5 alkalmas IPL bérlet, lábszár és intim tartós szőrtelenítés hölgyeknek, az Oktogonnál

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Találd meg csodafegyvered a szőrtelenítéshez, hosszabb időre!
  • IPL tartós szőrtelenítés hölgyek részére, lábszár és intim területre 5 alkalmas bérlettel!
  • Szépülj a Király utcai 4-6 villamos megállótól pár perc sétára, a Diamond Masszázs Stúdióban.
Ár:15.990Ft220.000 Ft
Ár: 6.990 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 9.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
93% kedvezmény
220.000 Ft
93%
204.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.02.16. - 2019.06.05

IPL tartós szőrtelenítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

5 alkalom IPL tartós szőrtelenítés bérlet, lábszár és intim területre.

  • Csak nők vehetik igénybe a szolgáltatást!
  • Az IPL készülék intenzív fényimpulzussal elpusztítja a növekedésben lévő szőrszálakat. A kezelés minimális fájdalommal járhat, a fájdalom enyhébb, mint a gyantázás vagy epilálási folyamatnál. 
  • A tartós szőrtelenség eléréséhez, alkattól és testtájéktól függően 3-6 kezelésre van szükség. A kezelés számát nagyban befolyásoló tényező, a bőr és szőrszállak kontrasztértéke. A világos bőrű és sötét szőrzettel rendelkező pácienseknek elegendő 3-4 alkalom. A sötét bőrű és világos szőrzettel rendelkezőknek több kezelésre van szükségük.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.02.16. - 2019.06.05 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

A kupon beváltásnál bérletet biztosítunk a számodra, amelyet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod. Az első alkalmat követően 1 éven belül kell felhasználnod a maradék kezeléseket.

Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértésed köszönjük!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • A kezelés előtt 2-3 nappal le kell borotválni az adott terültet, és két kezelés között minimum 3 hétnek kell eltelnie.
  • A két kezelés között csak borotválni szabad a kezelendő területet. Egyéb szőrtelenítő módszerek használata (gyanta, epilátor) nem ajánlott.
  • A kezelés előtt legalább 2-3 héttel abba kell hagyni a szolárium használatát.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • Egy kupont egy fő használhat, nem bontható fel több személy kezelésére!
  • A kezeléseket mindenki saját felelősségre veheti igénybe.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok:

Terhesség és szoptatás alatt, lázas állapot idején, cukorbetegség, epilepszia, kemoterápia esetén, aktív bőrbetegség, egyéb daganatos betegség esetén, autoimmun betegség esetén
keloidos (sebzés helyén kialakuló hegdaganat) és hypertrophiás (behúzódó hegek) sebgyógyulási hajlam esetén, aktív herpesz helyén, nyílt sebek, sérülések helyén, melanoma (bőrből kiinduló rosszindulatú daganat) esetén, barnított bőr esetén ( a kezelés előtt lehetőleg 3 hétig kerülje a napozást, a szoláriumozást, barnítókrémek alkalmazását), 
az elmúlt 21 napban gyantázott szőrzet esetén, tetoválás-eltávolítás helyén

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 6.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 9.000 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP Szép kártya, bankkártya. Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
113 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Kellemes hely, figyelmes, kedves kiszolgálás. Sajnos az ágy nagyon nyikorgott, ezért 4 csillag..."
Fekete Gábor

Videó

IPL tartós szőrtelenítés kuponunk leírása

Nem marad más, csak a simaság!

Állandó borotválkozás, gyantázás, epilálás, szőrtelenítő krémek… Ezek mind-mind felesleges harcok a szőr ellen. Mondhatni pénzkidobás, mert a szőr visszanő. Újra és újra. Ami még ennél is rosszabb, az a szőrbenövés, vagy begyulladt szőrtüsző.

A nők esetében az egész test szőrmentessége a divat. Aki már egyszer is volt intim gyantázáson, biztosan egyetért azzal, hogy ez felér egy kínzással. De hát a közismert mondás szerint „a szépségért meg kell szenvedni”. Na de ennyire? Most már nem, az IPL új lehetőséget ad számodra. Igaz, a kezelés itt is minimális fájdalommal jár, de az, hogy véglegesen megszabadít a nem kívánatos szőrzettől, ezért ez a kezelés minden hölgy számára ajánlott. De mivel a teljes csupaszság hódít napjainkban, ezért a lábszár és intim területek sem maradhatnak ki a sorból. A két testrész egy-egy alkalom során együttesen kezelhető.

Miért válaszd az IPL tartós szőrtelenítést?

A készülék intenzív fényimpulzussal elpusztítja az aktív szőrszálakat. A kezelés minimális fájdalommal járhat, a fájdalom enyhébb, mint a gyantázás vagy epilálási folyamatnál. Az ideális kezeléshez fehér, vagy kifakult testrészt tudunk kezelni és sötét szőrt tudunk elpusztítani. Az aktív szőr azt jelenti, hogy növési fázisban van és sikeresen tudjuk kezelni. Ezen kívül még van pihenő, vagy inaktív szőrfázis. Azért van szükség több kezelésre egy testrészen, mert a szőrnek kb. 20-25% van éppen aktív stádiumban, a többi inaktív vagy pihenő. Ezért kb. 2-6 hét intervallumban váltakoznak a szőrfázisok – ez természetesen egyénenként változhat. A kezeléshez használt készüléket egyénre szabottan használjuk, szakképzett személyzet segítségével. Ezért a vásárlók maximális odafigyelésben és minőségben részesülhetnek általunk!

A DiamondDeal ajánlata révén most 5 alkalmas IPL kezelést vásárolhatsz, kedvezményes kuponáron.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu