fényességét, puhaságát, vitalitását és kondicionáltságát.

A COCOCHOCO Pure nagy arányban tartalmazza a természetes keratin-fehérjét, ezért kifejezetten a nagyon sérült, roncsolt, igénybe vett hajra is ajánlott, legyen az színezett, dauerolt, melírozott vagy akár szőkített. A további természetes összetevők, mint pl. a tiszta szilikon vagy a semleges víz biztosítják azt, hogy a keratin behatolhasson a haj tüszőibe, helyreállítsa a haj szerkezetét, és újra egészséges rétegeket képezzen, így a kezelés nyomán tényleg csak a könnyen kezelhető, egyenes, sima és puha haj marad.

Legyen bármilyen típusú és bármennyire igénybe vett hajad, a COCOCHOCO Pure keratinos hajkezeléssel ismét gyönyörűvé és egészségesen ápolttá teheted hosszan tartó hatással, mindössze 1,5-3 órás hajkezelés után. Válaszd hozzá a DiamondDeal kuponját, és tedd ezt óriási kedvezménnyel!
 
Tetszik az ajánlat? Spórolj és lájkold a DD-t a Facebookon is, hiszen közel 300.000-en rajonganak érte. Csatlakozz te is és értesülj elsőként a csillogó kedvezményekről, mert a rendkívüli kedvezményeket a DiamondDeal lecsiszolja neked! Lájk!
 

A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu