Cappuccino díszítő sablon szett

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:1.990Ft2.490 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
21% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
2.490 Ft
21%
500 Ft

Cappuccino díszítő sablon legfontosabb tudnivalók

Próbáld ki Te is a Cappuccino díszítő sablont, és készíts minden reggel különleges kávét!

Te is mindig egy jó erős feketével indítod a napot? El sem tudod képzelni a reggeled egy finom latte nélkül?

Biztosan Te is voltál már úgy, hogy irigykedve nézegetted a videókat a különleges kávékölteményekről. Mindenki napját fel tudja dobni egy aranyosan feldíszített kávéhab. Ez most már senki számára sem elérhetetlen!. Nem kell többé baristának lenned ahhoz, hogy szépen felékesítsd reggeli nedűdet.

A Cappuccino díszítő sablon szett segítségével a legkülönbözőbb mintákat felrajzolhatod cappuccinódra, kávédra!

Hasznos információk:

Pezsdítsd fel az otthoni kávézást ezzel a szuper sablon készlettel! A 16 db kreatív mintával ellátott sablon szett segítségedre lesznek a kávé dizájnolásban. Tökéletes ajándék a lelkes amatőr baristáknak, kávéimádóknak karácsonyra, szülinapra, névnapra vagy csak úgy meglepetésként. Akár saját Magad is meglepheted vele, ezzel feldobva a szürke reggeleket!

A Cappuccino díszítő sablon szett tulajdonságai:

  • A szett tartalma: 16 db

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött