Bokarögzítő, bokaszorító, bokavédő

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:2.394Ft3.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
40% kedvezmény
3.990 Ft
40%
1.596 Ft

Bokarögzítő legfontosabb tudnivalók

Rögzítsd Te is könnyedén bokád és legyen kényelmes a mozgás!

A boka egy rendkívül érzékeny testrész, amely könnyedén megsérülhet, mint például kificamodhat, megrándulhat, esetleg megnyúlhat az ott található ín. Ahhoz, hogy bekövetkezzen egy-egy ilyen baleset nem kell hozzá sportolni, ugyanis elég egy félresikerült lépés is és már meg is van a baj. 

Szerencsére ezek kezelésére, illetve megelőzésére létezik egy megoldás, mégpedig a bokarögzítő. Ez a bokavédő minden korosztály számára tökéletes védelmet nyújt, a legfiatalabbaktól a legidősebbekig, korosztálynak megfelelő bokapanaszoktól függetlenül. 

A méreteltérések miatt 4 különböző méretben is kapható a termék:

  • S-es (35-38)
  • M-es (39-41)
  • L-es (42-45)
  • XL-es (45-48) méretekben.

A bokaszorító kialakításának köszönhetően a nyomást és a tartás erősségét szabadon állíthatod. A szalagokat, az ízületeket és kompletten az egész bokát erősen fogja és megakadályozhatja a boka elmozdulását. Férfiak és nők számára is alkalmas, valamint gyakorlatilag mindenféle cipőtípushoz, stílushoz illik.

A bokarögzítő tulajdonságai:

  • Anyag: kompozit, neoprén
  • Szín: fekete
  • Méret: S, M, L, XL

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db Bokarögzítő, bokaszorító, bokavédő

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)