Tű nélküli mezoterápiás kezelés arcmasszírozással Zuglóban

Csernus Erzsébet kozmetikus | Budapest, XIV. ker.
  • Csökkentsd bőrhibáidat fájdalommentes, biztonságos kezeléssel!
  • Legyen szó zsíros, rosaceás vagy ráncos, pigmentfoltos bőrről, ez lehet a te gyógyíred. Arctisztítás, bőrradírozás és finom arcmasszírozás is vár rád a mezoterápiás kezelés közepette.
  • Kedvezményes DD kuponodat a XIV. kerületi Erika Szalonban tudod beváltani, Csernus Erzsébetnél.
Ár:3.490Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
66% kedvezmény
10.000 Ft
66%
6.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.06.29. - 2019.09.30

Mezoterápiás arckezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Tű nélküli mezoterápiás arckezelés kb. 60 percben, az alábbiak szerint:

  • tisztítás: arctejjel, zselével vagy habbal,
  • enzimes, C-vitaminos peeling,
  • elektromágneses mezoterápia bőrtípusnak megfelelő ampullával,*
  • bőrpuhító masszázskrém felvitele.

*12 féle ampullából és szérumból választhatsz, mint például K- és C-vitaminos, vitaminkoktélos, hialuronsavas, valamint növényi őssejtes.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.06.29. - 2019.09.30 között

  • A beváltáshoz időpontfoglalás és bejelentkezés, kuponkódod megadásával, a +36-30/856-9720 telefonszámon lehetséges.
  • Kinyomtatott kuponodat a kezelésre kérjük, vidd magaddal.
  • Ellenjavallatok: lázas állapot, terhesség, epilepszia, cukorbetegség, pacemaker, ekcéma, herpesz, daganatos megbetegedés fennállása esetén.

További információk

  • Kuponunk ajánlott száraz, dehidratált, rosaceás, pettyhüdt, fáradt, fakó, idősödő, zsíros, problémás, gyulladt bőrtípusokra.
  • A kezelés Thalgo és Tegoder termékekkel történik. A Thalgo a tengeri hatóanyagokra és algákra specializálódással új fejezetet nyitott a bőrápolásban.
  • Az öregségi, pigment foltok halványodnak, a bőrhibák, ráncok és egyenlőtlenségek csökkennek.
  • A tű nélküli mezoterápia segítségével arcbőröd sima, feszes és fiatal lesz.
  • A kezelés teljesen fájdalommentes, mindössze apró csipkedéseket érezhetsz a bőrödön. Ez a fázis kb. 20 perc. A kezelés végén bőrpuhító hatású masszázskrémmel kényeztetik az arcodat.
  • A mezoterápiát kúraszerűen is lehet alkalmazni, hogy tartós és szép eredményt tudj elérni,  5-6 kezelés szükséges, ezeket 2-3 hetente kell ismételni. A hatás akár fél évig is tart.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben az alkalom teljesítettnek minősül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
K,Cs: 9-18-ig, Szo: 9-13-ig
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Fogarasi út 8.
Erika Szalon

Mezoterápiás arckezelés kuponunk leírása

Légy elégedett tükörképeddel, a kezelés segítségével!

A tű nélküli mezoterápia az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító, bőrgyógyító kezelés, szike és tű használata nélkül megoldást jelenthet minden jellegű bőrproblémára. Most végre kezeltetheted arcodon lévő pattanásokat, pigmentfoltokat, hegeket, gyulladás nyomait, illetve ránctalaníthatsz.

A kezelésről

Először letisztítják a bőrödet tejjel, zselével vagy habbal. Ezután következik egy C-vitaminos enzimes peeling, majd a bőrtípusodnak megfelelő ampullát viszik be bőröd legmélyebb rétegeibe, elektromágneses hullámok segítségével. A kezelés teljesen fájdalommentes, mindössze apró csipkedéseket érezhetsz a bőrödön, kb. 20 percen keresztül, a 60 percből.

A kezelés Thalgo és Tegoder termékekkel történik, melyeknek köszönhetően még az öregségi pigmentfoltok is halványodnak, a bőrhibák, ráncok és egyenlőtlenségek csökkenek. A tű nélküli mezoterápia segítségével arcbőröd sima, feszes és fiatal lesz.

A kezelés végén bőrpuhító hatású masszázskrémmel kényeztetik az arcodat. A mezoterápiát kúraszerűen is lehet alkalmazni, hogy tartós és szép eredményt tudj elérni, 5-6 kezelés szükséges, ezeket 2-3 hetente kell ismételni. A hatás akár fél évig is tart.

Ez az eljárás szabad szemmel nem látható lyukakat hoz létre a bőrön, amin keresztül eljuthat a fiatalító szérum a szükséges területekre. Nem hagy sebhelyet, veszélytelen, fájdalommentes!

Tegoder termékcsalád

A Tegoder termékcsalád ampullái mindenfajta bőrtípusra használhatók, az egyes bőrszerkezeti problémákra megoldást nyújtanak. Mint például száraz, dehidratált, rosaceás, petyhüdt, fáradt, fakó, idősödő, zsíros, gyulladt bőrtípusra.

Az általad és a kozmetikus által választott ampulla telis tele lesz K-, C- vagy egyéb vitaminokkal, és ha bőrödnek arra van szüksége, hialuronsavval tölti fel a kezelés során kozmetikusod annak szerkezetét. A növények őssejtjei is azon lesznek, hogy tisztítsák, fertőtlenítsék, regenerálják bőrödet.

Thalgo termékcsalád

A Thalgo a tengeri hatóanyagokra és algákra specializálódással új fejezetet nyitott a bőrápolásban. Egyedi eljárással, nagy nyomással nyerik az ásványi anyagokban gazdag és nagyon tiszta mikronizált tengeri algát. Az algás kozmetikumok különlegessége, hogy felszívódásuk ozmotikus úton történik, és 100%-ig bejutnak a bőr mélyébe.

Vásárolj kedvezményes DD kupont, és lepd meg magad vagy szerettedet egy szépítő kezeléssel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu