Célozz, és lőjj! 90 lövéses csomag 7 választható fegyverrel, Budapesten, belvárosi helyszínen

Bunker Shooting | Budapest, VIII. ker.
  • Szeretnéd érezni mekkora adrenalin löketet ad elsütni egy éles fegyvert? Korábban lőttél már, ezért szeretnéd újra átélni az izgalmakat? A legjobb helyen jársz!
  • Ajánlatunk keretében nem egy, hanem 7 különböző fegyvert próbálhatsz ki, 60 lövést adhatsz le kis kaliberű, és 30-at nagy kaliberű fegyverekkel. Hogy melyiket választod? Csak rajtad áll!
  • A Bunker Shooting lőtere Budapest VIII. kerületében vár, kedves és profi személyzettel, és elképesztő fegyverarzenállal. DD kuponunkkal most nagy kedvezménnyel vehetsz részt az élményprogramon.
Ár:10.490Ft15.000 Ft
Ár: 2.940 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 7.550 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
31% kedvezmény
15.000 Ft
31%
4.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.09.18. - 2020.12.18

Élménylövészet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

90 lövéses csomag 7 választható fegyverrel 1 fő részére, 1 alkalommal.

A csomag tartalma:

  • 60 lövés kis kaliberrel,
  • 30 lövés nagy kaliberrel

A 7 db fegyvert te választhatod ki, tetszés szerint. Pisztolyt, és puskát is tartalmaz a csomag. 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.09.18. - 2020.12.18 között

A kupon felhasználása előtt minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges kuponkódod megadásával telefonon a +36-20/226-1114 telefonszámon, vagy e-mailben a bunkershooting@gmail.com címen. Telefonos időpont egyeztetés hétfőtől vasárnapig 10:00-19:00 lehetséges.

  • Fontos! 16 éves kortól részt vehetnek az élmény programon, azonban kizárólag szülői felügyelettel. 18 éves kor felett felügyelet nélkül is.
  • A kupon korlátlan számban megvásárolható, így ha tovább szeretnéd élvezni a lövészet által nyújtott izgalmakat, vásárolj több kupont.
  • A helyszínre vidd magaddal kinyomtatott kuponodat!

További információk

  • A maximális biztonságról profi lövészetvezetők gondoskodnak.
  • Minden fegyver jó állapotú, rendszeresen karbantartott!
  • Professzionális elszívó rendszerrel rendelkeznek, így nem kell tartani a füsttől sem.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 2.940 Ft-ért! A különbözetet, ami 7.550 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

Ha foglalóval vásárolsz, a helyszínen jelenleg készpénzt tudnak elfogadni a fennmaradó összeg kifizetésére.

Lemondási feltételek

Időpont lemondásra, módosításra a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával van lehetőséged, ellenkező esetben a kupon, és az időpont felhasználtnak minősül.

Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1022 Budapest, Nagytétényi út 3.

Élménylövészet kuponunk leírása

Ha izgalmas programra vágysz - ÉLMÉNYLÖVÉSZET!

Szereted az izgalmas, adrenalin dús programokat, és szeretnél valami újat kipróbálni? Esetleg próbáltad már korábban, és szeretnéd újra átélni az izgalmakat? Látogass el a Bunker Shooting lőterére, és próbáld ki az általuk kínált élménylövészetet! Ez bizony élmény a javából!

Válogass kedvedre a fegyverek közül!

Ajánlatunk keretében most összesen 90 lövést adhatsz le, ráadásul te választhatod ki azt, hogy melyik fegyvert szeretnéd kipróbálni. Annyi megkötést kapsz mindössze, hogy 60 db lövést kis kaliberű, 30 lövést pedig nagy kaliberű fegyverrel adhatsz le. A többit úgy határozod meg, ahogy csak szeretnéd, a profi lövészet vezetők szívesen segítenek a választásban.

A lőtérről

A Bunker Shooting lőtere a Belvárosban, könnyen megközelíthető helyen található, így nem kell hosszú időt autózgatnod, vagy tömegközlekedéssel töltened, hogy eljuss hozzájuk. A lőtér az ország egyik legnagyobb fegyverarzenálját tudhatja magáénak, több mint 60 különböző lőfegyverrel rendelkeznek. A maximális biztonságról a helyszínen profi lövészet vezetők gondoskodnak. Minden fegyverük jól karbantartott, kifogásolhatatlan állapotban van.

Ne habozz, csapj le kedvezményes ajánlatunkra, és vegyél részt ezen az izgalmas programon. Ha valaki mást lepnél meg vele, vedd meg ajándékba, hiszen ki ne örülne egy ilyen meglepetésnek?! DD kuponunkkal ráadásul most nagy kedvezményben részesülsz.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu